Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolli
addikt
Na, felállás megvan szombatra. A mumus csapat jön hozzám.
Örültnek hangzik, de PIC benyomva.

Elméletileg mindkét szélen átviszem a védelmét, birtoklom is...
...de a támadásait nemigen tudom levédekezni. Talán a két szélen egálba van, de középen simán átmegy.
Múlt héten 2 védője is eltiltás alatt volt, emiatt iszonyatosan elpics@'zták. Talán nagyot zuhant az önbizalma emiatt.Meglátjuk.

Zs
-
plus44
veterán
link - lehet tudni, hogy ezt visszavonták-e??
-
Patrick
addikt
408 milláért vettem a wc védőmet anno, volt 23 éves. És most 26 évesen 189 milláért nem ment el. Na ez a szar, nem ami a wcben van... már bocsi, csak veszettül ki vagyok borulva. Nem tud az ember semmivel normálisan kalkulálni, mert az egész egy Random...
Persze, lehet, hogy csak én vagyok béna...
-
zsolli
addikt
Na skacok, csak ámulok-bámulok.
Ezt nézzétek:TSI: +22.490/-2.300
Formák: +9/-5
Avg form.: 5,81-ről 6,00-ra nőtt.
Skill-up: 1 db. Kedvenc szélsőm ragyogó (11) lett jsz-ből.Az 5 szint formaromlásból 2 a "B" csapatos kapusomé, 1 a "halott" pontrugó hátvédemé, egy a "B" csapatos mindenesé (védő, csatár stb...), egy pedig (sajnos) a kedvenc szélsőmé.
Zs
-
r0by
addikt
válasz
plus44
üzenetére
Az edzés az már így megy, szar dolog a 0.01. Nálam elég sokszor előfordul sajnos hasonló

Erre mondják a HT-sok, hogy szarul jelzi ki a HO szinten belül. Persze...
Most van két ilyen gyanús játékosom, az egyik most 12,82-n van, a másik pedig 11,89-n. Remélem azért az utóbbi meglépi jövő héten a szinten. Az előbbi kb. 12,95-12,97-re fog érkezni.. -
Patrick
addikt
Tököm tele van a .*..*.. edzésekkel is...
-
koxos:8]
senior tag
Nem volt rossz ez az edzés.
+3630/-290
Forma: +9/-3
3 skillup gsz-ből.
-
plus44
veterán
TSI: +5740 / -820
Forma: +5 / -5
SkillUp: 2Ezzel a rohadt formaromlással vagyok megáldva...ezért hullanak a játékosaim....
szerk: most raktam át 13%-ra a formaedzést, nem kell még? (a sok formaromlás és sérülés miatt gondoltam, hogy 10ről megemelem...)
szerk2: tegyük fel, hogy egy kapus minden edzásseé 0,32 százalékot kap a védés képességéhez. 3 edzés alatt elér szinten belül a 0,96%-ra, így jön a köv edzés. Akkor ugye szintet lép. de nem megy tovább, hogy a köv. szint 0,28%-ára lépjen, hanem a köv. edzéssel a 0ról kezdi? (ez csak azért érdekes, mert így ha mondjuk pont 0.99-ig fejlődik egy játékos, akkor a köv. edzése gyakorlatilag egy nagy kuka, mert meglépi a szintet [kemény 0.01-et nő] majd ennyi, a következő edzéssel csak szinten belül 0.32-ig ugrik fel, tehát az előző edzés csak egy elvesztegetett hét, ami nagyon szar...) Érthetőre sikerült, vagy nem annyira?

-
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Néztem én is ezt, de akkor is csak 3% lenne az előny. Természetesen a szélsőm beszedett egy sárgát, így most a hétvégén pihennie kell. De ha játszhatna, akkor meglenne a középszerű kp-m simán, így csak sajna gyenge van.
Nem piceltem még ebben a szezonban, mert szar volt az edzőm már, és nem tarotta meg a TS-t. Az új edzővel meg még nem volt alkalmam pic-elni. Tudom, a múlt hetire rá kellett volna nyomnom, de nemrég botolódott az ellenfél, és nem mertem bevállalni a rizikót.
Csapatszellem: hűvös(4)
Önbizalom: teljességgel önelégült (9) -
Patrick
addikt
Egyik védőmet nem vették meg 189 milláért, wc, 26 éves 34k tsi. J forma, remek erőnlét, jó tapasztalat.
Szánalom...

Még egy védőt tudok venni, egyenlőre. Nem hogy az 1 milliárd, de a 800 milla sem jött össze.
Nah e miatt szar még a HT.
-
zsolli
addikt
R0by, hogy-hogy csak ilyen a kp-d?
Most két meccsen PIC-eltél nem? -
r0by
addikt
válasz
zsolli
üzenetére
Szerintem nem bírok el vele.
4-5-1-be éppen 1%-al lenne csak erőssebb a kp-m, úgy hogy a csatim és a két szélső hátvédem is védekezőbe lenne, a két belső védő pedig szélre lenne irányítva.
Ha mind a 4 védő normál állásba lenne, akkor 3%-al lennék erősebb.
Szvsz, ez idegenben eléggé soványka. -
zsolli
addikt
Gyenge kp-t csinál odahaza. Ha nála is hozod a megfelelő kp-t (alját minimum), akkor meg tudod verni. Szélső védelmén simán át lehet menni.
2 szélső hátvéd védekezőben, 2 középső hátvéd szélre irányítva, sasold meg, milyen védelmet hoznak össze.A lényeg, hogy legyen meg a kp-d, és mindkét szélen jó lenne megfelelő támadást (de minimum középszerű teteje) összehozni. Én benyomnám a széleken támadás taktikát is.
Szerintem megvered.
Zs
-
Buffalo13
tag
válasz
zsolli
üzenetére
Köszönöm a segítséget akkor ráállok a gólszerzés erősítésére,100-as intezitással,7- es erőnléttel és remélhetőleg vmi jó kisül belőle.Folyamatosan fogom akkor nézni a fiatalokat,a piacot hogy minnél jobb játékosokat tudjak venni,és azokból mégjobbakat kinevelni.
UI.:Majd folyamatosan leszek a fórumon hogy tudjak informálni hogy most mi hogyan áll,meg a további segítség kérés miatt. -
zsolli
addikt
-
plus44
veterán
Na végül úgy döntöttem nem vásárolgatok feleslegesen. Elszórtam minden pénzem stadionra (21k+) aztán ez majd visszahozza, amit elvitt.
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13
üzenetére
Védés: 2 kapuspalánta, megfelelő vagy jó védés skillel. Egyik barátságoson, másik bajnokin véd. Ha van rá pénz és lehetőség, figyeld a védekezését és pontrúgását. (Kiszámíthatatlan specnél az átadást - bár ez ritka).
Védekezés: 10 db minimum megfelelő védekezés skillűt kéne beszerezni. További taktikáktól függően (nálad vagy a jövőbeni vevőknél) más-más mellékskill ill. spec. javallott.
Jól fejelő, Gyors, Erőteljes stb.
5 db bajnokin, 5 db barátságoson játszik. (Lehetséges felállások: 5-2-3, 5-3-2, 5-4-1, 5-5-0.)Játékszervezés: 10 db minimum megfelelő jsz skillű játékos. A 3 belső középpályás 100% jsz edzést kap, míg a 2 szélső csak 50% jsz edzést kap.
Ha van pénz, szélső posztokra lehet magas szélsőjátékú és/vagy átadású playát venni.
Szintén fontos a specialitás. Szélsőknél Gyors, Kiszámíthatatlan, Jól fejelő. Belső kp-nál Jól fejelő, esetleg technikás.Gólszerzés: 6 db minimum megfelelő gólszerzés skillű játékos. Mellékskillek átadás, szélsőjáték, játékszervezés. Spec itt is fontos. Gyors, Jól fejelő, Kiszámíthatatlan, esetleg Technikás (ennél nem árt, ha van jsz-e).
Szélsőjáték: 8 játékos. Szélső poszton 100%-os edzést kapnak, szélsőhátvéd poszton 50%-os edzést kapnak. Ezt talán érdemes később edzeni, mert szélsőhátvéd posztra nem árt a magas védekezés. De van aki evvel kezdi, mert relatív gyors edzés. Fontos mellékskill az átadás, játékszervezés, védekezés. Specek, Gyors, Kiszámíthatatlan és Jól fejelő.
100%-os edzésposztokra tehát 17 éves 30 napnál fiatalabbat érdemes venni. Spec-re és mellékskillre figyelj, ha tudsz, mert később nagyon meg lehet érezni a hiányukat.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Buffalo13
üzenetére
Látom vásároltál sok játékost.

Nem erősítened kell, hanem kitalálni, melyik edzéstípust választod. Az edzés típushoz megfelelő felállásban kell játszani, hogy minden edzett poszt ki legyen használva.
Most átadást edzel, de 4-3-3-ban állsz fel. 2-5-3-ban használnál ki minden posztot az edzés szempontjából.Ami nagyon fontos lenne, hogy edzett posztokon 17 éves pár napos (max. 30 nap) fiatalokat vegyél, minimum megfelelő edzendő skillel. Ha van pénzed, akkor figyelheted a mellékskillt és a specialitást is. Jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel mihamarabb be kéne majd szerezni, és 10 segédedző ajánlott még.
A 100% edzésintenzitás rendben van, az erőnlét 5-15% között javallott. Minél alacsonyabb az erőnlét, annál gyorsabb a játékosok fejlődése. Első időszakban nem lesz annyira eredményes (csoport és edzéstípus függvénye), de kell is a türelem
Zs
Ui.: az átadás mellékskillnek számít. Főskill edzés mellett vagy után persze szükség van arra is.
-
Buffalo13
tag
Győri-Chelsea ETO(581387)
Szerk.:Esetleg tudnátok vmi tippet adni inkább mit fejlesszek és hogy,mert még a játékszervezés erősítésében gondolkodtam. -
Buffalo13
tag
Sziasztok,újonc vagyok a HT-ben és azt szeretném megkérdezni hogy mivel tudnám kiszámolni azt hogy mikor lép szintet a játékosom az edzésen?
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Gratu

Elméletileg titáni skillnél kortól függetlenül esik a skill. De nem folyamatosan, csak természetfeletti tetejéig.
De ez nagyon nem befolyásolja a képességeit. Kérdés persze, hogy a titáni szinten belül hol áll.Mondjuk ha esik, sem baj, mert néha gondolom a kapusoknak tolsz egy kis védekezést is. Így a védő ismét felmegy titánira.
Zs
-
Patrick
addikt
Meg van az első fiatal magyar titáni védőm.
340 milla volt. 
László Pokorny (290986123)
Hungary 22 éves és 8 napos, következő születésnap: 2012-04-11Formája gyenge, erőnléte remek.
Öntörvényű ember, aki higgadt és becsületes.
Tapasztalata csapnivaló, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége katasztrofális.Tulajdonos: Juventus F.C. S.p.A. (2011-12-29 óta)
TSI: 46 420
Fizetés: 4 576 eFt/hét
73 216 eFt/szezon
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: TechnikásHTMS-pontok: Képesség: 904/Lehetőség: 1751
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 15/20 titáni
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 2/20 pocsék
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 5/20 középszerű
Pontrúgás: 9/20 nagyszerű -
zsolli
addikt
Kapusnak nem nagyon számít az átadás, kivéve, ha Kiszámítatatlan speccel rendelkezik.
Egyszer mutattam nektek egy gólt, ahol a kapus hozta helyzetbe a csatárt. Na, ott valszeg Kiszámíthatatlan volt a kapus. Időnként van ilyen SE, de ehhez nem árt egy kis átadás is. Hogy milyen gyakorisággal?
Hááát, nem sok Kiszámíthatatlan speces kapus van szerintem.Zs
-
Patrick
addikt
Én nem tudom mit eddzek holnap, mivel két kapusom az edzés előtt lép le. Szóval vagy pontrúgás vagy átadás edzést tolatok.
-
ftc
nagyúr
Új kapusom:
Védés: 13/20 világklasszis
Védekezés: 3/20 csapnivaló
Játékszervezés: 1/20 katasztrofális
Szélsőjáték: 1/20 katasztrofális
Átadás: 1/20 katasztrofális
Gólszerzés: 1/20 katasztrofális
Pontrúgás: 5/20 középszerű21 éves és 52 napos, következő születésnap: 26.2.2012
Formája jó, erőnléte remek.
Szimpatikus fickó, aki higgadt és egyenes.
Tapasztalata pocsék, és csapnivaló vezetői képessége van.TSI: 38 790
Fizetés: 10 010 €/hétKapust nem veszek egy darabig... KP+kapus pénz 1 emberre

-
ftc
nagyúr
Ez az eladást bukom
kapsu elment de KP is alap áron csak

ő pl az a KP akikről beszéltem... anno simán eladtam volna 3-4 000 000-t most 1 800 000-t ment el..
-
zsolli
addikt
Mellesleg a mai barin nem sérült le senkim, és nyertem. Bár az ellenfél jóval magasabb Hatstats értékelést hozott, de "B" felállásban is birtokoltam, és a szélső védelmeit átvittem úgy-ahogy.
A csatáraim 1-1 félidőt voltak szélső poszton, így kapnak jsz edzést. Talán szintet is lépnek, de nem biztos.
Zs
Más: elég sokan berendezkedtünk már erre az új edzés fajtára. Szerintem ezen nem kéne változtatni. Én inkább azt támogatnám, hogy ha van egy szisztéma a játékra, és sokan alkalmazkodnak ehhez, akkor már ne b@szogassák azt.
Az árak csökkennek, de nagyjából beáll a piac az átlag edzett skillekre. Persze ez változik a szezon hetei függvényében. Aki nagyot akar kaszálni, az különleges playát képez ki. Vagy nagyon jó alapanyagot vásárol, vagy poszthoz, spec-hez illő mellékskilleket is magasra tornáz.
Pl. Patrick kapust edz, és mondjuk egyre feljebb jut a bajnokságokban. Egy idő után nem elég neki a minden poszton titáni skill, hanem igenis kellenek a nagyon magas mellékskillek is. De ügye Ő ezt a kapus-edzés mellett nem tudja kiedzeni. Így megveszi. De ugyanez rá is igaz. A kapusát eladhatja később is, nem "csak" titáni főskillel, hanem mellé magas védekezéssel és pontrúgással. Mert nagyobb csapatoknak meg ilyenre van szüksége.A hűség bevezetésével erősítik a hosszú távú edzést, vagy saját játékos (ifi) alkalmazását.
Saját playánál jövő szezontól 1,5-el magasabb skillel teljesít. Edzett srácoknál meg 3 szezon után 1 skillel teljesít jobban.
Ha veszel, vagy eladsz, ezzel számolni kell, hogy az új playád azonos skillekkel nem fog úgy teljesíteni, mint a minimum 3 szezon óta nálad lévő. -
ftc
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
S amit betennék... pl lehetne 3 éves szerződést kötni playaval ahol nem növekszik a fizuja...s lehetne bármilyen playara ajanlatot tenni kivásárolni a szerződésből... s a playa pl dönthetne hogy akar e szerződést hosszabítan ivagy nem stb
függene pályán eltöltött időtől...hogy jön ki a társaktól stb...
ez csak álom sajnos
-
ftc
nagyúr
válasz
Patrick
üzenetére
Nagy reform kellene!
Elkezdhetnénk pl ifi akadémián...
Pl úgy nevelhesd ki ahogy Te akarod! Lenne toborzás semmi megfigyelő... s ne csak pl védőt tudj edzeni..iylen nincs a valóságban!
azt a következőleg felmenne ez a felnőttekre is...ahol eltüntetném a gyorsabban fejlődést...de cserében minden poszton fejlődne a playa... nem értem miért nem fejlődik most...
Azt átigazolási rendszert is áttenném... Csak szünetekben lehetne igazolni! stb
-
Patrick
addikt
Amúgy másik baja a HT-nek. Sztem. Az ember elkezd edzeni egy adott posztot, vagy posztsort. Elhatározza, hogy kiedzi őket mondjuk világklasszisra. mire odajut, legyen mondjuk 2-3 szezon, addigra a wc player már kb 25-50%-al kevesebbet ér. Talán volt olyan, aki ezért is hagyta abba.
Vélemény?
-
ftc
nagyúr
Amúgy ideje lenne bevezetni a HT-ban is a napi pl FT/EUR váltást... Tele lennék magyar playakkal

-
ftc
nagyúr
Remélem beindul a licit a kapusomra meg a KP-ra
Jah ma rajötttem idegesít a tankcspada zenéje

-
zsolli
addikt
Én is így gondolom. Nem volt irreális a piacra tételi ár. Mellesleg sok irreális piaci árat látunk, és ha elviszik, abból sincs baj. Itt azt értem pl. hogy 100 millás játékost elvisznek pl. 180-200 milláért.
Én úgy gondolom, hogy a srácomban bőven benne volt a 89 milla, vagy még több is.
Elfogult vagyok? Megtehetem, az én ifim. Ha más nem gondolja ilyen értékesnek, egyszerűen nem veszi meg.Zs
-
zsolli
addikt
válasz
Patrick
üzenetére
Ritkán nézem az átigazolásokat. Most nézegettem, mert istennek sem akartam lecsúszni a hazai első helyről

Nemzetközinél 5 milliárdos átigazolást is láttam

Persze ha megtörténik a vétel, utána már nem látjuk a skilleket. Bár az ügyesebb, tapasztalt menedzserek az értékelésből, fizetésből tudnak következtetni erre-arra.
Mondjuk egy GM nyilván meg tudja nézni a játékosok adatlapjait.
A srácom 1000 TSI felett volt jócskán, és a lehetőségeknél lévő érték is magas volt.
Szal igenis jó játékos volt. Ha korábban kerül hozzám, akkor nagy playa lehetett volna. De egy türelmes és jó edzőnél így is nagyon szép pályafutást mondhatott volna magáénak.Nálam csak 50%-os jsz edzés poszton lett volna, de egy védekezés, vagy jsz edzőnél (100%-os poszton) nagyon jól fejlődött volna. És később a szélsőjátékát és átadását is fel lehetett volna tornázni. Jól kiedzve, a Kiszámíthatatlan specnek köszönhetően nagyon jó szélső lehetett volna, aki még birtoklásba, esetleg védekezésbe is be tud segíteni ha kell.
Zs
-
zsolli
addikt
válasz
koxos:8]
üzenetére
Nyúljon bele, vonja le. Direkt nem költöttem, hogy emiatt ne kerüljek mínuszba. De a fele pénzt kaptam csak meg, így kicsivel 0 alatt vagyok.
Amikor megtörtént az "átutalás", amúgy is pluszban voltam. Úgy számoltam, hogy ha le is vonják a lóvé nagy részét, még mindig pluszban maradjak. Ezért "csak" ~40 millát költöttem a stadion bővítésre. Egy kalkulátor pedig 35.600-as (asszem) bővítést írt, de csak 30.000-re építettem.
Ez van skacok. És a tanulság? Még nem tudom mi

Óvatosan piacolj, és vigyázz át ne b@sszanak

Zs
Ui.: már csak - 574e Ft.- a mínuszom. Volt egy bari meccsem

Kíváncsi vagyok, mennyi kamatot számolnak fel erre.
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Filmgyűjtés
- További aktív témák...
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)