- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10858 üzenetére
Nah, neked már biztos a győzelmed
Az enyém pedig megpecsételődni látszik:
31. perc és egy buta szabálytalanság. r0by megfogyatkozva volt kénytelen tovább játszani, Tibor Rényi kapott piros lapot. Abszolút jogosan, tegyük hozzá!Természetesen szélső, aki most épült fel, még tapaszos. És persze, hogy széleken támadás taktika van
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10809 üzenetére
Hazai pályán gyenge kp-ja van, átlagos vagy átlag felettivel. Úgyhogy szerintem nagyjából egál lesz a kp, nem ott fog eldőlni. Azért is próbálkozom a 2 csatárral. 3 középpályás már kevés lenne, a 3 védő szintén (mivel csatárokat edz), így az egyetlen alternatíva kb. a 4-4-2.
De így simán kikpahatok, mert idegenben játszok..Én itthon leszek, nézem az ifit is, meg a felnőtteket is. És persze szúrkolok mindenkinek. Sör már behűtve, kaja kész..
-
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10802 üzenetére
Szerintem itt mindenki egyet ért, hogy ezt a jelzőt Te nem fogod átragasztani a büdös életbe senkire
Felállítottam az előbb én is a csapatot 4-4-2-re holnapra, hátha így le tudom győzni a második helyezettet. Szélekes támadás, mindenki alapon, kivéve a két csatárt, ők mind2-en védekeznek.
Bár ha nem kapok ki túlságosan, akkor még mindig megtartanám az első helyet, bár akkor már pontegyenlőség lenne. -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10778 üzenetére
Néztem én is ezt, de akkor is csak 3% lenne az előny. Természetesen a szélsőm beszedett egy sárgát, így most a hétvégén pihennie kell. De ha játszhatna, akkor meglenne a középszerű kp-m simán, így csak sajna gyenge van.
Nem piceltem még ebben a szezonban, mert szar volt az edzőm már, és nem tarotta meg a TS-t. Az új edzővel meg még nem volt alkalmam pic-elni. Tudom, a múlt hetire rá kellett volna nyomnom, de nemrég botolódott az ellenfél, és nem mertem bevállalni a rizikót.
Csapatszellem: hűvös(4)
Önbizalom: teljességgel önelégült (9) -
r0by
addikt
válasz
zsolli #10775 üzenetére
Szerintem nem bírok el vele.
4-5-1-be éppen 1%-al lenne csak erőssebb a kp-m, úgy hogy a csatim és a két szélső hátvédem is védekezőbe lenne, a két belső védő pedig szélre lenne irányítva.
Ha mind a 4 védő normál állásba lenne, akkor 3%-al lennék erősebb.
Szvsz, ez idegenben eléggé soványka. -
Buffalo13
tag
válasz
zsolli #10764 üzenetére
Köszönöm a segítséget akkor ráállok a gólszerzés erősítésére,100-as intezitással,7- es erőnléttel és remélhetőleg vmi jó kisül belőle.Folyamatosan fogom akkor nézni a fiatalokat,a piacot hogy minnél jobb játékosokat tudjak venni,és azokból mégjobbakat kinevelni.
UI.:Majd folyamatosan leszek a fórumon hogy tudjak informálni hogy most mi hogyan áll,meg a további segítség kérés miatt. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #10623 üzenetére
Titáni gólszerzés, az egyértelmű. Specnek mondjuk, jól fejelő, esetleg technikás, páran írták fórumon a gyorsat, és a kiszámíthatatlant nem találták annyira jónak.
Jelen pillanatban két technikásom van, nem volt velük gond még.
Az egyik MINDENKÉPPEN jól fejelő lesz! Úgy is tudjátok miért. Minden sorba veszek egyet majd; att, mid, def.
Igazából melléksill, az már drága lenne, szóval max megfelelő-jó átadás és szélsőjátékút fogok keresni, ha van, de nem létszükséglet.
Azért gondoljunk bele.
Két titáni csatár 50 000 TSI-vel minimum, jól fejelő és technikás, fiatal és magyar. Jól hangzik nem?
Közülünk egyikünknek sincs ilyenje. ÉS elvileg a kiemelkedő, ragyogó támadást össze lehet hozni vele. + nagyobb önbizalom, jobb forma, + event a specre. Még jobb is lehet.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #10636 üzenetére
Nem hülyeség, én is filóztam rajta, hogy megint kellene.
Bár azt mondtad a múltkor Dávid-nak, hogy VI-ban felesleges, de szerintem nem. HA megnézem a HO-t, nekem eddgi az idén akármekkora stadionom volt, mindig teltház volt. Gondolom ez nagyban köszönhető, hogy 2. rosszabb még nem voltam.
De én szerintem egyenlőre hagyom, majd a bajnoki szünetben esek neki. -
ftc
nagyúr
válasz
zsolli #10633 üzenetére
V-ben nem lehet edzeni....mert mire eladod vehetsz dupla áron playat...
De itt sima ügy ragyogó kiemelkedő csapattal...de itt WC csapattal se vagyok előrébb..mire felérek 1 szezon az min WC szint s lehet könnyebb csoportba kerülök! Jó ötlet?
spórolok fizukon...spórolok playakon?
-
ftc
nagyúr
-
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #10585 üzenetére
Na de figyelj Zsolt, arra azért valamilyen szinten van ráhatásom, hogy kik sérülhetnek le, mert ha mondjuk 90 percig játszatok egy 38 éves játékost, akkor lehet nem csodálkozok, hogy lesérül majd 3 hétre (és ezzel meg is halt kb.), de az, hogy folyamatosan lesérül összesen 6 hétre (2 részletben) a 17 majd 18 éves kapusom, hogy folyton sárgát kap és már 3x sérül le a 29 éves, állítólag megfelelő erőnléttel rendelkező hátvédem (arról nem is beszélve, hogy 2 meccs alatt dőlt ki a teljes hátvéd sorom és egy cserém is), az hogy jelenleg 5 játékosom sérült 23től 29 éves korig, 6-7es formával, az szerintem rohadék dolog. Ugyanis erre olyan 50%-ban van ráhatásom, mert a forma megvan, a kor stimmel, mégis kiesik egyből, és nekem senki ne mondja, hogy véletlen az, amikor 3 hét után az első meccsén újabb 4 hétre sérül a 18 éves kapusom, meg hogy tömeg sárga majd piros után az első meccsen egy sárgával nyit ugyanaz a védőm, majd lesérül 2 hétre és most az első meccsén a felépülés után valószínűleg újabb 3 hétre kell nélkülöznöm. Ellenben viszi a pénzemet a doki, meg a gyúró, hisz jelenleg is csak 5 sérültem van, vennem kell a játékosokat, mert gyakorlatilag már 11 egészséges, pályára küldhető játékost nincs, akkor így hogyan gyűjtögessek, hogy lépkedjek a lépcsőkön...
Az meg számomra hatalmas bullshit, hogy amit a HT elvesz, visszaad, mert ebben hol a ráció? Majd következő szezonban a 29 évesből 17 éves 0 napos játékos lesz és spha nem sérül le? Vagy bár egy nagy nulla vagyok a csoportomhoz képest, mégis én jutok majd fel az ötbe? Talán ha reális lenne ez az egész HT, akkor nem következne be az, hogy pár év múlva nem is lesznek bajnokságok, mert kb. 2 felhasználó fog egymással játszani bajnokit, meg barátságost, meg ifit, mert világbajnokságot, meg minden szart...
-
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #10517 üzenetére
Szeretettel várlak.
Nem, valóban nem, ez épp határeset szerintem. 18 éves korára eléri a remek védekezés, remek játékszervezést. Aztán ott van a szélsőjáték és az átadása. Ebből a kiccsávóból, ha a vevő olyan lenne, olyan multist lehetne csinálni, mint az atom.
Én ugyan ezt csinálom ifiknél. ha van egy jónak tűnő playám, akkor mindenét kiedzem. Ez minimum megfelelő skilleket és vagy másodlagos skilleket jelent, ez alattiakkal nem foglalkozom, kuka vagy B csapat felnőtteknél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest