- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
Square5639 #69 üzenetére
Na megoldottam, a még meglévő OnePlus 8T telefonommal letöltöttem a Nord 4 EU romot. A napokban fel is rakom. Te feltetted? Milyen változást tapasztalt a Globallal szemben? (Gondolom ha mégsem tetszene, vissza lehet váltani Global romra bármikor)
-
Norby86
őstag
válasz
Square5639 #69 üzenetére
Most nézem amit írtál és próbaképp az oxygen updaterrel az EU romot próbálom letölteni, de az írja hogy letöltési hiba Úgy tűnik hogy a letöltési link érvénytelen. Blabla...
Létezik hogy nincs még fent a szerverükön az EU rom? Neked sikerült Globalról EU-ra váltani? Ha neked sikerült a full EU csomagot letölteni, esetleg megosztanád velem a fájlt?Amúgy mi a fő különbség elsőre a Globalról EU-ra váltás után?
-
fa4hu
őstag
válasz
Square5639 #69 üzenetére
Van rálátásod arra, hogy az EU és a globál közül melyik jobb, melyiknek mi az előnye-hátránya?
-
Norby86
őstag
válasz
Square5639 #54 üzenetére
Olyan romot nem rakok fel amit előtte a local installba nem ellenőriztem le hogy amúgy rámenne e a telefonra. Most is így jártam el és megnéztem az EU meg a Global verziót és az EU verzióra alapból azt írta hogy nem támogatott vagy mi. Pusztán csak azt gondoltam ebből tényleg van EU verzió és egy következő rendszerfrissítéssel amit így zipben lehoznak mint csomag, majd az EU-t feltudom tenni rá, ahogy azt az OnePlus 8T telefonomra tettem még anno. Az is global rommal érkezett hozzám, de egy következő ilyen nagy rendszerfrissítéssel amit zipben leszedtem, simán rátudtam flashelni az EU romot. Mondjuk az egészen más, ott még a boot.img-t kellett patchelni ha rootot akartam, itt meg már az init_boot.img-t. Tegnap úgy javult meg a számítógépes kapcsolat problémám, hogy hátra bedugtam usb 3.0 portba a telefont, érdekes módon ott egyből felismerte. Driverekkel nincs gond, mert akkor nem tudtam volna nyitni a bootloadert. Szóval ezen is túl vagyok, de most ott akadtam el hogy a Magisk által megpatchelt init_boot.img fájlt be akarnám bootoltatni mielőtt telepítem, de a parancs valamiért nem működik.
fastboot boot init_boot.img
Unfortunately, this did not work, it returned an error message (Sending 'boot.img' (8192 KB) OKAY [ 0.191s]
Booting FAILED (remote: 'Failed to load/authenticate boot image: Bad Buffer Size')
fastboot: error: Command failed) -
ginola
addikt
válasz
Square5639 #47 üzenetére
Erről az EU rom cseréről hol találok pontos leírást, hogy mit és hogyan? Lépésről lépésre, mint egy 5 éves gyereknek....
-
Norby86
őstag
válasz
Square5639 #47 üzenetére
Itt van a Global meg az EU és az Indiai rom is. [link] Igaz nem a legfrissebbek, mert jött azóta frissítés, de azt nem ajánlott feltenni mert az akkut hamar lemeríti. Majd valahogy megoldom az átállást amúgy, az legyen a legkisebb gond. A nagyobb gondom hogy nem ismeri fel az AMD számítógépem a telefont. Anyám gépén ami inteles, simán felismeri (igaz a bootloadert ott sem tudtam kinyitni), de az én gépemen fel sem ismeri. Eszközkezelőben az van hogy MTP USB-eszköz és egy felkiáltójel. Drivert is feltettem pedig, de semmi. Elég nagy gondba vagyok így és igazából segítséget sem tudom kitől kérjek.
-
ginola
addikt
válasz
Square5639 #47 üzenetére
Mi a különbség a kettő rom között? Melyik ajánlottabb?
-
ginola
addikt
válasz
Square5639 #44 üzenetére
Köszönöm szépen az infókat!
Ez még csak a második OnePlus telefonom. Sajnos annyira nem vagyok képben ezzel kapcsolatban! -
Norby86
őstag
válasz
Square5639 #39 üzenetére
Igen, valószínűleg azt rendeltem, de nekem 12/256 bőven elég a mostani 8 GB ram után. Igazából most sem volt gondom a ram mennyiséggel, elég volt ez is, szóval a 12 ki fog szolgálni. Dollárba nem tudom mennyiért vettem, forintba 167.430 volt ha jól rémlik. Ugye ehhez jár a az ajándék füles és a töltő is. Nekem feladták már, sőt megérkezett Budapestre tegnap előtt, de azóta nem történt változás. Gondolom a héten kézbe kapom így olyan 10-12 nap alatt itt is lesz nálam. Jó lenne ha EU verziót küldenének.
Kíváncsian várom én is, meg hogy milyen rom lesz rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest