- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
Új hozzászólás Aktív témák
-
olloczky
senior tag
basszus 10 évvel ezelőtti kommentre válaszolok
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam 
"Szerintem igazából az ötödik könyv volt meglepően lanyha, bár a hatodikban meg jóformán nem is hallani Voldemort ténykedéséről. A horcrux téma mindenesetre izgalmas volt, de én többet vártam Harry mágusi fejlődéséről. Lupin, James, Sirious animágusok lettek a Roxfortban teljesen egyedül, ehhez képest Harry nem nagyon produkál semmit." - Harry úgy fejlődik, mint minden átlagos varázslótanonc. Ő egyáltalán nem szupertehetséges vagy okos. Megkockáztatom, hogy ő szerintem nem is tudna animágus lenni. Ő azért lett a fiú aki túlélte, mert az anyai szeretet megvédte. Annyi, hogy tud párszaszóul de azt meg tudjuk hogy miért
szerk.: bocs a kviddicset kifelejtettem abban tényleg tehetségesA dementorokat meg lehet ölni, vagy a patrónus csak elűzi őket? Pláne fontos, mivel szaporodnak! - a patrónus, mint a neve is sugallja, csak védelmező. Nem öli meg őket. Hogy meg lehet-e őket ölni azt nem tudom (lehet csal öregségben meghalnak
) és azt hiszem valahol volt említve a szaporodásuk, az meg gondolom a félelemből történik. -
neduddgi
aktív tag
Hát jó régen nem szóltam hozzá, az biztos. Minden időmet elveszi a Word of Warcraft ...
Szóval a horcrux lélekmegosztó varázslatot nyilván Dumbledore is ismerte, tehát egyáltalán nem biztos, hogy egyszer csak nem jön elő. Piton most is sötét ló. Pl Harryt simán megölhette volna, mégsem tette, sőt nem is engedte másnak sem, az most mindegy, hogy milyen kifogással. Szal szvsz még bármi lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most találtam rá erre a topicra, és beleolvasgattam