Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
$atirka
senior tag
Sziasztok
Egy (talán hülye) kérdésem van csak ultrával kapcsolatban.
A régi w5p szíjaimat sehogy sem tudnám használni ehhez az órához?
Tehát, használ valaki átalakítót hozzá, ha létezik egyáltalán?"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
veterán
válasz < CyberBob > #421 üzenetére
Üzenet küldők közül egyedül Whatsapp ami közvetlen órára is telepíthető.
Egyébként minden értesítésem megérkezik. Valószínűleg engedély gond van.
Wearable appban nézd meg óra beallításainál engedélyeket.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
< CyberBob >
őstag
Aki használ Signal üzenetküldőt megjönnek az órára az üzenetek, képek, emoji-k, giff-ek? Gondolom az órára nem lehet telepíteni az alkalmazást? (Watch7 44mm)
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
veterán
-
Levente07
tag
Sziasztok,
a korábbi óráim topicjában olvastam hogy van akinek nem küldi el a messenger üzenetekre a választ az óra. Nekem eddig ilyen nem volt de most nekem se küldi el. Az óra ultra a telefon fold 5. Gondoltam megnézem van-e frissítés. Volt az órára és a telóra is, de a válasz óráról most se jó. Kiirja hogy elküldve de nem küld semmit. Van erre valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz < CyberBob > #415 üzenetére
Jól gondod, de akkor ha nem Telekom multiSIM van az órában akkor az órában lévő sim saját számát fogja használni.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
veterán
válasz < CyberBob > #132 üzenetére
Csak ultra nevében tudok válaszolni. Ha ki van kapcsolva esim akkor ugyanaz ki thai nem is lenne LTE képes. Ha auto módban van akkor függ attól m3nnyiszer kell bekapcsolnia esim nek (hányszor és mennyi ideig nincs telefon vagy WiFi hatósugarában). Egyébként nem egetrengeto esim fogyasztása.
-
< CyberBob >
őstag
Erre [link] valaki? Watch7 44mm
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Márklár
tag
Sziasztok!
Egy érdekes problémával szembesültem. Amikor a "Ne zavarjanak" módot bekapcsolom a telefonon és az órán is (akár szinkronizálva akár külön külön) híváskor, a telefon csendben marad, de az óra csörög és rezeg. Viszont ha leválasztom az órát telóról akkor rendben működik. De ez ugye nem járható út, mert az órának kapcsolódnia kell a telóhoz. Az órában van eSim.
Valakinek van valami ötlete a megoldásra?Márklár
[ Szerkesztve ]
-
nbukta77
addikt
Nem tud valaki valami jo atlathato digitalis szamlapot. Kell az ido, akku, datum es ebresztes es idojaras kijelzes ra. Kosz
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
nbukta77
addikt
Na ma mar jobb. Tegnap reggel feltoltottem. Volt 6 km edzes. Azota rajtam van es most 66 szazalejon van. Lehet tenyleg a mobilkapcsolat volt a gond. Este varom , hogy fog allni.
-
nbukta77
addikt
Most meg neztem. A mobil kapcsolat magan az oran a kapcsolatok menuben allandora volt kapcsolva. Lehet igy hogy le mondtam az e simet allandoan halozatot keresett. Most ki kapcsoltam. Este meglatjuk hol all az akku.
-
válasz nbukta77 #400 üzenetére
Nekem több, mint 3 napot bír úgy, ha egyfolytában rajtam van. Nem kapcsoltam ki rajta semmit (ill. csak az érintéses felébresztést), ill. nem használom az LTE-t.
Az LTE úgy van beállítva nálad (ha használod), hogy csak akkor menjen, ha nincs telefonhoz kapcsolódva? Mert ha állandóan megy az LTE, akkor az tényleg lemerítheti 1 nap alatt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Óra topik
- Projektor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest