- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
-
L4mie
veterán
válasz
kbyte1024 #347 üzenetére
Nem tetszik, alzával nincs bajom, egyik legkorrektebb üzlet itthon, reklámját csak párszor láttam, lehet utálnám, ha éjjel nappal nyomatnák... Emiatt is kétszer hívtak fel, hogy jajj de bocsánat, hívás helyett inább adnának valami jó kis 5k-s kupont
Mindegy akkor jön a 80W os töltő.
-
Nagya21
addikt
válasz
kbyte1024 #335 üzenetére
HAli!
120w-os xiaomi töltő, csak sima töltés, 9v, 1.3A, 11.466w (hozzáteszem ez a xiaomi 12T készüléket 17 perc alatt tölti 0-100%......)
80w UGY kinai töltő supervooc töltés (100w) 8.77v, 29.5w 3.35A
A nord 2 töltővel nincs superwooc felirat, 5v, 1.7A 8.4W
69-71% töltöttségnél néztem
Üdv Nagya..... -
lebowski91
csendes tag
válasz
kbyte1024 #333 üzenetére
Az enyém is kiírta hogy SUPERVOOC 100W (hozzáteszem a 80W-os töltőre ki se írhatja hogy 100) , de 53%-ot (27%-ról 80%-ra és ez a szakasz a leggyorsabb) 29 perc alatt töltött. Ez a telefon gyári adatok szerint 1%-ról 100%-ra a gyári 100W-os töltővel 28 perc alatt tölt fel.
-
lebowski91
csendes tag
válasz
kbyte1024 #310 üzenetére
még egy valami gyors töltőt biztos, hogy fogok beszerezni a munkahelyemre is mert nem szeretem sok kütyüt cipelgetni, de egyenlőre jók azok amik vannak... amúgy attól ha folyton gyors töltve van nem fekszik meg előbb az akku? Az előzőt direkt éjszakánként töltöttem egy olyan töltővel ami lassan töltötte...
-
-
doongoo
addikt
válasz
kbyte1024 #265 üzenetére
az fura, CPH2663 a telefon típusa és EX01 a szoftververzió típusa, azaz EU ROM (eleve erre vonatkozót dobott fel az updater, hisz az a telefontípushoz keresi a frissítést). Most fut épp a telepítés nálam. A community is írja, hogy kijött hivatalosan, gondolom pár nap és meglesz a telefonon az OTA-n keresztül is.
-
L4mie
veterán
válasz
kbyte1024 #240 üzenetére
op12 topicban panaszkodtak, hogy android 15-el nem megy.
BTW: ha láttok 16/512-es változatot, nem fusigsm boltból 220 nál olcsóbban akkor linkeltek légyszu
Netto 180 a max amennyiért a főnök jóváhagyja a telefonvásárlást, sajnos bf alatt kellett volna megvenni, de lecsúsztam, és akárhogy nézem ez a legjobb ár-érték arányú telefon ebben az ársávban
-
doongoo
addikt
válasz
kbyte1024 #192 üzenetére
Kiváló a teló, pörgős és stabil. Pedig amiről váltottam (Poco F5) sem volt kutya. Abban ugye ennek a procinak az elődje van.
Amit már most elkönyveltem pozitívumként:
- android autóban nincs egy pillanatra sem kapcsolat megszakadás
- ez valóban tartja a memóriában megnyitott dolgokat
- töltés az mint a villám
- készenlétben szinte semmit sem merül (pedig dual sim felállásban megy + folyamatos bluetooth okosóra miatt)
Ami talán negatívum:
- kevesebb testreszabhatósági opció a témázás által, de ez legyen a legnagyobb baja hosszú távonJa, és a hívásrögzítés ezen is megy a true phone alkalmazással (nem a play store-os verzióval)
-
doongoo
addikt
válasz
kbyte1024 #188 üzenetére
Hát lehet, hogy maga a pendrive halódik.
Mondjuk most lehet, hogy kiröhögtök, de gondoltam kipróbálok valami nekem újat, wifis adatmásolást. Konkréten az inShare alkalmazással csináltam és a teljes adatmennyiség megvolt kb. 10 perc alatt gond nélkül. Na a kis t*k*m fog a jövőben ilyen pendrive okkal vacakolni. -
L4mie
veterán
válasz
kbyte1024 #180 üzenetére
Köszi,
Egy dolgot hiányolok, emiatt még picit nyüglődök, bár ebben az árkategóriában idei telefonokból nem sokban van, a vezetékmentes töltés, ha jól látom csak a nagytesó tudja.Napokban amikor az aktuális motorolámat szidtam fejben...visszagondoltam és arra jutottam, hogy a legjobb telefonom az elmúlt 15 évben a op3 volt (most várom hozzá az új akkut, mert még 8 év után is teszi a dolgát) .....ránéztem a márkára és láttam, hogy a funkcióváltó kapcsolók még megvannak
szóval elkezdtem nézegetni megint őket, sajna árban nagyon elszaladt, de mi nem.....
-
Gabis
őstag
-
Gabis
őstag
válasz
kbyte1024 #101 üzenetére
Szia! Kíváncsi vagyok majd a tapasztalataidra. A Community-t meg Reddit-et olvasom. Nothing Phone 2 és ez van eddig a kalapban, de mindkettőnél vannak bajok. Persze ki tudja számszerítve ez mennyit érint. Leginkább az akksira, és telefonálás/térerő/mobilnet, memóriakezelés tekintetében vagyok kíváncsi Nord 4-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest