- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
bevallom nekem nem sok fogalmam van arról h mit jelentenek azok a kifejezések amiket irkálszz...
most átadást edzek. immár 4 hete (asszem), most vettem néhány kaput akik remélhetőleg szintlépés előtt állnak, és remélhetőleg néhány hét alatt szintet lépnek, és remélhetőleg jó pénzért el tudom adni őket, majd ha ez sikrül akkor fogok ráálni az erőnlétre, 1 játékosomnak remek a erőnléte (de 2 hétre le van sérülve, amit már vagy 2 hete kapott...de egyébként meg semmit se ér)....
eddig soyor feltettem már a kérdést de túlzottan egyértelmű válaszokat nem kaptam, te mint tapasztelt hattrikckok, mi a vélemányed azeddzőmről? jó-e vagy nem? mert akkor le fogom cserélni, amint lesz rá keret. amikor megkaptam a csapatot akkor vettem ,és meg nem tudtam akkor h mi alapján kellen választani tehát, ez most milyen? :
54 éves, csapnivaló forma, egészséges
középszerű edző, aki támadó szellemű
Öntörvényű ember, aki higgadt és sunyi.
Tapasztalata kiemelkedő, és megfelelő vezetői képessége van.
na most ez jó? vagy inkább keressek vki t a csapatből? habár a tapasztalatok elég gyengék....
azt a bohóc/félbohóc témát se teljesen vágom h mi a lényege meg hogy is kell azt használni, habár már többször is olvastam róla.... lehet h mégegyszer átnézem d.u. mert most iskolában nem sok időm van rá.... -
JanoXP
aktív tag
Bevételek
Jegybevétel 83 394
Szponzorok 48 021
Pénzügyi 0
Ideiglenes 510
Teljes bevétel 131 925
Költségek
Stadion 11 870
Bérek 44 714
Kamatok 842
Ideiglenes 60 400
Személyzet 14 400
Ificsapat 4 000
Összes költség 136 227
Várható nyereség/veszteség -4 302
Hát kb. így néz ki (most otthoni meccsem volt, igaz közel sem teltházas)... -
einstein
senior tag
öööööö.... gondolom ezek régi értékelések, vagy nem?
Egyébként a TS-re visszatérve, én úgy tudom, hogy a mostanában elterjedt elmélet szerint 1 PIC kb a jelenlegi szint 1/3-val emeli a TS-t (ez magyarázná, hogy alacsony TS-ről nehéz felkapaszkodni).
Ja és üdv. Asszem a jelenlévők között te vagy a legtapasztaltabb.Asszem
-
mkbla
senior tag
wow, azért hozzánk (mármint a legtöbbünkhöz képest) kicsit erősebb csapatod van
de még így is ki fox esni... ahogy elnézem... esetleg erre tucc mondani vmit: (#93) ?
azt tudtam h szezon végén a csapatszellem középszintre áll, de nekem azt mondták h érdemes azt minél magasabban tartani, de volt aki azt mondta h az se jó ha túl magas... szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest