- Erős specifikáció, kompakt formában
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5455 üzenetére
Sorry, félreérthető voltam
Természetesen a forma- és erőnlétváltozásokra gondoltam.
Múlt héten sokan panaszkodtak a fórumon, és nálam is igen rossz arányok jöttek ki.
Főleg formai romlásra gondolok, amit nem értem.
1 dolog változott a stábban, mégpedig az, hogy 6 segédedző helyett 10 segédedző volt jelen az edzésnél
Ez szerinted eredményezhet formaromlást?Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5418 üzenetére
Szép birtoklás
Nekem 72 ill. 71 %-os volt a labdabirtoklásom.
8 helyzetből 6-t berúgtak a skacok, ellenfelem egy helyzetet kapott a jobb oldalára, és be is rúgta. Csapnivaló (átlag feletti) támadásra a gyenge (átlagos) védelmemreZs
Ui.: Ifijeim 4-0-ra nyertek, egyelőre ott is vezetem a bajnokságot, bár tudjuk, ennek nincs jelentősége
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5407 üzenetére
Szélen vagy középen támadás taktikánál ha feladja a középpályát, akkor már félig nyert helyzetben vagy, kérdés persze, hogy a birtoklásodhoz milyen támadást ill. védekezést produkálsz.
Mivel én is középpályás (3-5-2 felállás, jsz edzés) vagyok, egy megközelítőleg azonos értékű csapattól az ellentámadásos (3-4-3 vagy 4-3-3) taktikától tartok. Mert ha erősebb védelmet produkál, mint az én támadásom, az számára több támadást "generál" a 3 csatárjára.
A csoportomban egy ilyen csapat volt, de érthetetlen módon nálam nem használta az ellentámadás taktikát.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5355 üzenetére
A számadatok, amiket mondtam, nem 100%, hogy így vannak, csak szerintem
Az viszont biztos, hogy a játékos kapott edzést.
Nekem akkor is kapott a suhanc fiatal kp-m, amikor 11 percnyi játék után lerúgták. Természetesen a lejátszott percek arányában, de kapott edzést.
Én HO-t használok, és ott mindig látszik a játékszervezés sorban, hogy mennyit kap. A fejlődés ellenére lehet, hogy még is kevesebbet fog nyújtani a köv. meccsen, de ez pl. forma vagy erőnléti romlással lehet kapcsolatban. Bár ezzel biztosan tisztában vagy, így fogalmam sincs mi történhetett, tuti kapnia kellett volna edzést.Zs
Ui.: hazaértem, és ismét rosszul emlékeztem a barátságos meccs statisztikáira. Hiába no, a memóriám nem a régi
Nos a helyzet az, hogy ugyanolyan védelmünk volt, neki kicsit erősebb kp-ja, nekem egy kicsit erősebb támadásom. -
zsolli
addikt
válasz
heihachi #5350 üzenetére
Szia!
Én úgy tudom, hogy a 70 percre 100%-os, míg a 30 percre 50%-os edzés jár.
Ill. nem 30-ra, hanem csak 20 percre, mert ügye 90 percnyi játékra számol. Tehát megközelítőleg 88,88%-os edzést kellett volna kapnia, ha abból indulunk ki, hogy egy bajnokin 90 percet játszó másik kp 100%-ot kap.Zs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- TUF A17 FA706IU 17.3" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X13 Gen4 - AMD R5 7450U/32GB/1TB
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- 27" AOC C27G4ZXE Gaming 280Hz 0.3ms válaszidő
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest