- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
-
Mobilarena
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rendzso
tag
válasz
Bandus99 #2403 üzenetére
Ilyet nem tapasztaltam vele szerencsére. A tészta tapintása, nyújtása számomra nem tért el egy piros Caputohoz képest. Azt hozzá kell tennem, hogy kizárólag poolishos tésztát készítettem vele, illetve kétszer próbálkoztam a kovászos tésztával is. De azzal sajnos nem igazán boldogulta, teljesen kezelhetetlen és szakadó lett az eredmény. Ez nem tudom, hogy a liszt hibája, vagy az enyém.
-
ktg3
őstag
válasz
Bandus99 #2351 üzenetére
Melegszendvics...
Jogos amúgy.
Osztrák kollegáknak mondom mindig, hogy a pizza is igazából egy knödel... flatknödel
Akkor legközelebb így lesz. Sajt megy alulra meg megpróbálom kicsit kisebb darabokra vágni.
#2353iatti: Igen az. A vizet kinyomkodom belőle, de az tény, hogy folyamatosan tudok még leönteni róla. Fel szoktam vágni 5-6 csomagot egy tálba és akkor idővel öntögetem róla a vizet, meg nyomkodom.#2354fradi81: Kirpóbálom azt legközelebb. Igazából márkára meg típusra ugyanaz a 2, csak más a kiszerelés. Lasagnához szoktam azt a 400g-osat venni. Az tuti, hogy abban sokkal kevesebb a folyadék.
-
ktg3
őstag
válasz
Bandus99 #2346 üzenetére
Felül volt az pedig.
Másik sajt kipróbálás ötlete tetszik, mindenképp teszek egy próbát.
A paradicsom is teljesen nyers marad.
Sütőben pont annyira pirult meg, amennyire kell. --> Itt lehet, hogy az elvárás magas. Gondolom a paradicsomot nem véletlenül utólag teszik rá sokszor. -
bugizozi
őstag
válasz
Bandus99 #2335 üzenetére
Szia!
Őróla beszéltél? Spice Diavola Pro V 2.0
Honnan rendelted?
Egy Ariete-hez képest mekkora előrelépés?
Mennyi idő alatt sül meg benne egy pizza? Facebook-on vki azt írta 90 mp [link] Az nagyon jól hangzik, mert nekem Ariete-vel 3 perc alá nem sikerült mennem.Köszi!
-
iatti
aktív tag
válasz
Bandus99 #2335 üzenetére
köszi neked is a infókat. nálam se lenne fix helyen, könnyebb lenne rakosgatni. a többivel is egyetértek. a kő is itt alap, más gépekhez meg pluszba csengetni kell érte. én is ufót használok már két éve, de itt komolyabb lenne a hő. persze szívom a fogam, kb ennyiért vettem most mosógépet. azért kaszálnak rendesen ezek a cégek, hogy így felszaladt ez az otthoni pizzasütés
-
xavix13
őstag
válasz
Bandus99 #2260 üzenetére
Mortadella aldibol, nem tudom hogy állandó termékük-e, ezt most pont megláttam. De a Lidlbe tuti van állandóan, az is jó.
Alap: Pesto San fabio márkájú, pennyből, szerintem finom, jó ár/érték arányú, ez mindig van itthon.
Ment még rá parmegiano, szarvasi fiordilatte, koktél paradicsom, egy kevés mascarpone, sütés után aprított pisztácia és a mortadella, és egy lehelet szarvasgombás olíva. -
mjxb90
csendes újonc
válasz
Bandus99 #2246 üzenetére
Nagyon köszi!
Igazából a terv az, hogy a jelenleg meglévő melléképületünket szétverjük és az egyik fele tulajdonképpen egy kerti grill sarokként fog funkcionálni. Kemence, pizzasütő, kamadó grill, stb.. még erősen tervezés fázisban vagyunk. Viszont kiindulva magunkból valószínűleg jobb lenne egy hordozható megoldás és akkor ha jól értem a fentieket, akkor az elektromos célszerűbb lehet.
Bár perpill számomra az is kérdéses, hogy ha a kamadó úgyis lesz (valószínűleg hamarabb meglesz) akkor kell-e egyáltalán a pizzasütő? Nyilván tök jól nézne ki a kettő egymás mellett, meg több különböző dolgot meg lehetne csinálni nagyjából egy időben, viszont elindulni lehet, hogy elég lenne a kamado is...vagy rossz a gondolatmenet?
-
mauimagic
senior tag
válasz
Bandus99 #2117 üzenetére
Köszi mindenkinek! Vettem is azóta tőlük lisztet, őszintén szólva nem sok különbség van az Első Pesti Malom BL80 (amit most használok) és a Garat között, egymás után sütöttem 2 kenyeret az összehasonlítás miatt.
Vagy az van, hogy a másik liszt is jó minőségű, vagy a kenyérsütő gépem egyformán sz@rt süt minden lisztből
Remélem az előbbi.Még a kovásszal akarok valamit variálni, ha lesz rá időm, mert eddig csak szárított élesztőt használtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Assassins Creed Shadows - The Complete Official Guide - Collectors Edition
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Casio GST-B100D-1AER (hibátlan, solar, bluetooth, 20 ATM)
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- Eladó Hikmicro Habrok 4K HE25LN éjjellátó keresőtávcső
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest