- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #20041 üzenetére
És akkó én mit mondjak?
Hihetetlen ez a HT. A te volt csoportodban sávosan voltak erősek a csapatok, az én csoportomban meg olyan szintű csapatok jutottak fel, mint én. Emiatt kb. minden csapat azonos szinten van.
Eddig is azt éreztem, hogy erős csoportban voltam, de szerintem ez már durván erős lesz.
Vennem kell egy 4. védőt, hogy 4-5-1-be legyen egy kis védelmem is. Igaz így meg támadásom nem lesz.. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #19935 üzenetére
Ezt a két kapust eladom és utána jön 10 db 17 éves 0-3 napos megfelelő védő, esetleg jó, ha lesz olcsón + specet mindenképpen akarok nekik, erőteljes vagy jól fejelőt.
Mire a másik kapusom titáni lenne, az kb 20 éves korára éri el, ha oda még védekezést edzek, az még elég sok idő mire meg lesz egy titáni szint pl... de sajnos fizetésben nem éri meg... a legkevesebb ráfordítással a legtöbb pénzt akarom kihozni belőlük.
Aztán ha meg lesz a 10 db titáni kb, akkor mennek is a piacra, szigorúan szezon elején... aztán jöhet a következő 10 db. Egyenlőre meg akarom nézni, mennyi lesz a fizetésük, hogy tudok +-ban, vagy 0-ból kijönni.
-
Patrick
addikt
válasz
zsolli #19877 üzenetére
Én köszönöm, hogy tolhattam veletek, sajnos csak úgy ebben a játékban nem lehet elérni egy bizonyos célt, már pedig én most meg akarom mutatni, hogy itt csak úgy megy a dolog, HA VAN PÉNZED. Már pedig amikor nekem lesz itt 50 milliárdom, akkor elég sok mindent fogok nyerni. Aztán utána abbahagyom végleg.
Sajnos nem voltam a szerencsések között az ifiknél, hát ez van.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19847 üzenetére
Én nézem az értékeléseket folyamatosan. Azért durva, hogy Little eredményétől a mostani legjobb el van maradva 50 HS ponttal.
Vannak itt olyanok, akik 4,6 millió TSI-vel bírnak. És kiesett. Akkor a legdurvább az, hogy még mindig van egy olyan csapat, ami csak öregekből áll, össz 1 millió tsi és 480-500-as HS-t hoz. -
Patrick
addikt
válasz
zsolli #19824 üzenetére
Őszinte leszek, de nem csak Veled, aztán kövezzen meg aki akar.
Nekem a trade-lés olyan, mint aki nem akar dolgozni sehol, inkább pókerezik, rulettezik, vagy valami kamu netes melót akar végezni, amiből csöpög valami lóvé, éppen, hogy el van belőle... Vagy, elmegy valami helyre, licitálni valami árúra a kis pénzével, aztán tovább ad érte több pénzért...
Nem mondom, hogy a trédeléshez nem kell meló... mert, aki okosan csinálja, hát elég sok mindennek utána kell nézni, van előnye is és hátránya is, de megvenni egy már kiedzett játékost, aztán +1 forma és erőnlétet nyomok rá, majd eladom... hogy legyen hasznom... olyan játékost, akivel más szezonokon keresztül küzdött, harcolt, formálta azt...
Na értitek ugye.
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19811 üzenetére
Én még senkitől sem láttam fújolást. Amit tudott, ez az ember elért. HM-et viszont nem nyert, ha jól tudom?
Esetleg trédelésben van valami tapasztalatod? Vagy szerinted gyors pénz szerzést milyen játékosokkal lhet elérni?
Ja és nagy gratulációm Attilához! 21 éves korára valami király átadást még csinálnál neki, akkor simán elpasszolhatnád 6-700 millióért!
-
DopeBob
addikt
válasz
zsolli #19741 üzenetére
Én megint inkább a kupára fekszem rá.
Nagy mákom van, mert a leggyengébb V.-be kerültem. "B" védelemmel, végig picelve és 3/3, nem vagyok én ehhez hozzászokva, máskor egy szezon alatt szoktam 9 pontot gyűjteni :-)
Viszont egy védő edzés nagyon bejön, mindjárt visszakeresem, hogy mikor váltottam, de kb két szezonnal ezelőtt lehetett. Most a szélső és a középső védelem is titáni szinten van, és mellé tudtam venni, két brutál szélsőt meg KP-t, úgyhogy 5-4-1-ben is elég jó támadás értékelésem van a széleken. Kicsit lassan fejlődnek a játékosok de eddig bejött.
A taktika az, hogy védőnek 18 éveseket veszek, kiemelkedő-ragyógó Szélsőjáttékkal, vagy játékszervezés, és átadásból is igyekszem minél magasabb értékelésűt keresni. Védekezés kb mindegy, az elején ugyis nagyon gyorsan fejlődnek. Jó kis multiskilles játékosok lesznek 22 éves korukra, még egynek az eladásával sem volt gondom.
Meg persze az sem egy hátrány, hogy erősítik a szélső támadást és a KP-t is.
-
r0by
addikt
válasz
zsolli #19702 üzenetére
Hát igen.., a Te meccsed igencsak 3 esélyes volt, és világos, hogy a hazai csapat nyert.
De azért az arány nevetségrsen túlzás...
Szerintem..
Holott elvileg nem kellene ezen meglepődni atapasztalt HT-skéntAzért sem javítom ki a hibákat, be kell tudni az 1. házassági évforduló alkalmával beszerzett egri msukotályos hatásának..
De már salyna elfogyott, úgy látszik, hogy jövőre 1 hordóval kell hazahoznom, hogy bírja a tempót
-
-
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19677 üzenetére
Ahamm.
Egyébként így néznek ki jelenleg a játékosok:
Milán Csemer
Hungary 17 éves és 90 napos
TSI: 3 830
Specialitása: Jól fejelő
Képesség: 444/Lehetőség: 1957
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő (10)
Szélsőjáték: 4/20 gyenge (4)
Átadás: 6/20 megfelelő (6)László Rigó (381273024)
Hungary 17 éves és 100 napos,
TSI: 6 520
Specialitása: Jól fejelő
Képesség: 500/Lehetőség: 1999
Védekezés: 4/20 gyenge (4)
Játékszervezés: 10/20 kiemelkedő (10)
Szélsőjáték: 6/20 megfelelő (6)
Átadás: 5/20 középszerű (5)
Gólszerzés: 4/20 gyenge (4) -
Speedhs
őstag
válasz
zsolli #19675 üzenetére
"Tehát a berögződött "behívták, mert ismerik a menedzsert" inkább úgy festene, hogy a jobb játékosokat ismerősnek osztják, mert bennük jobban megbíznak. Nyilván én is inkább olyannak adnék tuti játékost, akit ismerek, és tudom, hogy rendben fogja edzeni."
Ezt én nem így gondolom. Ráírtam CP-re, hogy mi a helyzet a játékosokkal és akkor vette még csak észre, hogy remek edzőm van aztán mondta is, hogy vigyem a játékosait, mert eléggé esélyesek.
Tök véletlenül találtam rá a játékosára, nem is tudtak rólam szinte, pedig írtam a remek edzős topicba nem egyszer.
Arra akarok kilyukadni, hogy a rendszernek vannak hiányosságai és jókor kell jó helyen lenni. -
plus44
veterán
válasz
zsolli #19673 üzenetére
Beszarás, hogy általában használható játékost húztok...
Én most bezártam az akadémiát, nagyon hosszú ideje nem volt nálam érdemes játékos, nem akartam ezzel tovább szórakozni.
Az U20hoz visszaérve pedig: sajnos áldozatokat kell hozni, mind edzés, mind csapatszinten, amit nem sokan tesznek meg. Ilyenkor pedig bizony akarva-akaratlanul, de kib.sznak az olyan menedzserekkel, akik pedig tényleg az összes szabályt betartják és példaértékűen edzik a játékosukat, pedig azok nagy eséllyel sosem fognak a válogatottban játszani. És hogy miért? Nagyon jó kérdés...
-
plus44
veterán
válasz
zsolli #19670 üzenetére
Persze, és nyilván hülyeség, de a amióta újrakezdtem a HT-t ő volt az egyetlen játékos, aki igazén hozzánőtt a szívemhez, pedig egy hülye játékról beszélünk (na ennyire szentimentális vagyok..
) és nehezen válok meg tőle, ráadásul neki köszönhetem, hog egyáltalán eljutottam az V-be, innen akárkit veszek, csak lejtmenet lesz. Majd ötletelek, kit lenne érdemes vásárolni, de lehet inkább gyűjtögetek és simán kiesek.
szerk: ez az U20 is olyan dolog, hogy nagyon jó érzés, ráadásul ha helyezést/érmet nyertek még jobb, de gyakorlatilag az áron nem dob semmit (mint látod). Én sem vennék csak azért többért játékost, mert u20-ban focizott. Szóval ilyen szempontból, na meg a jó alapanyag/jó edzés miatt messze jobban állsz mint én.
Speedhs: Még van vagy 15 óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest