- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mela Kehes
addikt
12-en vagyunk a csoportban és a 3. helyen állunk jelenleg. A második helyen viszont olyan szomszédság van, akik 25-en vannak. Ez hogy van?
-
Mela Kehes
addikt
Az lenne jó, ha látnám hogy a többiek hogyan állnak a derby-vel. Tudnám akkor ki a gyenge láncszem, ki húzza le a csapatot.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
szildavid90 #633 üzenetére
Én nem szoktam kinyitni. Mondjuk gyémánttal nagyon zsugori vagyok.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Steve Bush #628 üzenetére
Szerintem ott a tagok árulkodhatnak valakiről a szomszédság vezetőjének. Ha egyre gondolunk.
-
Mela Kehes
addikt
A Free My Apps asszem csak iOS rendszeren működik. Ha van iPhone vagy iPad, akkor elmondom mi az, amúgy fölösleges.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Atlantis #604 üzenetére
Igen, ez tényleg probléma. Viszont nem kell sietni és a többiek hiába előznek meg az elején, később még elhúzhatunk mellettük.
Most jön ki az a probléma, hogy vannak alvó tagok a szomszédságban. Én már elkezdtem őket kiszórni. Most már fontos, hogy mindenki dolgozzon. Ahogy néztem, olyanokkal vagyunk összesorsolva, akik ugyanannyian vannak mint mi. Tehát ha ott mindenki dolgozik, akkor ők előnyben vannak.
Te melyik szomszédságban vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Egy óra, két rendszer
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LENOVO IDEAPAD Gaming 3 - Ryzen 5 5600H, 15.6FULL HD, 512 GB, 16GB, Geforce RTX 3050Ti
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest