- Mobil flották
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Megszívatott ez a "vihar"
Miután kitekertem mindent, és felmenekítettem a dolgokat a fedett teraszhoz...
...rá kb. fél órára síri csönd és tükör vízDe már nem sok kedvem volt a sötétben újra variálni...
...de legalább az asszonykám mellett aludtamMert ha éjjel pecázok, akkor lent alszom a földszinten a kanapén, és a távjelző csippannására már szaladok is kifelé a stéghez
-
zsolli
addikt
Szerintem sem bunkó volt
Csak pipa volt, hogy a 2 és fél csillagos kapusom, plusz a 3 csapnivaló (max. gyenge) védelmem miért kap kevést gólt.
Én nagyjából leírtam Neki azért. Ha jól rémlik, kapust edz. Fiatal ügyes kapusa van, nekem öreg és béna. Még is megvertem 6-2-re idegenben
Mondtam, hogy nem csak ezen múlik, de akár lehet az ellenkezője is.Zs
-
zsolli
addikt
Ti kaptok magánleveleket csoporttársaktól? Már olyanoktól, akik fórumon nemigen írogatnak?
Engem megkérdeztek, hogy tudok...
...na várjatok, idézem:Üdv.
Váratlanul, nem sok reménnyel, inkább csak tanulni jöttem föl látogatóba az V. osztályba. Tőled például azt lenne jó megtanulni, hogyan vagy képes ilyen gyatra védelemmel és szinte minősíthetetlen kapusteljesítménnyel mindössze két gólt kapni? :-)
Gratulálok!
Először rendesen elmondtam, szerintem miért annyi-amennyi, de így utólag lehet, csak cinkeltek?
Na, de mind1 is. Bár a hátsó soromat jól összegezte
Zs
-
zsolli
addikt
Azért ez nem így működik
A csoportban van legalább 5-6 olyan csapat, aki meg tud verni, ha úgy jön ki a lépés. Liverbird meg idegenben is tud szerintem 12-13-as kp-t. Emellé a brutál védelem, és kész is. Az én "védelmemhez" nem kell nagy támadóerő.
Bár a középső csapnivaló védelmem már fogott ebben a szezonban egy nagyszerű és egy kiemelkedő támadást is
Zs
-
zsolli
addikt
Biztos nem fogok bajnokságot nyerni. Még ha szeretnék is (nem nagyon), akkor sincs esélyem. Liverbird csapata nagyon erős.
Nem beszélve a többi csapatról. Én annak örülök, hogy ahol esélyem van, ott hozom a pontokat. Bár a mostani meccsnél mindent elkövettem a magas kp-ért (oké, a PIC-ről nem akartam lemondani), és a meglepetés középső támadásért, illetve taktika nélküli játékért.
Szal kapom majd még a pofonokat, de legalább vannak pontjaim.
Zs
-
zsolli
addikt
Sajna nem volt akkora mákom most, mint itt egyeseknek
(by r0by)
Nocsak, kire gondolsz?
Egy dologban múlott rajtam a meccsem. Sokszor széleken támadok, és az ellenfelem készült is erre. A széleket megerősítette, igaz az egyik szélről lesérült a védője. De én taktika nélkül játszottam, és igen erős középső támadást is vittem. Persze a végeredmény alakulásánál mákom volt. Ezt egy szoros 3 esélyesnek éreztem.
Ja, mellesleg idegenben PIC-eltem -
plus44
veterán
-
zsolli
addikt
Békésszentandrás környékére a 3-as Kőröshöz.
Nem tudom, lesz-e időm mobilnetet intézni. Azt sem tudom, van-e feltöltős...
...sose használtam ilyet. Ügye előfizetésest nem akarok, mert otthon van netem (wifi-s).A telefonom igazi kis zsuga-bubus, csak az a baj, hogy rohadtul nem értek hozzá
Zs
Ui.: most délután megnéztem, tudok telefonról csapatot állítani. Kicsit körülményes és hosszadalmas, de lehet
Általában alap emberek vannak, 1-2 helyen oszt-szoroz a forma, de azt meg tudom nézni HT-n. De azért még átgondolom ezt.
-
zsolli
addikt
Ha belegondolsz, a szintkülönbség még jó is lehet. A brutálokat eladod, a 2. sor előrelép, de már erősek annyira, hogy helyt álljanak, főleg úgy, hogy van pénzed kp-t, támadást növelni.
Az akadémiáról jövő védőpalántákat szerintem is érdemes kihasználnod. Van nálam is egy srác, aki tetszene neked, de sajnos nem tudom maxolni
Viktor Fekete [youthplayerid=122736139]
16 éves és 44 napos, következő születésnap: 2012-09-13
A játékost 68 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-09-13.Csapat: sörpocak
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-04-14 05:40 (84 napja)
Lapok: 0
Sérülések: EgészségesVédekezés középszerű / jó
Játékszervezés középszerű / középszerű
Gólszerzés gyenge / középszerű
Átadás ismeretlen / gyenge
Védés ismeretlen / ismeretlen
Szélsőjáték ismeretlen / ismeretlen
Pontrúgás ismeretlen / ismeretlen -
zsolli
addikt
Sajnos nekem sem jön a pénz
Majd jön fel akadémiáról a remek jsz-ű ifim (2 is), akkor eladogatok kp-kat, és meg tudom erősíteni a hátsó frontot.
Bár idővel nemsoká minden kp-m eléri a titáni szintet, el kéne adni Őket...
...lesz pénzem, de a csapat kidurran, mint egy lufi.Zs
-
zsolli
addikt
Azon filózok, hogy CA-nál kell-e a defcsati? Nem inkább kp-t feladván a védelemre és a támadásra összpontosítani? Nem tudom, ellenfelednek milyen védelme van, elég oda a támadásod?
Zs
Ui.: Yager Teamnél megy az adok kapok, már 1:1
Ui.2.: nálam norvég formula. Erős középső védelem az ellenfélnél, elméletileg átható szélső védelmekkel. Ellenfélnél bazi erős támadás (bár az én védelmemnél mindegy is
), talán azért a kp az enyém. Kérdés, milyen helyzet eloszlás lesz. Szerintem a helyzetét gólra tudja váltani, bár lehet az önbizalma most nincs az egekben.
-
Speedhs
őstag
-
-
zsolli
addikt
Szorítok (ha éppen ráérek
) majd
Én most hétfőn a 39 fokban voltam horgászni...
...kemény volt wazzeÉppen ezért most már lemegyünk cimbikkel vasárnap délután, és maradunk hétfő délutánig.
V-öd...
...kemény ja. Eddig van 1 vereségem és 2 győzelmem. Megpróbálok megcsípni még pár pontot, de nem lesz egyszerűZs
-
Jakuu
őstag
Akarsz rola beszelni ?
+10260/-23770
+3/-9 (a ket ezelott het +2/-9, +2/-10)Arrol nem beszelve hogy meg mindig nem lepte meg a szintet a jatekosom amelyiknek mar vagy 6 hete kellett volna, sot senki nem lepett szintet es a formam megint elkezdett olyan szinten zuhanni, hogy harom het alatt tobb mint 1 egyseget esett 5.42-re
-
zsolli
addikt
Erről egy franica mondás jut eszembe:
"Löszáróóóm"
Edzésintenzitás elméletileg befolyásolja ezt, de nem fogom levenni 100%-ról. Az eleve a képesség-növekedés mértékét csökkentené, illetve a formákra is negatívan hatna.
Egyszer csak megszűnik ez, vagy max. nem tudok kiállni 9 emberrel a végén
Zs
-
zsolli
addikt
Szerintem felesleges volna izmozni, főleg idegenben. Meglátjuk, sikerül-e tovább jutni a kupában, és ha igen, akkor a köv. ellenfél függvényében állok fel.
Lehet, hogy bajnokin "B" csapat PIC-el
Az a bajom, hogy nem tehetem meg, hogy megadom magam, és beállok védekezni, minimalizálván a vereséget. Nincs olyan védelmem amivel esélyem lenne kis arányban kikapni. A probléma, hogy ha nagyon kikapok, akkor az önbizalom iszonyatosan lecsökken, és cseszhetem a közel azonos támadás-védelemnél a helyzeteimet. Erős védelemről már nem is beszélve
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
Ha jól látom a súgóban, akkor 12 milla a feljutásért, plusz 18 milla az első helyért. Tehát 30 milla. Plusz szponzori pénz stb...
A tulajdonos nélküli csapatok elméletileg ma fognak botolódni, tehát osztályozónál már egy kutyaütő csapat lesz. Az ellenfele szerencsésen kerül fel.
Zs
-
zsolli
addikt
Az szép. Én nem tudtam ennyit tartalékolni, ill. nem nagyon voltak eladásaim.
Most van kb. 60 millám, ehhez jön még a feljutási bónusz, az év eleji szurkolói befizetések, és az első meccsem hazai pályán lesz, mert 7. vagyok rangsorolva (tehát a rendszer szerint én vagyok a csoport leggyengébb láncszeme
).
Tehát be kell húzni a nadrágszíjat, és így elméletileg átvészelem a holtszezont. Jövőre meglátjuk, milyen kupa-sorsolásom lesz, ill. milyen esélyeim lesznek a bajnokságban pontszerzésre, bár ebben pillanatnyilag nem hiszek. Na, de majd meglátjuk.
Zs
Ui.: HO árképzésére ne hallgass. Aszerint már milliárdos lennék
-
zsolli
addikt
Nekem semmi pénzem nincs, de jó ötletnek tartom, ha most vásárolsz, mert igen alacsonyak az árak, ill. bajnokság közben nem cseszi el a TS-t. A lényeg, hogy relatíve jól mérd fel a lehetséges ellenfeleid, és a szerint próbálj vásárolni...
...bár nem tudom, mennyi pénzed van.Zs
-
-
zsolli
addikt
Elméletileg csak az osztályozó meccsek után lehet tudni, de úgy rémlik, múlt szezonban is az uccsó bajnoki után már a csapatoldalon valami jobb oldali statisztikában ki lehetett deríteni.
De még várnunk kell, míg frissítik a tabellákat.
Zs
Ui.: a bajnokságod anno nem volt olyan erős, Te miattad ment fel a 40-50. helyre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Formula-1
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest