- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DopeBob
addikt
válasz
DopeBob #18158 üzenetére
http://www91.hattrick.org/Club/Players/Player.aspx?playerId=373565903
valakinek esetleg?
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #18149 üzenetére
Zsolt Molnár [playerid=373588414]
17 éves és 4 napos, következő születésnap: 2013-05-26Nemzetiség: Hungary
Formája megfelelő (6), erőnléte középszerű (5).
Bajkeverő alak, aki kiegyensúlyozott és becsületes.
Tapasztalata katasztrofális (1), és megfelelő (6) vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális (1).Tulajdonos: Sörhas (2013-02-07 óta (3/51), 0n)
TSI: 2 540
Fizetés: 94 eFt/hét 1 504 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Gyors
HTMS-pontok: Képesség: 409/Lehetőség: 2045Játékszervezés: jó (7)
Átadás: jó (7)
Gólszerzés: középszerű (5)
Védekezés: gyenge (4)
Szélsőjáték: csapnivaló (3)
Pontrúgás: csapnivaló (3)
Védés: pocsék (2)Remek edzőhöz szánták, rengeteg potenciál van benne. Nálam nem fog úgy fejlődni sajna rövidtávon, de hosszútávra tervezek vele, elvégre a név kötelez
Engem is így hívnak -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #18063 üzenetére
Pár napja majdnem vettem egy 28 éves, magas védésű-védekezésű és pontrúgásút ~500 milláért. De aztán még sem
Szerintem most bármit csinálnék, úgy is kikapnék. Eljutottam a "belesz@rok" stádiumba
Amíg a kp-im nem hoznak minimum jó-remek értékelést kp-n, addig nem kapálózom. Ráadásul most az erőnlétem 5%, tehát olyan mind1. Majd ha lesz emelés, és már kp-n is hozom az értékelést, akkor veszek kapust.
Mondjuk biztos, hogy többet nem nevelek U20-as srácot. Igaz a mostaniak szerintem be sem jutnak, de hát ez van. Eddig szerintem 400 szurkolót veszítettem és még nincs vége
Na, de nem kell ám komolyan venni, kicsit feszűlt és csalódott vagyok, de majd alszom rá egyet
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #18055 üzenetére
Én azt mondom, inkább te add ki az utasítást a visszahúzódásra, mint a motor.
Pl. most én olyan szélső támadást viszek, ami úgy-ahogy átmegy az ellenfél védelmén.
Na most ha meccs elején rúgunk egy szabadrúgást, utána szöglet+ fejes, akkor visszahúzódok a 0 védelmemre, és akkor már támadásom sincs.
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #18051 üzenetére
Na, ma valszeg szopó lesz, mert se pontrugó, se védelem nem fért be, ugyanis mindhárom "A" csapatos kp-mat is be kellett tennem ide-oda, a tapasztalat miatt
Abban az esetben, ha valamilyen szerencse folytán nem jutnánk dülőre és nem lesz sérülésem, akkor a 119. percben bejönne 3 tapasztalt pontrúgó a 11-es párbajra. De nemigen hiszem, hogy eljutunk addig
-
-
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #17895 üzenetére
Tényleg elgondolkodtam rajta, hogy átmenjek-e.
De ha a jelenlegi csoportba maradok, akkor úgy érzem, hogy sokkal több esélyem lesz a következő szezonban az V.-be való feljutásra, mintha most átmennék a te csoportodba.
Nem gondolkodtál még arra, hogy válts esetleg egy gyengébbe? -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17763 üzenetére
Mire mindenki áttér jsz-re, én akkor kezdem a védekezést
Mondjuk még odébb van, de tervbe van véve. Igaz én főleg a kp-imnak akarom a védekezését húzni, emelett szeretnék venni 2-3 fiatal titáni kapust és Őket is tolni egekbe. Ha meg tudok venni 3-at, a védekezés edzés után 2 eladásából talán visszajön mind a 3 bekerülési ára. A maradék poszton meg pár védőt edzenék magamnak. Mondjuk jó lenne oda fiatal magyar srácokat venni. 10-es jsz, 9-10-es átadás, 6-7-es védekezés és természetesen Jól fejelő és Gyors (minimum 1 db középső hátvédnek) spec.
Na de ez még messze van. Addig még át fogok térni átadás edzésre is. Oda is kéne fiatal csatikat venni, majd legalább 3-at eladni belőlük. Aztán hogy ezután mennyi pénz marad, illetve menet közben mennyit tudok spórolni...
...lehet átadásnál "B" csapatban már a fiatal védőimet edzeném előre...Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #17494 üzenetére
Néztelek délelőtt. Egész jó esélyed lehet még az osztályozóhoz, ha ma nyersz.
Ellenfeled múlt héten hazai pályán botlott, így még jobban neked áll a zászló. Bár lehet, hogy MOTS-olni fog.
Mindenesetre hajrá!Én PIC-elek ma, az utolsó helyezett jön hozzám. Elvileg nyernem kellene... Viszont ellenfelem a nagy fiatalítás után egyszer csak vett egy 115k-s kp-t, így lehet, hogy bukta lesz a középpálya.
Mindegy is, elvileg nekem simán megvan az osztályozó. De jó lenne egy pár gólos győzelem -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17485 üzenetére
Azt azért nem mondtam, hogy nyerni is fogsz, bár természetesen neked szorítok
Igen jó védelme van, nem tudom, át tudsz-e menni rajta sima helyzetből. Bár neked is iszonyat védelmed van, de az ő támadásai közelebb lesznek hozzá.
Kérdés, hogy a motor kinek mennyi helyzetet ad, abból ki-mennyit értékesít, illetve SE-t pontrúgást ki-mennyit kap és értékesít.
Hajrá
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17483 üzenetére
Mostani ellenfeled jobban is állhatna, ha legalább a hazai meccsein nem CA-zna. Sokszor emiatt nem birtokolt, és mivel a CA benyomása előtt övé lett volna a birtoklás, így bukja a taktikát.
Hazai pályán, és a CA-ja miatt Tiéd a birtoklás (legalább is amit tőled láttam eddig kp-t, főleg normállal).
A védelmed tetszik
Tehát Tiéd a kp, és jó a védelmed, bár ahogy néztem, brutál támadásokat is tud csinálni. A kérdés most már csak az, hogy milyen támadást tudsz csinálni, és ez milyen arányban lesz az Ő védelmével. Illetve ha nagyon támadni akarsz, az mennyire megy a kp rovására.Specben szerintem jobban állsz. Legalább is több Jól fejelőd van.
A Gyors az rizikós. Van egy Gyors csatija, kérdés, van-e jó képességű Gyors védőd (ha igen, annak középen kéne lennie).
Neki nincs a védelemben Gyors védője, bár elméletileg az egyik kp-ja is megállíthat egy Gyors SE-t...
...de mindenesetre védője nincs ilyen speccel (nem láttam).Nálad ellenben nem láttam Gyors csatárt, csak szélsőt. Talán összejön egy Gyors + passz SE-d, és remélhetőleg a csatid berúgja
Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #17452 üzenetére
Remélem nekem is meglesz az osztályozó, 80% esélyem van rá.
De most 4 játékosom el kellene adnom. Talán még a szünet előtt, hogy jobb áron menjen el. De akkor meg az osztályozón leszek gondban
Jövőre így kapni fogom a veréseket..
Ma PIC-elek, vereségre készülök, bár nagyon király lenne egy döntetlen. Remélem zsolli, mikor hozzáért a szerdai meccsen az egyik játékosomhoz, és lesérült, akkor átragasztotta a mákos szériát énrám
Nemsokára kiderül -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17439 üzenetére
A Gyors, a Gyors + passz és a Szélső SE-knél számít a gólszerzés tudtommal. De ott csak a Gyors SE-t kapó Játékosé, illetve a csatár poszton lévőké, akik kapják a másik SE-kből a passzt. Védőnél nem számít, ha csak nem a Közvetett pontrúgás támadás érték meghatározásánál nem. Asszem ott a mezőnyjátékosok össz. gólszerzés képességét átlagolja ha minden igaz.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17437 üzenetére
A gólszerzését nem használja a védő, de ha nincs más reménység, és mint írtad, mindene ki van sárgítva, akkor hagy szóljon
Amúgy gratu, szép srác
Nekem Ő fog feljönni nemsokára:
Mátyás Erényi (129903438)
17 éves és 68 napos, következő születésnap: 2013-01-26A játékost 2 nap múlva, ekkor hozhatod fel: 2012-12-15.
Specialitása: Jól fejelő
Csapat: sörpocak
Ország: Magyarország
Első napja a csapatban: 2012-08-25 00:16 (110 napja)
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
A játékos képességei
Védés:
2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék (2))
Védekezés:
2/8-1/2 ismeretlen (maximum pocsék (2))
Játékszervezés:
7/87/7 jó (7) (maximum jó (7))
Szélsőjáték:
7/87/7 jó (7) (maximum jó (7))
Átadás:
5/85/5 középszerű (5) (maximum középszerű (5))
Gólszerzés:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű (5))
Pontrúgás: ismeretlenSajnos idősen került hozzám.
Ha 15 éves kora óta nálam lenne, mindenből maxoltam volna, és a csapatba is beférne. Tökéletes spec, hihetetlen képességek.
Erre mondom azt, hogy "a pics@'ba"
-
r0by
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17169 üzenetére
Most elég jó a csapatszellemem, eddig szinte végig PIC-eltem. Az utolsó előtti kupameccsen MOTS-oltam, hogy nyerjek egy nagy tapasztalatot (2-t) adó kupakört a suhancaimnak.
És igen, ahogy lépkednek, néha megnézem mit tudnék MOTS-szal a felállásoknál
Na, de még arrébb van az, amikor odaverősek leszünk. Nem nagyon akrok beleszólni a többiek harcába, bár ez már egyszer önhibámon kívül sikerült
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #17028 üzenetére
Gyors SE
Gyerekek besz@rok...
- Közben kaptam egy Gyors + passz SE-t is.
- 54%-ban birtoklok PIC-elve, 17 évesekkel a kp-n
Nem tudom, mit csinál az ellenfelem.
- Nem hiszitek el, lesérült még egy szélsőm
Hihetetlen wazze. 1 hét leforgása alatt a 4 szélsőmből 3-at korházba küld Olaf. És még nincs vége a meccsnek. Rohadjon meg!!!
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16958 üzenetére
Aztán nehogy egy állvány ráomoljon a srácaimra
Szépen takarítsatok ki, a kaját-piát mi visszük. Természetesen vendég vagy
És természetesen köszönjük a lehetőséget. Tőlem nem vagy olyan messze, reméljük r0by-ék elfáradnak az utazásban és/vagy többen részegre isszák magukat a "turné-buszukon"
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16947 üzenetére
Néha az edző mesél 1-2 játékos egyéb képességéről. Pl. vezetői képesség, együttműködő-készség, agresszivitás és becsületesség.
HY-n ezek vannak:
Karakter - Magas vezetői képesség
1 Ha Név [X] megérti, mit szeretnék látni, az egész csapat érteni fogja.
2 Ha kikap a csapat, mindig Név [X] az első, aki túllép ezen, és csak a következő meccsre koncentrál.
3 Név [X] még csak egy gyerek, de máris tekintélye van a pályán. A többiek felnéznek rá.
4 Hogyha a srácok nem tudnak dönteni valamiben, mindig Név [X] az, akihez fordulnak. Mindenki ad a szavára.Itt szemezgethetsz.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #16838 üzenetére
Az
Elvileg jobb lesz a kp-m, ami majd nemsokára ki is derül. Ennek ellenére nem sok helyzetem van
A szomorú az lesz, hogy az ellenfél fog nyerni, egyetlen apró gólocskával.
Hiába a hazai pálya, meg hiába a birtoklás..
Ha igazam lesz, szerdán kitömök valakitTe meg most már biztosan nyersz 3-0-al, legalábbis sokkal nagyobb esélyed van, mint nekem
4-0-al
5-0-al
-
Buffalo13
tag
válasz
DopeBob #16831 üzenetére
06:25
Giulio Di Battista a jobb oldalról befelé cselezve váratlanul ellőtte a labdát, amely a hálóban kötött ki: 0 - 2.
05:03
A középső védők nagyot hibáztak a mérkőzés 5. percében, Máté Csihán őrizetlenül maradt, és a helyzetet kihasználva gólt szerzett csapata, az általa oly nagyon szeretett Győri-Chelsea számára. Az állás 0 - 1. -
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16781 üzenetére
Úgy olvastam, nem muszáj 5%-kal edzeni. Tudsz egyeztetni a megfigyelővel magasabbról is, max. csökkenek az esélyei.
2., 17 éves korától 5%-9% erőnlét, 100% edzésintenzitás, 10 segédedző. Erőnlét emelés 18 évesen a szezon 10. hetében (selejtezős esetén a 8. héten) 16%, 21 éves koráig. Az emelésről minden kiemelt játékos kap levelet az azt megelőző héten!
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16734 üzenetére
Érdekes, hogy a gólgyártás megy nálam. Az eddigi 3 bajnoki meccsemen 5 gólt rúgtam
De hogy?Ráadásul a gyenge csapatomból is a gyengébbiket küldtem a bajnokira, hogy a lehető legtovább el tudjak menni a kupában a suhancaim tapasztalat-gyarapodása miatt.
Kapok 1-2 SE-t, aminek örülök, mert erre próbálok törekedni a csapatépítésnél, hogy a későbbiekben ezt flottul működjön, és persze én kapjam ezeket
De hogy szerdán a kupában hogy rugtam 4-et, most a bajnokin meg 3-at...
Szerdai kupán a hosszabbításban középről szereztem gólt. Asszem a pillanatnyi értékelés szerint csapnivaló támadással a jó védelmen át. Tegnap meg a pénteken felhozott ifim lőtt egy akció gólt. Közöm nem volt a középpályához, a támadásomról sem tudnék ódákat zengeni
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16731 üzenetére
Tördelést és CA-t nem kezeli jól a becslő. Gratulálok persze
Most nem látom az értékelést, de lehetsz esélyesebb ettől függetlenül. Ha nagyon nagy mértékben levédekezed, és jól el vagy látva specesekkl, pontrugóval, akkor sanszos a győzelem.
Nézd meg az NT (HT-s magyar válogatott) utolsó tétmeccsét. Most volt pénteken, idegenben olaszok ellen. Isteni véddelmeink voltak, közel azonos kp-k, és tördeltünk. Idegenben elvertük az olaszokat 0-2-re. Wazze, pedig az olasz rohadt nagy HT nemzet.
Itt jegyezném meg, hogy a meccs topicjában én nyertem a legjobb szurkoló címet
Zs (a mákos-tészta
)
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16633 üzenetére
Szerintem nagyon jól csinálod. Én láttam egy csapatnál (igaz ott már jóval magasabb kezdő tőkéről volt az elindulás), hogy fiatal titáni jsz-ű, speces srácoknak edzett védekezést.
Nekem is alakul a tervem a fejben...
...csiszolgatom még itt-ottZs
@Patrick: látom azért "barátkozol" a Milános sráccal
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16599 üzenetére
Reméljük ez most is így lesz
Nagy zakónak lehetek kisgazdája, de fene tudja...
...MOTS-olok, hátha sikerül továbbjutni, akkor a pénteken felhozott ifim legalább egy kupameccset játszhatna a szezonban a tapasztalat miatt...De még így se nagyon hiszem. Talán enyém a kp így, a támadásaim...
...nem beszélve az önbizalmamról.Na, de hajrá mindenkinek
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16592 üzenetére
A megfigyelő majd segít edzéstervet összeállítani. Így elsőre azt mondom, hogy a gólszerzése az utolsó, elvégre azt egy védő nem használja.
A pontrúgást szerintem random árulja el, mindenesetre plusz bónuszt kap, ha Ő van pontrugónak megtéve.
Zs
Ui.: ja, és gratu
Sorry, ez a mai nem az én napom...
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16587 üzenetére
Szerintem a remek tapasztalat alacsony (ha edzőképzés a későbbi terved). A konvertálás még drága így.
Magas tapasztalatú és jó vezetői képességű playa nagyon drága. Még ha öreg és már alig vannak egyéb képességei, akkor is.
Én megfelelő vezetői képességűt vettem. TS szempontjából nem sok különbség van a jó és a megfelelő között.
De ez jóval olcsóbb volt (200e-ért vettem).
-
r0by
addikt
válasz
DopeBob #16540 üzenetére
Én pedig néztem volna, mert a mai ellenfelemet ahogy elnéztem, a kupára hajtott rá.
Így PIC-elek odahaza, és hát rettentően kíváncsi lennék a meccsre, mert talán az előbbi miatt ma van a legtöbb esélyem ebben a bajnokságban győzni..
De már a 30. percben vagyunk, ami már nem csúszás, hanem nagy a valószínűsége, hogy csak a végeredmény lesz meg -
zsolli
addikt
-
zsolli
addikt
válasz
DopeBob #16411 üzenetére
Magasabb osztályokban hébe-hóba beáldozzák az edzést a kupa oltárán. De kalkuláld bele, hogy Te edzésvesztés kárára meddig fogsz tudni tovább menni. Mert az erősebb csapatokat még 3-4-5 kört mehetnek, de lehet Te csak 1-2-t (most ezt csak hasraütve mondom). Tehát a bevételed több lesz-e, mint az edzésvesztés okozta "pénzkiesés".
Zs
-
Speedhs
őstag
válasz
DopeBob #16413 üzenetére
Értem! Ez szuperül hangzik, végre valami jó hír
És akkor elsődleges edzés védekezés, ,másodlagos területvédekezésMeccseken kreatív technika.
Azzal kezdjek valamit, hogy szélsőként 7 csillagot hozott? Hogyan árulja el az edző, hogy ez milyen lehet?
Köszönöm a tanácsokat egyébként!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest