- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Mobil flották
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obi-1
őstag
válasz
GombócArtúr
üzenetére
Én is csodálkoztam, hogy így leült a téma.
Dumbledore halála tényleg várható volt, de azt hittem, többet fog tanítani Harrynek, mielőtt ez megtörténik.
Szerintem igazából az ötödik könyv volt meglepően lanyha, bár a hatodikban meg jóformán nem is hallani Voldemort ténykedéséről. A horcrux téma mindenesetre izgalmas volt, de én többet vártam Harry mágusi fejlődéséről. Lupin, James, Sirious animágusok lettek a Roxfortban teljesen egyedül, ehhez képest Harry nem nagyon produkál semmit.
Értem amit mondasz, a hetedik könyvre túl sok gonosz maradt, a jók pedig kevesen vannak, és nem is túl erősek. (Még új gonsz szereplő is jött Fenrir személyében.) Lupin, vagy a rend egyéb tagjai nem hiszem, hogy elbánnának Pitonnal, amennyiben ő tényleg a gonoszok közé tartozik. Ellenben ha Piton továbbra is tégla a halálfalók közt, akkor a Rend nehezen veheti hasznát, mert már senki sem hisz neki. Ha esetleg a rossz önmaga ellen fordulna, az megoldás lenne, tapasztalható is széthúzás a beosztottak szintjén, de Voldemortot senki sem merné megcélozni. Talán Piton? Vagy R.A.B?
Draco várható, hogy nem marad halálfaló, de túl kicsi szereplő, hogy ennek nagy jelentősége lenne az erőviszonyokra nézve.
Kissé olyan, mintha nem egy könyv, hanem egy tévésorozat lenne hátra: Az elveszett horcruxok fosztógatói, vagy a Harry Potter tanulóévei - Hét év Tibetben.
További kérdések:
Ki őrzi most az Azkabant? (Tipp: egy rakás felbőszült házimanó.)
Egy varázsló pálca nélkül tehetetlen? Ezt kizárják az ösztönös varázstettek, Dumbledore mégsem tudta megvédeni magát.
A dementorokat meg lehet ölni, vagy a patrónus csak elűzi őket? Pláne fontos, mivel szaporodnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- GIGABYTE RTX 2070 SUPER 8GB GDDR6 GAMING OC 3X WHITE Eladó!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- ASUS GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Canon MG2450 multifunkciós nyomtató + új színes patron
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest