- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20156 üzenetére
VII-ben elvergődök, nem esem ki, nem jutok fel, minden héten +-ban vagyok.
2005 óta tolom, pénz nélkül semmire nem mész, hiába veszegetsz pár jó játékost... akkoriban csak egy rossz titánival NB1-ben voltál, most e mellé a titáni mellékskill sem nagyon elég...Szóval elegem lett és nagyot durrantok, megnyerek mindent és abbahagyom...
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #20154 üzenetére
Igen, majd eladom őket. Majd meglátom, jó vagy remek lesz, specialitással. Aztán eladás. Remélhetőleg szépen kaszálok belőle, párszor eljátszom ezt, aztán amikor összegyűlt az 50 milliárd bevásárolok, de brutálisan és meghódítom az NB1-et, a nemzeti kupát, meg a HT masterst.
Mellette is fogok majd edzeni szerintem, még nem tudom mit akkor, de majd kiderül.16 profi játékos kell, ha két milliárdba is kerül/fő, de ez tényleg max és válogatott játékosokról beszélek... akkor is marad bőven lóvém... kb 18 milliárd marad.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20055 üzenetére
Kiemeltem ami elérte a szintet.
Alex Rácz
16 éves és 83 napos [Gyors]Védekezés: jó (7)
Játékszervezés: gyenge (4)__________________________________________________
Rudolf Varga
16 éves és 59 napos [Jól fejelő]Védekezés: gyenge (4) most csapnivaló
Játékszervezés: gyenge (4)
Szélsőjáték: jó (7)
Átadás: gyenge (4)___________________________________________________
Sándor Balda
16 éves és 40 naposJátékszervezés: ismeretlen / megfelelő (6)
Szélsőjáték: középszerű (5) / jó (7)
Átadás: ismeretlen / középszerű (5) -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #20053 üzenetére
Van 1-2
Alex Rácz
16 éves és 83 napos [Gyors]Védekezés: jó (7)
Játékszervezés: gyenge (4)_____________________________________________________________________
Rudolf Varga
16 éves és 59 napos [Jól fejelő]Védekezés: gyenge (4)
Játékszervezés: gyenge (4)
Átadás: gyenge (4)_______________________________________________________________________
Sándor Balda
16 éves és 40 naposJátékszervezés: megfelelő (6)
Átadás: középszerű (5)De ezek csak az elérhetők, amit talán sikerül
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19986 üzenetére
Hosszú lesz, készülj
- Szal Ciceró árbecslés ha jól emlékszem 500 milla körül volt. Így minden héten kitettem 590 millás áron, péntek esti lejárattal, hátha...
...nos nem ment el, de annyira azért nem bántam.
- Ekkor jött képbe Dávid Tihor. Kb. pont annyi pénzem volt, amennyiért végül megvettem, de nem tudtam, meddig fog zajlani a licit, ezért kitettem egyik fiatalomat átadóra. De a vételi árat néztem és nem az árbecslést, így igen magas áron lett kitéve.
- Eközben Cicerót nem tudtam kitenni kisebb árért, mert már kint volt 590-ért
- Egy cimborám megvette a suhancomat. Mondtam, ne aggódjon, visszaveszem, amint eladom Cicerót. Természetesen úgy kalkuláljuk az árat, hogy a levonásokkal együtt kapjon annyit, amennyiért megvette tőlem.
- Na, Cicerót nem vitték el 400-ért sem...
- Most az utolsó pillanatban (lejárat előtt 2 perccel) kapott egy licitet, így ~300-ért ment el...
- Így jövő héten vissza tudom venni a fiatalomat a cimbitől.Azért Cicerót adtam el, akármennyire is szerettem és kellett az értékeléshez, mert öreg, és mivel átadást edzek, így már ő is edzett poszton volt. Így kicsit gyengébbek leszünk, de legalább fiatalok lesznek mind a 16 edzett poszton. Mondjuk ez odatesz a fizunak is, de most már úgy-ahogy elleszek.
Magas szurkolói hangulatnál és jó ellenfélnél már jövöget a hazai meccsekről 100 milla.
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19982 üzenetére
Idegenben PIC-nél ezt írja:
HatStats 308
HatStats Védelem: 62
Középpálya: 99
Támadás: 147
LoddarStats 27.71De a támadásom mindig lecsökken, mert sok gólt lövök, és megkapom a visszahúzódást.
Megnéztem ugyanezt MOTS-szal:
HatStats 341
HatStats Védelem: 62
Középpálya: 132
Támadás: 147
LoddarStats 33.67Hmmm, nem rossz
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19976 üzenetére
Ezzel a csapattal se biztos, hogy helytállnék IV-ben. El kell adnom a TDF-emet, az edzőm vezetőije megint csökkeni fog (4-esre), tehát nem fogok tudni kp-n többet, sőt ilyet se hozni. A támadásom nem rossz, javul is az átadás edzés miatt, de nagyon függ ugye a formáktól és az önbizalomtól. Ha sűrűn és nagyon elpics@'znak, akkor TC nuku
Na most ha nagyon nem tudok birtokolni, akkor az én lepkefing védelmemen annyiszor fognak átmenni, ahányszor nem szégyenlik.
-
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19899 üzenetére
Hajrá-hajrá
Így féltávnál úgy fest, reálisnak célnak tűnik a bajnoki cím elhódítása. Persze még semmi sem biztos, az edzésváltás miatti taktikai repertoár-esés, illetve a kisebb jövés-menés és/vagy Olaf barátunk gátat vethet ennek, de ha más nem, talán a biztos bennmaradást ki tudjuk harcolni.
1 db vereséget szenvedtem, ami szintén véleményes. Igaz benne volt a pakiliban, de én voltam az esélyesebb. Ez van, kell ilyenis, csak ne sűrűn
Azt vettem amúgy észre, hogy ellenem minden csapat megtáltosodik. Múlt szombati ellenfelem egész szezonban meg sem közelítette értékelésben a mostanit. Aki elvert a saját pályáján, az is kicsit bivalyabb volt, mint szokott lenni. Sebaj, saját pályámon szétszedem mindet...
...vagy nem7 db idegenbeli meccsből már 4 letudva, ha a hazaiakat tudom hozni, akkor 3 idegenbelire kell kellőképpen odakoncentrálni.
@roby: remélem a visszavágókon végre a csatáraid magukra találnak.
-
Patrick
addikt
válasz
Speedhs #19901 üzenetére
Ez volt a cél, de ha nem muszáj, nem esek ki, hiába gyengébb a csapatom.
Elviekben ilyen arányban kéne lennie:
63% állóhely
25% ülőhely
10% fedett
2% VIPHa folyamatosan nyersz és jó idő van, akkor 28-al kell szorozni a szurkolói klub létszámát. Ha kikapsz és x-lesz, szar az idő, meg esős, akkor 16-al. Így kapsz egy nagyjából képet arról mekkora létszámú közönség férne be.
Ha vegyesek az eredmények és az időjárás is, akkor 22-vel szorozd meg, azt csá. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19872 üzenetére
Elméletileg már nem veszek ifit. Már beszereztem 3-ból 2 srácot, Jól fejelő spec, 10-12 jsz, 5-6 def.
Kapják majd az átadást, aztán defet a többi kp-val és minimum 2 db kapussal (15 védés).Most míg átadás lesz, még ezeken felül szeretnék 3 db csatárt venni. Őket haszonnal szeretném eladni.
-
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19857 üzenetére
Köszi
Nem gondoltam volna, hogy 2-5-3-ban jön. Csak 4-4-2-t, illetve néha 3-5-2-t használt. Sokat nem ért el evvel kp-n, csak annyit, hogy a 4 védős felállásához képest szinte lenullázta a védelmét. Így beleszaladt a pofonjaimbaA Tiédhez gratula. Hiányos felállás, sérülés, kiállítás, volt ott minden
-
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19851 üzenetére
Melóból (éjszakás voltam) telefonon próbálkoztam. 2 db 17 éves után őt fogadtam el:
Találtam egy pazar tehetséget a számodra. 16 éves, a neve pedig: Koppány Lovagi.
Ez a játékos jelenleg gyenge szintű Játékszervezés képességgel rendelkezik. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy megfelelő Átadás képességű játékosod.
Nos, adjunk neki egy esélyt?
16 éves 30 napos. Edzem, ha lesz neki helyem. 1-2 millát talán érte is fogok kapni
-
r0by
addikt
válasz
Speedhs #19849 üzenetére
Eh, elhalásztad előlem
Hosszú idő után végre kaptam egy 15 évest, igaz nem tűnik nagy tehetségnek, de hátha a többi képessége erőssebb és lesz egy jó spece is:
Nos, Gyula Fischer 15 éves, és amit láttam a játékából, az nagyon is biztató.
Jelenleg szerintem Védekezés képessége nagyjából gyenge szinten van. Figyelj az edzésére, és hamarosan lehet egy középszerű Játékszervezés képességű játékosod. -
zsolli
addikt
válasz
Speedhs #19833 üzenetére
Akkor már mind1 a belépés ideje. Az akkor számít, ha aktív menedzserről van szó.
Ha egy menedzser nem lép be percre pontosan 49 napig, akkor válik a csapata tulajdonos nélkülivé. Ez bárhova eshet, szezon elejére, közepére stb...
Ilyenkor az anno még aktív menedzser legutolsó elmentett felállása fog végig futni. Ha nem volt mentett felállás, akkor jönnek a wo meccsek, vagyis az ellenfelek játék nélkül nyernek 5-0-ra.Botolódás egy szezon alatt 3-szor van:
- szezon elején (legelső meccs előtt),
- szezon közepén (7. forduló után, tehát a 8. fordulóra már kutyaütők mennek),
- szezon végén (utolsó forduló után, osztályozó előtt).Tehát ha egy hónapja teljes kerettel áll ki, az még egy darabig így lesz, azaz még 2 fordulót. A visszavágókat már kutyaütőkkel csinálja, 4-4-2-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged