- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabis
őstag
Kicsit összefolynak már az olvasottak, lehet csinálok majd egy táblázatot. Amik most beugranak: problémák a kijelzővel, eldobja a mobilhálózatot, gyorsan merülő akkumulátor, rossz memória management, gyengén teljesítő kamerák. Ezek nagy része legtöbbször szoftveres, a kérdés, hogy javítják e, ha igen milyen gyorsan. Nekem egy Oneplus 7T pro-m van, szóval bízom benne, hogy változtattak a szoftveres problémákhoz való hozzáálásukon mert, azzal azért voltak gondok régebben (szerintem).
-
Norby86
őstag
Köszi!
Nálam az üzemidő elég jó. Mondjuk én mér egy ideje csak 80%-ig töltöm, mivel a munkám miatt napi szinten megy a gps több órán át és a navi. De így is egy 6 órás műszakot lehozok 80%-ra töltött akku lemegy 23%-ra a végére. Egy SIM kártyával használom automatikus képfrissítéssel. Wifit nem igen használom, mobilnet mindig aktív, navi mellett általában picit netezek, messenger, viber, whatsapp fut a háttérben plusz gmail és társai. Szerintem egy 8 órás képernyőidő kijöhet simán. De ez is függ azért attól hogy mire használod, mert pl. egy erőforrás igényes játék nyilván gyorsabban meríti mint egy navi. De én egyáltalán nem játszom.
-
Norby86
őstag
Sajnos nem, és a másik sem. Mert rendeltem egy olyat amit mutattál, előtte meg egyet rendeltem amit még a telefon vásárlás előtt vettem meg. Gondolom a posta hozza nem az express one, ezért ilyen lassú... Pedig már mindkettő tok az országban van.
Számomra azért az OnePlus 8T után érzetre jobb ez a telefon, pörgősebb a rendszer (mivel jobb benne a proci, több a memória), meg nekem nagyon tetszik az alu hátlap meg az üzemidő.
-
fa4hu
őstag
Elvileg elküldtem nekik, de ha többen jelezzük, akkor talán komolyan veszik:
- Angolon kívüli nyelven nem állítható a betűtípus.
- Az importált zárképernyőn nem tudom a korábbi telefonom beállított szöveget.
- Nem állítható a főképernyő a gyári launcherben.
- Nem kap kapcsolhatók ki a Hírek/Magazine oldal a Google alkalmazás letiltása nélkül.
- Az AOD képernyőn a futó értesítések között időnként megjelenő sötét négyzetet, illetve a két párhuzamos vonalról nem tudni mit jelent, csak újraindítására tűnik el.
- Suzuki Vitara-n nem csatlakozik az Android Auto-hoz (ezt meg nem jeleztem hibaként).Nem hiba, de a felfelé húzással megjelenő alkalmazáslista keresője fent jelenik meg a képernyőn, így egykezes használattal nehéz oda beírni.
Hirtelen ennyi jut eszembe.
-
Square5639
újonc
Olyan jellegu kulonbsegek mint peldaul stabilitas vagy performancia nincs a 2 verzio kozott, tehat ilyen szempontbol nem jobb egyik a masiknal. Mind a 2 hivatalos stabil kiadas, nem beta nem 3rd party es nem is instabil nightly build. Minimalis regio specifikus, illetve ha van a regio beli hardver elteresekbol fakado kulnobsegek lehetnek. Peldaul az egyikben tobb bloatware (elore telepitett alkalmazas, ami adott esetben europai szem szamara egzotikusnak tunhet, es neha rootolas nelkul nem is eltavolithato) van. A gyartok (foleg a kinaiak) eloszeretettel szorjak tele a ROM-okat ilyenekkel, mert penzt lehet erte szedni a fejlesztoktol, de ez egy masik teszta. Tovabbra is tartom, hogy Nord 4-hez csak IN es Global rom van, amit a kollega linkelt az teljesen mas tortenet, nem erre valo. Az elobb leirtak tekinteteben nincs kerdes melyik a jobb valasztas, hiszen csak global van :-) (Hacsak nem, valami különös modon indiai valtozatot sikerült beszerezni :-)) Az egyetlen hatrany szamodra amit jelenleg latok ha lenne kulon EU ROM (persze ez egyeni habitus kerdese) hogy a Global verzio mindig kesobb kapja meg a frissitest mint az EU. (ezt persze csak az eddigi evek trendje mondatja velem)
-
Square5639
újonc
Ha jól ertelmezem Nord 4 tekintetében csak IN és Global létezik (legalabbis en ezt latom). Alias 2661 IN és 2663 GLO. Tehát a GlO az EU és az NA is egyben. Sajna a oneplus allandoan varial evvel (Es persze ez a OOS resze, de hasonlo a kinai resze is ami meg a ColorOS). Egyebkent pont ma adtak ki a 14.1.0.401-et, de egyelore csak IN verzioban -> CPH2661_14.1.0.401(EX01) https://community.oneplus.com/thread/1671868842831249414
Az eddigi trend alapjan, egy par nap(het) mulva jon a GLO verzio is. Eloszor mindig Indiaba toljak ki, aztan jon a tobbi. -
Norby86
őstag
Köszi a tippet, megnéztem, de nekem 579 dollárt ír, az meg szintén 208 ezer ft, mint ha töltővel a gyártó oldaláról venném. Igaz itt a Gshopperen a 16 Gb verzió annyi, viszont töltőt nem ír hozzá. Vagy nálad mennyiért van fent a Gshopperen?
Annak nagyon örülök hogy a 4k videózás megoldott lett.
Szerintem nem kérdés akkor hogy ezt a telefont választom. Végre nem üveg hátlap és sík képernyő és kiemelkedő üzemidő, ez alapból megnyerte a tetszésem, csak a videózás miatt húztam a szám, de most már nem. (Gondolom itt is lehet bootloadert nyitni mint a többi OnePlus telónál, ugye?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest