- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
A szökőár az 1 katasztrófa.
Ezek szerint itt valami hardver-katasztrófáról van szó?? -
-
himpike
aktív tag
válasz
CriticalHit #24 üzenetére
10 év garos, évente 5000Ft, hová akciózzák?
-
CriticalHit
addikt
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Bent ragadt régi változat. Illő lenne akcióval adni 2024-ben...
-
zojev
csendes tag
Egy hete vettem Focus GX 850-est és van a tápon natívan 12+4 aljzat, és kábel is van hozzá.
-
Az azért kemény, hogy a fórumon a reflink tilos... Erre a PH maga a reflinket teszi ki a sajátját...
Nem sajnálom senkitől, de akkor lehet a szabályzat felülvizsgálata szükséges volna.
-
himpike
aktív tag
[kép]
Valóban van a 4 csatiból kettőben valóban van valami érintkező de fogalmam sincs minek vagy mit csinálhat. -
Teaway
veterán
Igen, az új kábelhez az új táp kell, mert csak azon van olyan csatlakozó, ami fogadja az új csatit.
-
Teaway
veterán
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Van a sima Focus GX, és van az ATX 3.0-ás Focus GX, az újfajta csatival/kábellel
-
himpike
aktív tag
válasz
Trailblazer #12 üzenetére
Ha megnyitom a topicot scroll nélkül kb 2 hsz-t látok, az első kettőt... válaszoltam az egyikre
-
himpike
aktív tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
A Seasonichoz utólag elküldetheted az európai forgalmazótól ha kell ilyen, én is ezt tettem. Focus GX650. Kimondottan a 90°-os fejű érdekelt, meglepődtem hogy milyen nehéz is ez a kábel.
handrea@sander-europe.eu
A fenti címen segítenek ha valakinek szüksége van ilyesmire, és támogatja a tápja.
-
pengwin
addikt
& #7 Valamivagyok
Szerintem az a Dell 49"-es azért ilyen drága, mert Macbookhoz és túlárazott Windows-os ultrabookokhoz szánják irodákba.
90W-on tölt USB-C-n, vagyis elég egy kábelt bedugni a trendi kis notiba amikor leül a lyúzer az asztalhoz.Kijelzőként nincs is értelme összehasonlítani azzal a Samsunggal, mert a G7 annyival jobb minden téren. Bár biztos lesz olyan aki annyira VA-fób, hogy nem veszi meg a Samsungot...
-
-
jaszy91
aktív tag
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
No worries, én Alzában vettem a sajátomhoz 12VHPWR kábelt. Gyári! 4070 Supert hajt és minden flottul megy.
-
válasz
hohohohóó... #5 üzenetére
Nem tudom ez mennyiben kapcsolodik a kommentemhez
-
A 49-es dell monitor a nap vicce ennyiért és ilyen paraméterekkel.
-
Trailblazer
veterán
Én meg úgy tudtam, hogy kérésre a nagyobb gyártók (a Seasonic biztosan) küld ilyen tartozékot a régebbiekhez is. De mivel egyáltalán nem vagyok érintett (sajnálok is annyi pénzt és nem is lenne olyan vga-ra, ami rászorul), korántsem kizárt, hogy félreértettem valamit, amikor legutóbb olvastam róla.
-
válasz
Trailblazer #1 üzenetére
Ha jól tudom a natív 12vhpwr csatlakozó hoz kell a tápba is elektronikai mivel a kártya kommunikál a talppal azon a 4 kis pin-en. Így a régi belsős tapok nem fogják támogatni nativan. De javítson aki jobban tudja.
-
Trailblazer
veterán
Még mindig adnak el márkás (és kellően erős) tápot az új csatlakozó nélkül? Magam is Seasonic Focus GX-et vettem pár éve, de akkor még nem volt életben az új vga power szabvány, manapság viszont azért illene mellékelni hozzá kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest