- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Sajnos unalmas, semmi fejlődés nincs benne. Helyette mi a Township nevű, részben hasonló játékot toljuk, aki nem ismeri és kedveli a stílust, érdemes megnézni.
-
Atlantis
veterán
válasz
nancsa72 #827 üzenetére
Gratulálok, hogy kiraktad a nejemet a csoportból, mielőtt elköszönt volna vagy begyűjtötte volna a múlt heti derbiért az ajándékokat. Ebből is látszik mennyire korrekt ember vagy...
Nem tudom ajánlani senkinek azt a csoportot (HUN Magyar Derby Team), mert ugyan a megmaradt tagokkal nincs baj, de a vezető egy véleményét sűrűn változtató, megállapodásokat be nem tartó ember.
-
Atlantis
veterán
Jogosan szólnál be, mert valóban egyre negatívabb a véleményem róla. Magasabb szinten nincs benne kihívás, tele van félbehagyott ötletekkel (pl.: város), régóta se új épület, se új termék, se új alapanyag. Az, hogy 2-3 havonta átszíneznek egy kutyát vagy most lovat és eladják újításnak, szerintem szánalmas. Derbit reszelgetik, ennyi a pozitívum.
Stabilitásával valóban nincs gond és grafika is megfelel, funkcionálisan viszont egyre szegényesebbnek tűnik.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #817 üzenetére
Hja, az mondjuk pech, ha eddig tele volt minden istállód. Nekem még nincs is lerakva mind a négy, mert csak a helyet foglalja.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #815 üzenetére
Rengeteg jó ötlet lenne, többek közt ezek is, amiket írtál és a hozzájuk kapcsolható új gépek...még 1 frissítést megvárok, ha abban se lesz semmi érdemleges, asszem abbahagyom. A tök nem tűnt fel, azt általában venni szoktam, a fődekre van értelmesebb ződség is.
Ki is felejtettem tegnap a legfontosabb újítást: átfestettek egy lovat fehérre...ez ám brainstorming, nem is értem, hogy nem durrant el a fejük gondolkodás közben.
-
Atlantis
veterán
válasz
nancsa72 #808 üzenetére
Hát, mi az e hetit is megnyertük...nálunk kissé unalmas már. Folyton ugyanazokat a feladatokat kell csinálni, ha nyerni akarsz...kíváncsi vagyok, hamarosan illene valami frissítést kiadniuk, lesz-e valami érdemi fejlesztés, vagy megint betolnak 2 átszínezett kiskutyát, oszt nesze nekünk 2-3 hónapra...
-
Atlantis
veterán
válasz
Palladino #794 üzenetére
Újságban néha szokott lenni, ezen kívül terménybetakarításkor szokott adni és az időnként felbukkanó kincses ládákban is szokott lenni. Minden véletlenszerűen, általában minden embernél egyik-másikból többet ad, így ösztönözve a kereskedelmet. Nálam pl.: szeg, deszka és szigszalag van dögivel, de csavart ritkábban ad.
Később ha majd lesz közösségi házad és városod, akkor azok újabb forrásai lehetnek a fejlesztő eszközöknek. Továbbá a kisállatok is adhatnak ilyet is a későbbiekben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #781 üzenetére
A heti derbi indulása óta mehettek oda. Biztos toborzás volt.
Elvileg így is csak az induláskori tagok vehetnek részt az e heti derbiben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #775 üzenetére
Nálam 280 határ, az alatti nem vállalunk be.
Egyébként még mindig rohadtul bosszant, hogy 1 és 2 emberes közösségek nem érhetik el az 5. patkóhoz szükséges pontokat, egyszerűen matematikailag lehetetlen. 3 emberes csapatnál már némi fegyelemmel összejöhet a dolog. Meg is írom nekik, kíváncsi vagyok, mit reagálnak.
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #769 üzenetére
Igazából mindegy, de még mindig nem vágom. 15-en vagytok, hogy hoz 1 tag 15000 pontot, ha ~300-as task-ok vannak, aminek érdemes is nekiállni és 5+1 task van hetente? Vagy a task-ok is több pontot érnek nagyobb szinten, nem csak a patkó-checkpoint-ok vannak más értéken?
Egyébként ennek ellenére látom, még egyszer sem voltatok dobogósok a végén. Nem túl csábító emiatt elhagyni egy mindig győztes saját "csapatot".
-
Atlantis
veterán
válasz
cimbi186 #738 üzenetére
Ehh...ez a felület iOS-on másképpen néz ki. Talán majd jön valaki, aki Android-on játszik és megmondja, hol lehet írni nekik, ennyit tudtam segíteni.
Legjobb tanácsom: használd arra az Androidot, amire való, hajítsd el jó messzire vagy max. az asztal lábát ékeld ki vele és térj vissza iOS-ra.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
cimbi186 #730 üzenetére
Nincs support mail, a játékon belül kell írni nekik. Szerintem van esély, hogy visszaállítsák, megírod, mit történt, megadod a GC azonosítót, amit iOS-on használt, a farm nevét, milyen szinten volt, ha tagja volt szomszédságnak, akkor annak nevét is, így már biztosan be tudják azonosítani.
A farmot szerverükön mentik, a GC, G+, FB csak azonosításra szolgál, tehát a régi farmotok el még nem veszett.
Vagy még egyszerűbb: szerzel kölcsönbe egy üres iPhone-t, vagy legalábbis olyat, amin nem használják a GC-t, beizzítod rajta a régi farmot, összekötöd a FB-kal, és onnan már nem lesz gond.
Más megoldás szerintem nincs.
Kölyök1990: nincsenek trükkök, a leggyorsabb mód, ha sokat játszol. Küldj el minél több teherautót, az esetenként sok XP-t tud adni, de aranybeszerzés szempontjából nem a legjobb, mert nem eladási áron dolgozik(leszámítva az esetleges hétvégi szorzókat). Az arany meg alacsonyabb szinteken mindenkinek kevés volt, ez ilyen. Egyébként meg türelem az erősek fegyvere, az se jó, ha 2 hónap alatt megunod a játékot, mert már nincs elérhető cél.
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #709 üzenetére
Leleményes nép a magyar, a sumákolás a vérünkben van, így az ilyesmire gyorsan ráérzünk.
Látom, elég sokan vagytok. Mindenki aktív? Van élet? Néha elgondolkodok, hogy csalatkozom valami nagyobb közösségbe, bár az önállóságnak is vannak tagadhatatlan előnyei. Az eddigi tapasztalatok kissé negatívak.
-
Atlantis
veterán
A tegnapi válaszom kicsit ironikus akart lenni: arra akartam célozni, hogy ilyen tranzakcióra csak egyazon szomszédságon belül kerülhet sor, ezért nem látom sok értelmét, hogy ide a topicba valaki beírja, mi kellene neki. Csatlakozz egy aktív csapathoz és ott kérj segítséget.
Egyébként szerintem a Prohardver szomszédság döglött, a Mobilaréna még talán működik vagy ott van Kehes csapata is. Én amúgy egyikben sem vagyok benne, nekem van saját. Annak sem látom értelmét, hogy pár órára csatlakozol valakihez, majd távozol az üzletelés után, mert ha éppen akkor indul egy derbi, akkor az adott csapatot magasabb ellenfelekkel dobja össze és végig hátrányban lesznek, miután leléptél.
-
Atlantis
veterán
Most látom, 1 nappal rövidebb a derbi. Jó ötlet, így már nem is vészesen kevés az 5 lehetőség. Ezen kívül van 390-es küldetés is, amit szintén üdvözlök, mert így (talán) van esély az 5.patkó megszerzésére kéttagú csapatoknál is. Alakul ez...
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #696 üzenetére
Ha lassú a net, akkor ez van sajnos. Frissítés után a céges Wi-Fi hálón nálam is megakadt az "Updating" feliratnál. LTE-re váltva 2-3s alatt elindult. De csak az első indítás ilyen.
Egyébként ez a frissítés tetszik, talán mégsem kukázom a játékot még egy darabig. Megint gyűjthetem a területbővítőket, pedig mennyit eladtam már...kár, hogy nem tudtam előre a terveiket.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #680 üzenetére
Hát lehet, nekem akkor is logikátlan így, de azért ez nem súlyos gond. Ezek szerint a több tagú csapatoknál sem magasabbak a határok? Azt gondoltam, hogy arányosan emelkedik.
12 fő? S mindig talál nektek elegendő ellenfelet? Nem egy szokásos létszám....
-
Atlantis
veterán
Az utóbbi 1-2 hétben nem volt baj a derbivel, talán rájöttek végre, mi volt a hiba.
Egyébként nem nagy kihívás nyerni, legalábbis a két tagból állók mezőnyében, mindig győztünk eddig. Sajnos kissé el van baszarintva az egyensúly, mert esély sincs elérni a 5. patkóhoz szükséges 4100 pontot, még ha mindig 320-ast csinálunk mindketten, akkor sem. Az előtte lévő szint viszont simán megvan, így senki nem fog gyémántot költeni, pedig szerintem a szomszédságok zöme két tagból áll. Úgy kellett volna a pontszámozást megoldaniuk, hogy csak gyémánttal lehessen elérni az 5. patkót és a vele járó bónuszt. Talán egyszer majd rájönnek erre, de ennél nagyobb baj ne legyen.
Amúgy is unom már a játékot kicsit, nincsenek új kihívások, se új termék, se új gyár.
-
Atlantis
veterán
válasz
kiezTe90 #672 üzenetére
Az újságban véletlenszerűen összeállított ajánlatokat látsz a standon, amin kívül a barátokét, a követőidét és azokét tudod megnézni, akik utoljára segítettek neked.
Nem csak FB-on keresztül tudsz barátokat felvenni, én sem kötöttem össze a játékot a profilommal. iOS-on a GC-ismerősök automatikusan barátaid lesznek, ha játszanak a játékkal, ez gondolom az Android-os verzióban ugyanígy van. Ezen kívül akárkit barátok közé tudsz tenni, akinek átnézel a farmjára, de név szerint keresni a barátokat nem lehet. A baráthelyek száma viszont véges, bár ez nem olyan nagy baj. Nekem pl.: 4-5 vadidegen ember van a barátlistámon, akik aktívak és általában lehet náluk locsolni, foglalkoznak a hajóval, stb.
29-es szinttől pedig, ha megépítetted a közösségi házat, csatlakozhatsz szomszédsághoz,
-
Atlantis
veterán
Megjavították, pedig nem fogadtam volna rá nagy összegben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #660 üzenetére
És ahogy látszik, fogalmuk sincs, mi a baja. Asszem egy időre hanyagoljuk a derbit.
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #654 üzenetére
Nálam meg 0-n van a hátralévő idő, újra 5-re emelkedett a vállalható küldetések száma, de maradt a múlt heti eredménylista és a résztvevők is. Ha megpróbálom begyűjteni a patkós díjakat, akkor hápogni kezd, hogy várjam meg a derbi végét....holott ugye 0s a hátralévő idő. Rengetegen vannak ezzel a hibával, most valami nagyon megroggyant náluk, pedig múlt héten nem volt semmi gond. Talán az óraállításhoz van köze...vagy nem.
-
Atlantis
veterán
válasz
darvinya #652 üzenetére
Mi nincs azért? Nem nagyon értem, mire célzol...ki beszélt itt visszafizetésről? Én csak azt mondtam, hogy a derbi végén a díjakat "elfelejtette" kiosztani/elérhetővé tenni a játék, ami bosszanthatja azokat, akik gyémántot is bevetettek.
Rendesen lejáratják most magukat, nem egy játék hanyatlása indult így.
-
Atlantis
veterán
Azért ezt a derbis dolgot rendesen elbaszták. A ma lezárultnál pl.: nem kaptam lófaszt sem se az első helyért, sem pedig az elért patkók alapján. Ahogy a fórumukat nézem, nem egyedi a hiba. Idegesítő lehet, akik gyémántot áldoznak a plusz küldetésért...
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #624 üzenetére
Közben megtaláltam, kösz.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #622 üzenetére
Én iOS-on játszok, érdekel...bár akár Google barátomat is megkérdezhetem.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #608 üzenetére
Nem valószínű, de azért kösz.
-
Atlantis
veterán
válasz
Mela Kehes #605 üzenetére
Bármennyire is nem sietsz, ez kevés. Legalább 7-8-nak kéne lennie, a hét minden napjára jusson egy. Az mondjuk korrekt, hogy létszámban egyenlő szomszédokat versenyeztet.
Nekem van saját szomszédságom, ahol ketten toljuk az asszonnyal.
-
Atlantis
veterán
válasz
#51177472 #603 üzenetére
Hja, végre egy értelmes újítás is lehetett volna a derby, de szokás szerint sikerült félmegoldással tökön bökni egy jó ötletet. Nagyon kevés a személyenként 5 küldetés, 1 nap alatt meg lehet csinálni, nemhogy 1 hét alatt, mindemellé a küldetések sem túl fantáziadúsak.
-
Atlantis
veterán
Nem éppen, de ezért kell a szomszédság. Annak az esélye sem sokkal több, hogy ezzel a búzás-trükkel éppen a megfelelő bővítőelemeket kapod. Annyi idő alatt, míg veted-aratod a búzát, egy csomó újságot át lehet nézni és a búza sem marad a nyakadon vagy foglalja a hirdetési helyedet.
De mint írtam, nekem tök mindegy, ki hogyan csinálja. Mi pl.: ketten vagyunk asszonnyal a "szomszédságban" és előre megbeszéljük, ki mire gyűjt. Nem szokott probléma lenni a bővítésekkel. Városban is rengeteg hasznos elemet adnak a látogatók és a farmon lévő kutyák/macskák, stb. is etetéskor mindig adnak valamit.
-
Atlantis
veterán
Nekem aztán mindegy, ki hogyan csinálja. Az elején én is próbáltam a módszert, de kb. 20 perc után ráuntam, meg egy rakat búza a nyakamon maradt, mert még 1 aranyért se vitték. Manapság már kevesebben csinálják, legalábbis jóval kevesebb olyan hirdető van az újságban, akin látszik, hogy ez a taktikája, mert csak búzát árul nyomott áron.
-
Atlantis
veterán
válasz
Huppi Lilla #556 üzenetére
Én nem használok Facebook-ot, azt tudom tanácsolni, a játékon belül van a Help&Support rész, ott értelemszerűen haladva írj nekik.
-
Atlantis
veterán
-
Atlantis
veterán
Egyfajta "gazdakör", max. 30 tag, akik tudnak chat-en beszélni egymással és kérni egymástól árukat. Az utolsó frissítés óta a hajóban kérhető +1 ládára segítség, amibe csak az adott szomszédságban lévő tagok rakhatnak bele.
Jó dolog, ha jó csapatot talál az ember. Rengeteg van belőle, tele gyökerekkel is. Én meguntam a megbízható és segítőkész csapat keresését, inkább csináltam egy sajátot, ahol az asszonnyal ketten ga(rá)zdálkodunk.
-
Atlantis
veterán
Sejtettem, hogy a halra gondoltál.
Múltkor volt egy koma, aki azt kérdezte, hogyan tud sót szerezni...eltelt egy fél óra, mire rájöttem, hogy fehér cukorra gondol.
Hát igen, az elején a pénz a szűk keresztmetszet, én most 58-as szinten vagyok és már kínomban dekorációra meg hasonló szarságokra költök. .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, 15,6", AMD Ryzen 3 5300U, 256GB M.2 SSD, AMD Radeon Grapics
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest