- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
martens77
csendes tag
Igen ebben igazad van.
De ha ők hír szinten kezelik esetleg és netán névadói egy ilyen "piacnak" akkor sokkal rövidebb idő alatt eljuthat az információ a célközönséghez.
Gondolj csak bele hogy mennyivel gyorsabb ha a címlapon hírek közt olvasol valamiről vagy szájról szájra terjed egy hír.
Továbba esetleg a hasonló tartalmú oldalak felé is gondolom rendelkeznek kapcsolatokkal,odáig már el sem merek gondolni hogy azok a nagykereskedelmi cégek akiktól kap a ph termékeket a "hazai piac" című rendszeres rovatba esetleg egy ilyen helyen megnézhető,megfogható nyilván úgy összeségében érezné mindenki,hogy ez jó neki.És igazából nincs célközönség szerintem mert aki eladni-cserélni-venni-nézelődni megy ez az egész egy célközönség, mégpedig mindenki aki fogékony a számítástechnikára.
Itt megint visszjuthatok a ph-hoz is, pl elméleti szinten gondold el hogy 1-2 sikeres hétvége után cikk origo-n index-en esetleg saját iwiw acc ennek az egésznek.....
szerintem ez egy nagy lehetőség.nem jól látom?
-
martens77
csendes tag
nem tudom de ha volt is és nemment talán azidő volt nem megfelelő.
szerintem havi egy nap pl valamelyik vasárnap tökéletes lehetne, hiszem hogy rengetegen lennénk......
lehetne csereberélni,túladni a régi de még tökéletes motyóinkon.
rengeteg ötletem van csak legyünk rá sokan akiket érdekel. -
martens77
csendes tag
Senki? Semmi ?
-
martens77
csendes tag
Hi all!
Lehet tudatlan vagyok és nagy bambaságról teszek tanubizonyságot de nem találtam ilyet szal próba cseresznye.
Röviden bevezetném ha megengeditek.
9évet szolgáltam a hadseregben és mivel tök s**r feleszerelésünk volt rászorultunk,hogy vegyünk magunknak felszerelést.Mivel boltban marha drága lett volna vásárolni elkezdtünk járni sokad magammal minden hónap második hétvégéjén megrendezett "militari" piacra,itt vettünk goretex kabátot ,izraeli sisakot stb....csupa olyan dolgot,amit egyéb helyen horror áron vagy eggyáltalán nem lehetett beszerezni.
Bocsi a hosszú bevezetőért de talán így érthetőbb lesz mi pattant ki a fejemből.
Sokan próbálunk a ph-n továbbadni felesleges-megúnt-fejlesztés miatt használaton kívüli cuccunktól stb... több kevesebb sikerrel.
Viszont ha lenne, teszem azt havonta bp-n valami nagyon csarnokban, suli tornaterem xy kerületi művházban tudom is én hol, olyan piac v börze ahová 100-200-300 vagy esetleg még több ember vinné el a cserére-eladásra váró alkatrészeit szerintem sokkal nagyobb sikerrel tudnánk túladni dolgainkon mint most hogy "csak" az online piac áll rendelkezésünkre.
Tovább viszem ezzel nem csak egymás közt hanem esetleg rengeteg úgymond "civil" vagyis ph-n kívüli ember is kijönne mivel neki egy procira nincs 35k-ja pl, de hátha talál 22k ért egy olyat mihez sehol máshol nem jutna hozzá,sőtt eltudom képzelni hogy maguk a kisekereskedők egy ilyen piacra kihozzák a beragadt készletüket mivel itt lenne rá lehetőség ,hogy gyorsan kipörögjön az,amiben csak a pénze áll.
Ha jól tudom számtalan hasonló dolog üzemel ilyen elgondolásból,kerékpár, si-börze szokott lenni akkor a motorosok is szerveznek rendszersen hasnlót és mint említettem ilyen militari is van.
Szerintem nekünk "kockáknak" is kellene ilyen mert pl nekem személy szerint is van 10-15 olyan kütyüm ami csak a port fogja viszont benne áll 150-200k-m.Segítségeteket szeretném kérni,hogy van-é benne fantázia és ha igen akkor gyerünk előre a szakmai oldalak fogjanak össze készítsenek hírt,épüljön rá stáb(nyilván én mindenben segítek) beszéljünk róla várom a hozzászólásaitokat, minden téren ha hülyeség mondel miért ha pedig király dolognak látod irj a topicba és építsük fel a saját piacunkat
Üdv....Martens77
bocs a helyesírási hibákért.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 850 G3, 15,6" FHD, I7-6600 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, AMD VGA, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD IPS , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-6300UCPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Latitude 5480, 14" FHD , I5-7300UCPU, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged