Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16929 üzenetére
Huhh, sokan vannak. Van aki a múltban volt penge, van aki a jelenben az, van aki még építi a csapatát, ami nagyot fog ütni.
Van aki tud mindent, mint egy nyitott lexikon, de taktikailag nem penge. Van aki trédel, és pénzt halmozván jobbnál jobb srácokkal hasít. Van aki 0-ról épít fel bivaly csapatot. Van aki kicsivel gyengébb csapattal rendelkezik, de kib@szott nagy taktikus.
Olyat, aki mindenben topon van, csak 1-et ismerek. A felhasználó neve: zsolli.
Hewewhewehwehwewh
Na, ez csak vicc. Vannak nagyon nagy nevek, de vagy más az erősségük, vagy félúton vannak a csapatépítéssel.
Az XP-vel kapcsolatosan majd még otthonról írok, ha találok valamit.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16920 üzenetére
LSOE-nek szoríthatunk most is a HM-ben.
Előző szezonban (akárcsak azt megelőzően) ő lett az NBI és az MK bajnoka is. Így mindkétszer csak 1 magyar csapat "kvalifikálta" magát a HM megmérettetésre.Előző szezonban egy csúnya Olafos meccsen esett ki, reméljük most tovább fog menetelni. Értékelések, csapaterősség szempontjából a HT-világ legjobbjai között van, így a végső győzelemre is esélyes lehet, de hát ügye Olaf...
Most ráadásul a HM párosításban a magyar bajnokság (NBI) győztesét és a magyar kupa (MK) győztesét rakták egymás ellen az első körben
És mivel mindkettő LSOE lett, így egy meccse elmarad. Most mondhatnánk, hogy jaj de jó, egy körrel beljebb van...
...de nincs bevétele, illetve a játékosai igen nagy XP (tapasztalat) táptól estek el.Most melózom, így nem tudom fejből, hogy mekkora XP-t ad egy HM meccs, de nem keveset. Szerintem 10-20 közöttit. Ha figyelembe vesszük, hogy egy bajnoki 1-et, míg egy kupameccs 2-t ad, azért ez nem kevés plusz.
Kb. 28 XP pontonként lép szintet a játékos tapasztalata.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16906 üzenetére
Nekem is ritka jó hétfőm volt:
1.: Egy képesség romlott... Stéphane Fréchou
Sajnálatos módon Gólszerzés képessége pocsék szintről katasztrofális szintre esett vissza.2.: Egy képesség romlott... Klaus-Ludwig Wurmitzer
Problémákkal küszködött az edzéseken, így Gólszerzés képessége csapnivaló szintről pocsék szintre esett vissza.3.: Egy képesség romlott... Felix Obkircher
A játékos Átadás képessége már közel sem olyan, mint régen, most csapnivaló szintről pocsék szintre esett vissza.4.: Egy képesség romlott... Doriano Bove
A játékos Játékszervezés képessége már közel sem olyan, mint régen, most csapnivaló szintről pocsék szintre esett vissza.5.: Egy képesség romlott... Avelino Hidalgo
Sajnálatos módon Játékszervezés képessége csapnivaló szintről pocsék szintre esett vissza. -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16814 üzenetére
Ne is mond...
...vége az ifis mák-szériámnak...2 db 17 éves után kaptam egy 16 éves kevés naposat.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Szebasztián Ágoston.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Védekezés képességű játékosod.
Találunk helyet számára az akadémián?
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16807 üzenetére
Mondjuk az enyémnél nem számolj belőle 1,4 milliárdot. Tudod, az a kamu-vásárlás volt, amit levontak. persze szerepel az átigazolásaim közt...
...na de ez van.Néztem a táblázatod, szerintem nekem nincs ilyen
Én jellemzően hosszútávra edzek. Mondjuk az ifijeim szép kis összegnek számítanak
Én pl. ilyet szeretek nézni:
Ár____________Akkori TSI-je
681 000 eFt____100 220
6 400 eFt______430430 volt a TSI-je mikor megvettem. Hjaaaj, de rég is vóóóót
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16798 üzenetére
Semmi baj, sőt, ennek itt van a helye. Jó volt olvasni
Az ifikkel kapcsolatosan én is ugyanígy érzek. Sőt, én már azokat is saját fiaimnak érzem, akiket anno olcsóért megvettem, megfelelő játékszervezéssel...
...aztán több mint 3 milliárdot kaptam értük, amikor eladtam 15-ös jsz-szel, és 10-11-es átadással.
Wazze, én csináltam belőlük igazi játékostZs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16678 üzenetére
Ez szélső SE, de nem specialitással kapcsolatos. Úgy tudom (sejtem), hogy a magas szélsőjátékkal rendelkező játékosok kiváltsága ez.
Megtaláltam a szabályzatban:A szélsők kellően magas Szélsőjáték képességükkel helyzetbe kerülhetnek, amelyet egy másik játékosnak (szélsőnek vagy csatárnak) kell befejeznie. Ha a másik játékos Jól fejelő, vagy kellően magas Gólszerzés képességgel rendelkezik, nagy valószínűséggel be fog találni.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16674 üzenetére
Szívesen
Egyet tisztázzunk. Lehet, hogy eleve tudod, akkor bocsi. De biztos ami biztos leírom, nehogy emiatt probléma legyen.
Tehát ifiknél az az edzés megy, ami a meccs idején be van állítva. És ügye az edzés-infót a meccs lefújta után 24 órával kapod meg.
A lényeg, ahogy a srácról megtudsz valamit, szólj, és tovább variáljuk
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16667 üzenetére
Pl, ha a játékszervezés maxra vagyok kíváncsi, akkor oda rakom a srácot. Mellette csak olyanok lennének, akiknek ki van maxolva. Elsődlegesnek egy átadást, másodlagosnak raknám a játékszervezést.
Nem muszáj, hogy a többi ki legyen maxolva. Elég ha tudod az elérhető játékszervezés szintjüket, tehát, hogy mi lehetne a maximumuk.
Ha meg a jelenlegi szintre vagyok kíváncsi, akkor meg fordítva.
Ööö igen. Tehát akkor elsődleges a játékszervezés edzés, és akkor olyan legyen mellette, akiknek ismert a játékszervezésük jelenlegi szintje.
Tehát leegyszerűsítve az aranyszabály:
elsődleges edzés - képesség jelenlegi szintje
másodlagos edzés - képesség elérhető (maximuma) szintje
Zs
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Speedhs #16657 üzenetére
Ilyeneket ott nem néznek. Mindenkinek megvan a HT-s csapata de a HT tornákon az élő embereket nem az alapján rangsorolják a lényeg hogy aktív HT csapattulajdonosok nyomnak egy bulifocit. Bár ahogy zsolli is írta vannak akik elég komolyan veszik, mi se szoktuk elviccelni.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16643 üzenetére
Nem baj az. Senki nem születik zseni ifisnek
Először talán ki kéne deríteni a jelenlegi szélsőjáték képességét, mert annak jó a max-a, így ha megtudnánk a mostanit, annyival előrébb vagyunk a számolgatásban.
Tehát barátságoson szélső posztra a sráccal, és mehet a szélsőjáték (1) - játékszervezés (2).
Így talán esélyed van megtudni az elérhető jsz-ét is.
Amire érdemes odafigyelni, hogy a srácon kívül, szélső és szélső hátvéd poszton csak olyan srác legyen, akinek tudod a jelenlegi szélsőjáték képességét. Kp és másik szélső ponton olyan legyen, akinek tudod már a játékszervezés max-át.Ha nem értesz valamit, akkor kérdezz nyugodtan, szívesen segítek.
Zs
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16636 üzenetére
Donát Mednyánszky (131512333)
15 éves és 79 napos, következő születésnap: 2012-11-20A játékost 145 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2013-03-12.
Védés: ismeretlen
Védekezés:
8/86/8 megfelelő (maximum remek)
Játékszervezés: ismeretlen
Szélsőjáték:
7/8-1/7 ismeretlen (maximum jó)
Átadás:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Gólszerzés:
3/8-1/3 ismeretlen (maximum csapnivaló)
Pontrúgás: ismeretlenLátom máshol is érdeklődsz
Jó darabig védekezés(1) - területvédekezést (2) edzenék neki. HY szerint 16 éves 36 napos korára megvan illetve lehet hamarabb, de 6,0-ról számoltam). Menet közben ki kéne deríteni barátságos meccsen a jelenlegi szélsőjátékát, jelenlegi és maximális jsz-ét, jelenlegi átadását. Majd ha ezeket tudod, ki lehet találni a további edzéseket.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16425 üzenetére
Nem lehet. Azt hiszem, minimum 9 játékosnak pályán kell lennie, különben nem lesz meccs. Legalább is a felnőtteknél. Az ifiknél a másik csapat edzője verbuvál a környékről pár suhancot.
A lényeg, ha nem állsz ki megfelelő számú (minimum 9) emberrel, felnőtteknél és ifiknél is bukod az edzést. Felnőtteknél az egész hetit. Tehát ha lekötsz a felnőttekkel barátságost, de nem állsz ki, bukod a bajnokin lévő srácok edzését is.
Kreatív taktika mellett vagy elárulja vagy sem. Van, hogy 17 évesen, felhúzásnál derül ki a specialitás. És persze (sajnos) arra is van esély, hogy nincs spece.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16421 üzenetére
1-5-3?
Nincs több játékosod?
Védekezésével már tisztában vagy, nyugodtan lehet mellette más az edzés miatt (ha esetleg van aki érdemes rá). Tehát amikor a képességeket tudod, és csak az edzésre koncentrálsz, akkor lehetnek mellette mások.
Akkor érdemes egyedül hagyni, vagy olyat rakni mellé, akinek ismert már az adott képessége, ha kíváncsi vagy a srácéra, így szűkítve a kört. De itt ügye csak szimplán a védekezésének a turbózásáról van szó.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16415 üzenetére
És hogy a jövőben könnyebb legyen:
ügye az edzésekkel képességet javítasz, ha már tudod, mit akarsz. De ha nem vagy tisztában a játékos képességével, akkor így tudod kideríteni:
- elsődleges edzésnek beállítottnál az edző a minimum 46 percet edzett poszton játszó játékos jelenlegi szintjéről beszélhet. Érdemes ilyenkor olyanokat edzett poszton mellé tenni, akiknek ismert az edzett képesség jelenlegi szintje.
- másodlagos edzésnek beállítottnál az edző a minimum 46 percet edzett poszton játszó játékos elérhető (maximális) szintjéről beszélhet. Itt szintén szűkítheted a kört, ha olyan srácok vannak edzett poszton, akiknek ismert a képesség maximuma.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16415 üzenetére
Szélsőhátvéd poszton játszatzod, és ez az edzés típus:
- elsődleges: védekezés,
- másodlagos: széleken támadás.A lényeg, hogy mindkét szélső poszton, és a másik szélsőhátvédként olyan játékos legyen betéve (ha megoldható), akinek ismered a szélsőjáték maximumának értékét. Így nagyon-nagy eséllyel a reménységed elérhető szélsőjáték képességét fogja elárulni.
Szélső poszton sok csillag akár még jsz-t is takarhat. Egy ifi-barátságoson kipróbálhatnád belső középpályásként is. Rövid passzok (elsődleges) - játékszervezés (másodlagos) edzéssel. Természetesen olyanok legyenek mellette (ha megoldható), akiknek ismered a jsz maxát.
Jó kis playa lehet. Nem biztos, hogy U20 esélyes, de ebben csak a kora akadályozhatná meg (na meg ha kiderül, nincs spece). De a korhoz nem értek, a spec meg még kialakulhat
Hajrá, mindent bele
Zs
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #16412 üzenetére
Így van, hagyni a süllyesztőbe... 40 nap múlva 17, annyi idő alatt nem lesz a gyenge átadásából jó, a másikat viszont teljesen ki tudod edzeni, ha minden rendben lesz vele. Remek védekezéssel és középszerű átadással szerintem erősen U20 esélyes, főleg ha mondjuk a JSZ is gyenge vagy középszerű. Ha meg még speces is lesz, megfogtad az Isten lábát
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16305 üzenetére
Nem rugott gólt, de védőtől ez nem is annyira elvárható. De mivel a bal oldali védelmet erősítette, amin felakadt az ellen jobb oldali CA-ja, dícséretet érdemel.
És amiért még pluszban büszke lehetek, és egy kisebb könnycseppet elmorzsolhatok a szemem sarkából:
Márkó Szemancsik (U-20 Magyarország) a mai napon hihetetlenül jól játszott...
Ő kapta a legjobb értékelést a csapatban, 90' játékkal. Mindezt egy nagyon fontos, kijutást eredményező vb-s tétmeccsen!!!
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16279 üzenetére
Szépnek tűnik, főleg, ha kiderül valami szép spec
Ifi-bajnokin javaslom az elsődleges védekezés, másodlagos területvédekezés edzést. Remélhetőleg minél hamarabb megtudod, hogy mi a védekezésének a max-a, akkor már jobban lehet számolgatni (Youthclub-on).
Majd menet közben (pl.barátságos ifimeccsen) beteheted kp-ra, és megpróbálhatod kideríteni a jsz jelenlegi ill. maximum szintjét. Szélsőhátvéd poszton védekezés-széleken támadás edzésnél kiderítheted majd a szélsőjátékának max-át is.
És persze menet közben majd az átaádást is maxolhatod.
Átadás maxolására (edzésére) is több lehetőség van, de ez függ attól is, mikorra tudod maxolni a védekezését, illetve mennyire jó a jsz-szélsőjáték képessége.
Zs
-
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #16207 üzenetére
Igen, a Te esetedben végül is, kelleni fog.
Én az U20-ra esélyes csatimat eladom, mivel nem csatárt edzek, remélem bekerül majd.
Ő lenne az első gyermekem.
11 nap múlva felhozom. Gyors, megfelelő gólszerzés, jó átadás. Reméljük. Mindenképpen 1000 feletti TSI kell hogy legyen neki, mondjuk sokért nem tudom eladni. 10-20 milla, de talán szezon elején többet ér majd kicsit, na meg amikorra kiedzik, és eladják valamikor, akkor kapok részesedést, bár nem sokat, de még is az én nevelésem. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16200 üzenetére
Egyre egy szóval tudnék válaszolni, illetve ha nem tenném, r0by drusza úgy is mondaná
Tehát a válasz: a MÁK
Nálam :
Zoltán Ondrejcsik (361523133) - Teljesítmény potenciál: 98% - Képesség: 7.3 - Játékosmegfigyelő: dimitriijj
Dávid Császár (359677767) - Teljesítmény potenciál: 100% - Képesség: 8.6 - Játékosmegfigyelő: aurelio85
-
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #16174 üzenetére
És gondolod, hogy az, hogy egy héttel előbb lesz a megfelelőből titánai, megéri az árkülönbséget? Én 1M-ért vettem valami zsiványt, remek tapasztalattal, megfelelő vezetői képességgel, olyan 100M-ért lesz egy jó edzőm.
Ha esetleg akkora mákod lesz, hogy valaki még rádlicitál, Te már ne tedd
-
ftc
nagyúr
válasz
Speedhs #16167 üzenetére
olcsobb egy öreget megvenni
Képesség: egy jól képzett edző ismeri azokat a módszereket, amelyekkel a játékosok fejleszthetők az edzéseken. Minél tehetségesebb, annál hatékonyabb az edzés. Az edző nem lehet „remek” szintűnél jobb. Az új csapatok pedig „megfelelő” edzővel kezdenek.
Vezetői képesség: azon túl, hogy az edzéseket meg kell tervezni, a játékosokat motiválni is kell. A csapatszellem általánosságban véve jobb lesz, ha az edzőnek magas szintű a vezetői képessége.
Szemlélet: az edző lehet támadó, védekező vagy semleges beállítottságú, de ennek (csak) a mérkőzések alatt van szerepe. Támadó szemléletű edzővel jobb a támadóérték, de csökken a védekezés, a védekezővel pedig javul a védekezés, de romlik a támadások erőssége. A védekező edző védekezésre gyakorolt jótékony hatása egy fokkal erősebb, mint a támadó edző hatása a támadás erősségére. A semleges edző se nem támadó, se nem védekező szemléletű, azaz egyik oldal sem javul és nem is romlik.
kólsős olcsobb akárhogy is számolok
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #16170 üzenetére
Hát... majd megbánod
Maximum remek edző lehet, de nincs túl sok küéönbség edzés sebességben a jó meg a remek között...
Konkrétan:
Kapus edzés, jó edzővel, megfelelőről -> titánira 2.38 év
ugyanez remek edzővel: 2.27 évHT-Box.ru szerint
Mondjuk ez alapján, amiket ez számol, lehet kirúgom a 10 segédedzőt is, nem sokat számítanak...
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #16152 üzenetére
Nekem tökéletes.
szerk: egyébként tiszta szar, akinek most van megtakarított pénze, brutál csapatot rakhat össze olcsón. Szinte komplett keretet (mínusz az edzett poszt ugye, de oda is lehet olcsón venni most fiatalokat), annyira szarok az árak. Jelenleg eladni nem érdemes, de ha kell, hát kell....
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #16096 üzenetére
Az lett volna jó, ha én adom el ennyiért.
Nem baj, így legalább most nyertél te is rajta. Ahogy néztem, azért dobott egy értékelést a védelmeden az egyetlen lejátszott meccsen
2-3 forduló óta már az osztályozó lett a cél (ami persze legrosszabb esetben is simán megvan), mióta Olaf elkezdett velem szarakodni. De azért ott volt a másik opció is, hogy abbahagyom az egészet. Nem szeretem, ha baszogatnak
Na de, a szombati osztályozó meccs is simának tűnik, mégsem lesz az, mert elbasztam a felállítást és betettem egy két sárga lapos védőt. Aki persze a 72. percben be is kapta a 3. sárgáját, így az osztályozón gyenge védelmem lesz. MOTS-ot fogok tolni, így kiemelkedő lesz a kp-m. De még erősen gondolkozok ezen, mert szerintem az ellenfelem ellentámadással fog pályára lépni, ami szippantyú.. -
r0by
addikt
válasz
Speedhs #15974 üzenetére
Relaxálok, nyitottam egy Gössert
Hozható a meccs. Azt hiszed, ennek már annyi. Az értékelésre azért kíváncsi leszek.Szóval, mivel ma kikapok, jövőhéten megy a PIC, hogy kikapjak, és jó szellemmel várjam az osztályozót, hogy plussz edzést adjak a játékosaimnak, ahol is megint fittyet hányva a valódi értékelésnek kiessek VI-ba
Sajna téged is ütnek, már 3..
Drusza meg azt mondta nem nézi a meccset, pedig de, csak ide nem tolja be az arcát
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #15965 üzenetére
Oh, pedig már azt hittem, hogy húztál egy jót. De aztán olvastam, hogy 17 éves
Remélem én elkerülöm valahogyan hogy sok szurkoló elmenjen. Jön a szünet, előtte jó lenne valamit alkotni.
Most hirtelen azt nem tudom, hogy a 10% plussz szurkoló csak akkor van, ha feljutás van, vagy egyébként minden szezonkezdetnél? Gyanítom, hogy csak az első esetben -
r0by
addikt
válasz
Speedhs #15939 üzenetére
Nekem is tetszett
Mai húzások, végre megért korán kelni:
1.Van egy jelöltünk a számodra. Noel Kiković a neve, és 16 éves.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Átadás képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Szélsőjáték képességű játékosod.2.
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Herald Fodor.
További edzés nélkül Szélsőjáték képessége gyenge szintű marad. Ha szépen fejlődik, szerintem egy jó szintű Védekezés képességet is elérhet.
A korához képest igen erőteljes játékos. Ilyen állóképességgel szerintem előnyt szerez az ellenfeleivel szemben, ha a dolgok keményebbre fordulnak. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15927 üzenetére
Szerintem a 10 db szóvivő az nagyon sok
Elméletileg 250 szurkolónként kell 1 db.
Nálam most így fest:
Segédedző:________10_____3 600 eFt
Sportpszichológus:___2_____720 eFt
Szóvivő:____________5_____1 800 eFt
Gyúró:_____________3_____1 080 eFt
Orvos:_____________10_____3 600 eFt
Összesen:__________30___10 800 eFtSportpszhióból 5-t szoktam alkalmazni, szóvivőből 7-8-t, de most ki kellett rúgnom tőlük párat a 10 doki miatt
Mivel gyúrót nemrég vettem fel, így azt nem tudtam kirúgni.
Zs
-
DopeBob
addikt
válasz
Speedhs #15914 üzenetére
Tényleg, két idény között hány barátságos meccset lehet játszani? Vagy lehet egyáltalán? Nem emlékszem, illetve még ki kéne találnom, hogy JSZ-t vagy pontrúgást fejlesszem egy kicsit a védőpalántáknak
Speedhs mivel az átlagárat nálam most is 260M-re írja, szerintem jövő héten, mikor lejárt az eltiltása
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #15867 üzenetére
Hát sokat számít, milyen képességűek vannak középen. Van amikor a 2 jobb, mint a 3, mert írja is a súgó, hogy akkor képesség-csökkenés jöhet létre, mondván belesz@rnak a dologba, majd a másik 2 megcsinálja
Amúgy az ellenfeled nagyon nem volt gyenge, jó értékeléseket hozott.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #15859 üzenetére
Hiába a birtoklás, nem ér önmagában semmit.
Nézd meg a szombati meccsem. Jobb voltam védekezésben, jobb voltam birtoklásban is (igaz nem sokkal). De idegenben. Szélső támadásaim jobbak voltak egy picivel, és persze kimaradt az összes. Tudom, hogy gyenge a csapatom, de azért már idegel rendesen, hogy mindig én maradok alul ezeken a meccseken.
El tudom viselni a vereséget, de ez már komolytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MÁV topic
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest