Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17937 üzenetére
Wazze, hihetetlen milyen mákod van az ifikkel. Gyönyörű srác
Én Őt fogadtam el:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 15 éves, a neve pedig: Tomáš Čuprík.
Összességében nézve ő szerintem egy középszerű szintű játékos. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy gyenge Szélsőjáték képességű játékosod. További edzés nélkül Játékszervezés képessége középszerű szintű marad.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
Meglátjuk mit tud a fiú. Következő meccsen kiderítem a jsz maxát és a jelenlegi átadás szintjét.
-
Buffalo13
tag
válasz
Speedhs #17937 üzenetére
Nekem ő sikerült:
Sándor Csarnai (134988008) 16 éves és 9 napos
Nos, Sándor Csarnai 16 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Szélsőjáték képessége nagyjából csapnivaló
szinten van. Ha fejlesztjük Védekezés képességét, rövid időn belül jó szintre is léphet!
Nos, adjunk neki egy esélyt? -
r0by
addikt
válasz
Speedhs #17757 üzenetére
A védelem mindenféleképpen nudli lesz. Az ellenfelet még nem térképeztem fel, mert sok minden függ attól is, hogy a szerdai barátságoson hányan fognak lesérülni.
Na meg most amúgy is pihentetni kellene a szemem, mert ma voltam szemésznél, és kiderült, hogy vírusos kötőhártya gyulladásom van. Vírusos, de én nem terjesztem a doki szerint. De akkor én hogy kaptam el?
Na de ahelyett itt HT-zek -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17743 üzenetére
A szerzett pontok alapján legerősebb.
Tehát valaki 7 db botcsapattal van VII-ben, akkor max. pontot és rohadt nagy gólkülönbséget szerez. Mindezt egy 20-30.000 TSI-jű kezdő csapattal.
Ellenben amely VII-ben már 2-300.000 TSI-s csapatok gyakják egymást oda-vissza, ott kevesebb ponttal ill. gólkülönbséggel jutnak fel.
És mindenféle variáció előfordulhat.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17739 üzenetére
Azt a mindenit. Zsigmond Farkas nagyon tetszik. Max. jó szélsőjáték mellé van egy Gyors spece, és megfelelő védekezése. Ha eladod, szép pénz lesz
Nos én Őt tenném be Donát mellé a másik szélső posztra.Elsődleges edzés akkor legyen Keresztlabdák (szélsőjáték), a másodlagos meg rövid passzok.
Arra kéne figyelni, hogy kp és csatár poszton csak olyan legyen, akinek ismert az átadás maximuma. Így biztos, hogy Zsigmond Farkas max. átadásáról fog beszélni.
Aztán legközelebbi barátságoson Csavajdának is megnézheted az átadását. Majd ifibajnokikon rakosgasd ide-oda, hol mennyi csillagot hoz, talán abból is ki lehet indulni. De most barátságoson még ne legyen középpályás illetve csatár.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #17734 üzenetére
Nekem ilyet,de sajna 15 éves és 107 napos:
Szerintem megtaláltam a jövő nagy sztárjátékosát. A neve András Deák, és 15 éves.
Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából gyenge szinten van. Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Szélsőjáték képességű játékosod.
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #17707 üzenetére
Most jött el az a pillanat, hogy több titáni védőt is el tudtam adni.
De én is csak az utolsó pillanatban döntöttem el, hogy átállok kp-ra. Sajnos majdnem későn is, kis híján eltaktikáztam. Csak a gólarányon múlott az osztályozó.
Igaz V.-ben is elkezdhettem volna, de ott valszeg rosszabbul jártam volna, mint a Sörhas csapat.
Ahhoz képest, ha megnézed a tabellámat, ha ma nyerek, akkor második lettem volna. Szóval annyira nem veszett ügy a védekezés edzés, de én most ki szeretném próbálna a kp. edzést, most van rá lehetőségem. -
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #17670 üzenetére
Nem változott a forma.
12. Walter Billanti (359975896)
Italy 18 éves és 77 napos, következő születésnap: 2013-02-07
Formája remek (8), erőnléte jó (7).
Szimpatikus fickó, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata pocsék (2), és megfelelő (6) vezetői képessége van.
Hűsége ragyogó (11).Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A.
(2012-09-24 óta (16/49), 14h 3n)TSI: 25 680
Fizetés: 602 eFt (501 eFt)/hét, a 20%-os prémiumot is beleértve
9 632 eFt/szezonLapok: 0
Sérülések: Egészséges
HTMS-pontok: Képesség: 308/Lehetőség: 1680Jelenlegi képességek
Védés: 12/20 lenyűgöző (12) Hottrick Keeper ToolHT-Links.de - Goalkeeper-CheckerKeeper Level
Védekezés: 3/20 csapnivaló (3)
Játékszervezés: 1/20 katasztrofális (1)
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális (1)
Átadás: 1/20 katasztrofális (1)
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális (1)
Pontrúgás: 6/20 megfelelő (6) -
r0by
addikt
válasz
Speedhs #17472 üzenetére
Ifi vagy felnőtt? Én foglalt vagyok egyébként.
Viszont ami engem érdekelne az az, hogy volt szó itt a gyors váltásos 4 csapatos ifi bajnokságról. Hol, kinél kell jelentkezni, hogy bekerüljek a rendszerbe? Még van egy meccsem, aztán végzek a mostani 4 csapatos bajnokságban.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17458 üzenetére
Ne is mond. Teljesen kész vagyok
Nem fér be sehová, nincsen szabad edzéshelyem. Egy ismerősöm megveteti valakivel, és béredzeti vele szj-ből, utána megveszi tőle és adja a jsz-t.
Jó lett volna, ha 15 évesen találok rá, akkor most alap csapattag lenne, sőt, talán még U20 is figyelné.
Most nem tudom betenni, mert 3 szinttel el van maradva a jsz-e a többiekétől sajna, és a későbbi edzésváltás tervezetek miatt ez végig hátrány lenne számára
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17433 üzenetére
Bár pontosan nem tudom, mennyi a meló vele, de sejtettem, hogy nem egyszerű. Az egy dolog, hogy számolsz és szervezel. De a neheze gondolom a kommunikáció a tagokkal, illetve várakozás a levelekre. Mert persze nem akkor on-line-ok amikor Te is, illetve jó lenne egy gyors válasz...
...lehet, az illető csak 2 nap múlva lép be.
Majd ír valamit, amiből látszik, hogy félreértett 1-2 dolgot, újabb levél, újabb 2-3 nap...Tehát ez is lassítja.
Gondolom én. Tehát maximális tisztelet kolléga
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17351 üzenetére
Szép bevétel ez VII-ed osztályban
Nekem most nincs ennyi, mert a szurkolóim eléggé mérgesek
Örülök, ha kb. 20.000-en kijönnek egy hazai meccsemre a 35.000-es stadionomba.
Na, de majd lesz ez jobb is
Én 200 millával növeltem eddig a 3 milliárdomat. Jelenleg olyan alacsonyak a fizetéseim, hogy max. személyzetnél is kicsivel pluszban vagyok olyan héten, amikor nincs hazai bajnokim. Mondjuk most a pénzügyi frissítésnél (péntek éjjel) búgos lett a rendszer, és sokaknak lezuhant a szponzorok hangulata. Nekem is fellegjáróról ingerültre. Remélem javítanak ezen, mert a bug miatt ez sok-sok millió kiesés a menedzserek büdzséjéből.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17351 üzenetére
Egyértelmű, hogy r0by drusza bevert pár sört. Benézte a meccsed
Én is ittam 1-2-t, miközben főztem a bakonyit. Hmm, de jó is lett
A srácaim meg...
...eszméletlenek. Múlt héten is kaptunk 4 db SE-tAsszem k..va jó kis anyagot dobtam össze
A saját fiam (Attila Paulay) szerezte a vezető gólt
Jaaa, ami kicsit érthetetlen a számomra, hogy a pontrúgóm kihagyta a 11-est. Titáni pontrúgása van.
Megkérdeztem a csoporttársamat, az Ő kapusának meg gyenge a pontrúgása.Szal fene tudja, most mi merre hány méter.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17323 üzenetére
Jaaaa, ok, akkor bajnokin Donát védekezése, a barit meg beáldozod. Arra kéne figyelni, hogy barátságoson kp, szélső és csatár poszton Donáton és Zugfilon kívül csak olyan legyen, akinek ismert legyen a jelenlegi átadása.
Így reméljük Donát átadásáról, és Zugfil gólszerzéséről fog beszélni.Ha nem, akkor a következő barátságoson már biztos Donátról beszél.
Amikor Donátnak már szj és/vagy átadás fog menni, akkor érdemes a másik szélre betenni Zugfil-t.
Én legalább is reménykedek ott egy magas gólszerzésben...
...háthaHajrá
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17291 üzenetére
Jaaaa, most ez a szezon le van tojva, illetve próbáltam jó speces srácokat venni. Ma kaptam is 4 db SE-t, meg is lepődtem
De előző szezonban azért kaptam rendesen. Sok sérülésem volt, még edzett posztról is (ebben a szezonban is volt bőven). Egy meccsem el is ment a múlt szezonban sérülés miatt: lerúgtak egy kp-mat, és helyére egy öreg edzőjelölt állt. (Ekkor már megkezdődött a kiárusítás, és nem volt érdemi cserém).
Mondjuk nem okozott feljutási-kiesési problémát, de ha nem adok el mindenkit, akkor a srácaim egy idő után átbillennek, amikor idősebbek, már nem fejlődnek úgy, illetve egyszerűen nem tudom fenntartani a fizetésüket.
És ilyenkor jönnek a komoly Olafos dolgok. Ha van időd, nézegesd Patrick elmúlt 3-4 szezonját.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17241 üzenetére
Itt lehet mazsolázni, mit is mondott az edző: edzői katyvasz.
Ez alapján:
---Donát Mednyánszky alulképzett, de ha odafigyelünk rá az edzéseken, jó játékos válhat belőle.
Legtöbb fejlődési lehetőség
Ez a játékos képes a legtöbbet fejlődni az összes képességet figyelembe véve, vagyis többet tud tanulni, mint bármelyik másik játékosod. Hogy mely képességeiben tud fejlődni, azt neked kell kitalálnod.Ez a megjegyzés nem mondja meg, hogy mennyit fejlődhet játékosod az egyes képességekből. A már ismert jelenlegi és elérhető maximális képességszintektől függően érdemes lehet őt más posztokon is kipróbálni. Ha valamelyik játékosodról tudod, mennyi nem edzett lehetőség van benne, akkor biztos lehetsz benne, hogy ez a játékos még tovább tud fejlődni.
---Remélem, Donát Mednyánszky játéka nem kerülte el a figyelmed, élete legjobbját nyújtotta a héten!
Játékos teljesítménye
A játékos jobban teljesített a jelenlegi képességeinél, valahol a jelenlegi és a maximálisan elérhető képességei között.
---Donát Mednyánszky játékost hosszú, hosszú időre az akadémián kell fognod, hogy meglásd, mire képes valójában.Potenciál - sok fejlődési lehetőség
A játékos teljes kiedzése még kb. két szezont vesz igénybe. Ez idő alatt még minden képességében fejlődhet.A másik sráchoz nem tudok, mit mondani. Ahhoz tudni kéne, hogy pontosan milyen edzésterved van Donát számára, beleillik-e vagy sem.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17218 üzenetére
Gratu
Én meg tegnap délelőtt írtam egy cikket, most vizsgálják, elfogadható-e, gondolom a felét levágják, mert felesleges rizsa, és lehet, hogy itt-ott hozzátesznek.
Tehát nem biztos, de lehet, megjelenik a HT-n, a Press-ben
Majd meglássuk. Ja, akadémiás edzésről van benne szó.
Zs
Ui.: bár elveimmel ellentétes, lehet előfizetek támogatóira
Még megvizsgálom a kérdést. Lehet, csak akkor, ha Patrick is, bár akkor erre nincs sok esély -
Speedhs
őstag
válasz
Speedhs #17192 üzenetére
Akkor összegezve, jelenleg őket edzetem az ifiakadémiámból:
Péter Martinovics 17 éves és 0 napos, TSI = 470 [Jól fejelő]Védekezés: 4/20 gyenge
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Átadás: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 5/20 középszerű Képesség: 244/Lehetőség: 1885Péter Vass 17 éves és 10 napos, TSI = 150 Technikás Védekezés: 3/20 csapnivaló
Szélsőjáték: 4/20 gyenge
Gólszerzés: 4/20 gyenge Képesség: 194/Lehetőség: 1821Péter Bálint 17 éves és 42 napos, TSI = 970 [Jól fejelő] Védekezés: 5/20 középszerű
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Gólszerzés: 6/20 megfelelő
Pontrúgás: 3/20 csapnivaló Képesség: 298/Lehetőség: 1879 -
plus44
veterán
válasz
Speedhs #17110 üzenetére
De most érted, ha valaki nem kalkulálja bele a játékos fenntartását is abba, hogy "jujj de jó játékosom van" akkor sajnos így járt. Főleg úgy, hogy mint látszik is, egy dolog hogy vannak jó játékosaid, másik dolog, hogyan használod őket, milyen taktikával, na meg hogy olaf kegyeltjei között ott vagy-e...
ftc: titánit szerintem várd meg még.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #17084 üzenetére
Ez nem az. Nem a pontrugó személyével kapcsolatos.
Nézd: Donát Mednyánszky (mini) a sípszó után lőtte el a labdát, így sárga lapos figyelmeztetésben részesült.
Tehát nála volt a labda, amikor valami szabálytalanság miatt a bíró belefújt a sípjába, és ezután nem állt meg a srác a labdával, hanem elrúgta.
Zs
-
plus44
veterán
válasz
Speedhs #16968 üzenetére
16 éves és 91 napos
Védés:
megfelelő (maximum jó)
Védekezés:
ismeretlen (maximum gyenge)
Játékszervezés:
ismeretlen (maximum katasztrofális)
Szélsőjáték:
ismeretlen (maximum csapnivaló)
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: ismeretlen
Pontrúgás:
ismeretlen (maximum gyenge)Nem egy nagy eresztés, de pont arra jó, hogy eladjam (2 u20-as jelöltet is edzek, nincs helye).
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16949 üzenetére
De mondom, ez sem szentírás, csak én csinálom (csináltam) így. És ezekhez természetesen kell a középpálya, vagy pedig nagyon nagy mértékben védekezd le az ellenfeled.
A védelem igenis számít. De írtam, hogy szerintem legalább 2 helyen kell dominálni, vagy jó pontrugó és specesek kellenek.
Tehát ha nem birtokolsz, de nagyon kemény védelmed van, plusz a támadásod átmegy az ellen védelmén, akkor mehet a CA esetleg.
Ha birtokolsz, de nincs megfelelő támadásod, ellenben szintén brutál módon levédekezed az ellent, akkor imádkozz, hogy a pontrugód esetleg jó speceseid beinduljanak. r0by legutóbbi meccsén iszonyat mértékben birtokolt, és szépen védekezett. De a motor nem adott neki SE-t, vagy 11-est. Tulajdonképpen ebben benne van olyan is, hogy pl. az ellenfele a kicsi birtoklásra kap egy helyzetet, és annál valahogy úgy gurul a kocka, hogy átmegy r0by védelmén, és gól. És ott állunk, hogy baszott erős védelemnél, nagy kp-nál 1 gólla nyert az ellen. Sajnos láthattunk már ilyen meccset.
Tehát többféle verzió lehet a győzelemre, aztán vagy bejön, vagy nem:
1.: kp + támadás
2.: védelem + támadás
3.: védelem + kp + pontrugó + specesek
4.: Sörhas + mákTermészetesen a pontrugó + specesek minden verziónál szükséges, de a 3-nál főként arra lehet támaszkodni.
Zs
Ui.: a + támadás alatt azt értem, átmegy az ellenfél védelmén, a kp-n meg azt, hogy birtokolsz, minimum 55-60%-ban.
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16937 üzenetére
Várj, ezt nem így kell, hanem csak én csinálom így
Tehát nem biztos, hogy tényleg ez a jó.
Más példa:
Ellenfél jobb oldali védelme: 7
Ellenfél bal oldali védelme: 11Mi tudunk csinálni egy 10-es és 8-as szélső támadást, vagy mondjuk egy 11-es 7-est.
Meg lehetne csinálni, hogy a 10-es támadást bal oldalra tesszük, hogy az ellenfél jobb oldali 7-es védelmére menjen. Ebben az esetben a 8-as, jobb oldali támadásunk menne a 11-es bal oldali védelemre.
Így ha nem számolunk olaffal, és a "sokból talán beakad egy"-gyel, akkor ez tulajdonképpen majdhogynem 1 széles támadásnak minősülne, ami igencsak lutri. Ilyenkor szokott előfordulni az, hogy magabiztos birtoklással sok helyzetet szerzel, de érdekesmód mindet a másik, gyengébb széledre "sorsolja" a gép. Én, ha megoldható, nem támogatom az 1 széles támadást, de persze sokszor sajna elkerülhetetlen.
Tehát én vinném a 10-es támadást a 11-es védelemre, a 8-ast meg a 7-es védelemre. Esetleg beállítanék egy olyan eredménytől függő felállás módosítást a félidőre, hogy 11-es legyen a támadásunk a 11-es védelmen, és 7-es a 7-es védelmen.
Így tulajdonképpen mindkét szélen nagyobb eséllyel indulunk a meccsmotor következő kockagurításánál, hogy bemegy-e vagy sem. Ebben az esetben mindkét szélen közelebb vagyunk a védelmekhez, mint ha vesszük az első verziót, amikor 11-es védelemre megyünk 8-as támadással.
Persze ezekhez azért szükséges a birtoklás is, hogy azért jellemzően mi kapjuk a több helyzetet.
Aztán persze erre sincs garancia, hogy a nagyobb birtoklás ténylegesen több helyzetet ad.
Nézd meg ezt a meccset: 383878185
Itt több mint 60%-ban birtokoltam (idegenben). A meccs elején a balos támadásom erősebb volt, mert egy átadásos kp-m támadó szélső hátvéd volt. Később lett berakva támadó középhátvédnek, amikor már nem a támadást, hanem a kp-t erősítette inkább. Látszik is, hogy míg első félidőben 63, addig a másodikban már 69%-os birtoklásom volt. PIC-eltem persze, és nem raktam be taktikát, mert számítottam rá, hogy mindhárom oldalon átmegyek a támadásaimmal, nem csak széleken.
Nem beszélve arról, hogy 5-3-nál megkaptam a visszahúzódást (tehát még ennél is erősebb támadásom volt eredetileg). Nézd meg, kapott az ellenfelem 4 db kiírt helyzetet (SE-ről ne beszéljünk).És most jön a poén. Rá egy hétre, ugyanevvel a csapattal a visszavágó, immár az én stadionomban: 383878190.
Birtoklási arányom majdnem annyi, mint előtte egy héttel, mert saját pályámon tőle is kevesebbre számoltam, és ugyanúgy PIC-el mentem, de már a 2 db belső kp-m is szélre volt irányítva, és nézd meg. Sokkal brutálabb szélső támadásokat vonultattam fel, ráadásul itt is kaptam visszahúzódást az 52. percben (tehát még ennél is erősebb volt).
Amint látod, az első 4 helyzetem kimaradt. Pedig több szintnyi különbség volt a meccs elején a támadás-védekezés között, mint amit a végén látsz (visszahúzódás miatt). Ekkor úgy voltam, kikapok. És mi lett? Kaptam még további 5 helyzetet, amiből 4 bement. Tehát összesen 9 kiírt helyzetet kaptam, az ellenfél 1-et sem (már ami ki volt írva, SE-t szintén nem számoljuk).Itt már ment a széleken támadás, mert gondoltam széleken tuti átviszem, illetve isteni taktika-szintnél csak szélre kapom már a helyzetek zömét
És tovább vesézve a dolgot. Bal oldalra kaptam 4 db helyzetet, egyik sem ment be. Jobb oldalra kaptam 2-t, be is ment mind. Középre kaptam 3-at (isteni taktika szint
), abból 2 bement.
Tehát semmi sem biztos, csak az esélyeket tudod növelni, aztán vagy bejön, vagy sem.
Uhh, bocsi, kicsit hosszúra sikeredett
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #16932 üzenetére
Viccet félretéve, azért jócskán messze vagyok én attól. Utána tudnék nézni képleteknek, előre meg lehetne számszerűleg határozni, mit hoz az ellen, és előre ki lehetne számolni, hogy mennyi helyzettel számolhatok...
...de itt is vannak szórások, és az igazat megvallva nincs kedvem ennyire matekozni.A jelenlegi NT-kapitány (ruppelt) úgy tudom, matematikus. Őt például nagyon jó menedzsernek tartom.
Én inkább józan paraszti ésszel próbálok nekimenni egy meccsnek (már ha látok esélyt a győzelemre). Megnézem a várható birtoklás arányait. Ügye az én csapatom másra nem képes, tehát ha nem tudok minimum 55%-ban birtokolni, akkor nagyjából letojom. Nekem nincs védelmem, amire a kp-n felül támaszkodhatnék.
Tehát ha "megvan" a kp, akkor megvizsgálom az ellen védelmének és a támadásaimnak arányát. Tételezzük fel, tudok csinálni egy nagyszerű és egy remek szélső támadást. Az ellennek meg van egy nagyszerű és remek szélső védelme (várhatóan). Akkor én a nagyszerűmet nem az ő remek védelmére küldöm, mert akkor a remekem menne a nagyszerűjére. Hanem nagyszerű a nagyszerűre, remek a remekre. Mert így mindkét szélen közel azonos a támadás-védekezés arány, és szerintem így nagyobb esélyem van gólt szerezni. Természetesen ez kp függő is.
Én (már a csapatom) ráadásul nem is igen rendelkezem nagy taktikai szabadsággal. Ügye pl. idegenben ha valaki közel azonos, vagy kicsivel jobb kp-t tud hozni, akkor nem tudom meglepni egy ellentámadással (CA), mert nincs kapusom és jó védőm, tehát a védelmem nudli.
Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest