- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
válasz
DrDobos #2428 üzenetére
Én végülis Spice Diavola pro 2-t vettem, mert viszonylag egyszerűen elpakolható, egyszerűen mozgatható szállítható, ha erre lenne igény.
Igazából megvannak ennek is a hátrányai, nyitásnál sok hő távozik, de ettől lehet vele szép pizzát sütni.
Mostanában gondolkodtam a lecserélésen is, mert sütök kenyeret is, de azt még nem tudom, ha lecserélném, ami helyette jönne, azt hova tenném. -
Bandus99
őstag
válasz
DrDobos #2422 üzenetére
Annó én a gázost azért vetettem el, mint lehetőség, mert féltem tőle, arra nincs lehetőségem, hogy fix helyen hagyjam, attól meg félek, hogy minden hétvégén fel és leszereljem a palackot, egyszer valami miatt nem sikerül megfelelően tömiteni és.....
Persze lehet ezek a mai csatlakozók a mai palackok már jól megoldják a problémát, én csak arra emlékszem annó a hagyományos palack cseréje mindig egy tortúra volt.
Na ezt én hetente nem akartam.
Ugyanakkor a gázos előnye, hogy szabadtéren szinte bárhol alkalmazható, míg egy elektromos a maga durván 2kWh teljesítményével, azért nem biztos hogy bárhova elvihető
Amúgy meg azt gondolom, ne vegyél kezdő belépő kategóriát, úgyis hamar átléped, vagy ha mégis ezen gondolkodsz akkor max használtan, amit utána kis értékvesztéssel el tudsz adni. -
Aidan85
aktív tag
válasz
DrDobos #2422 üzenetére
Szia,
Szerintem elektromos sütőben is lehet nagyon jó pizzát sütni — végső soron a lényeg az, hogy a sütőben lévő követ jól felmelegítsük, mert azon sül meg a tészta. Úgy gondolom, elektromossal könnyebb stabilan tartani a hőfokot, míg fával vagy pellettel tüzelve ez nehezebb, több odafigyelést igényel.
Ami a „belépő szintet” illeti, szerintem ez nehezen meghatározható, mert nápolyi jellegű pizzát sütni bármilyen eszközön művészet. Minden sütőt ki kell tapasztalni — figyelni kell a sütést, nehogy megégjen az abroncs vagy az alja, és forgatni kell a pizzát, mert a sütő belseje jellemzően melegebb, mint a szája. Talán azok a sütők mondhatók „kezdőbarátnak”, amikben van forgó tányér — egy dologgal kevesebbre kell figyelni. És persze van, aki szerint például az Ooni Koda 12 is belépő szintnek számít.
A teljesség igénye nélkül, íme néhány opció (árban kb. az Ooni Koda 12 szintjéig), amiket saját ismereteim alapján tudok ajánlani:
hagyományos tűzhely elektromos sütőterében pizzakő vagy pizzavas
G3 Ferrari / Ariete 909, illetve ezek olcsóbb klónjai: Hausmeister / Klaif
ggmgastro (Ooni koppintás, egy ismerősöm épp ilyet vár Ausztriából)
R.G.V. Vulcano
Unold Luigi
Spice Diavola Pro
Solo Stove Pi Prime, itthon nem találtam róla tapasztalatot, külföldön jókat írtak róla ár/érték aránya remek, és a héten vettem észre, hogy kapható az Alzán
Cozze 13 (gázos vagy elektromos verzió)
Glowen DragonHa valamiben tévedtem vagy kihagytam valamit, javítsatok ki nyugodtan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest