- iOS alkalmazások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DjKoxi
senior tag
Szia!
Szívesen segítek abban amiben tudok. Ha rám hallgatsz, az általad linkelt termékeket elfelejted. Még hangszínszabályzó sincs rajtuk.
Nem tudom célod-e a dj típusú keverő, és USB interface, vagy megelégszel egy kicsi zenekarival is. A Te laptopoddal megegyezőt kötöttem már 300e Ft-os hangrendszerre Jack-RCA-val, szerintem jól szólt.
Lehet valakik majd mondják, hogy nem jó úgy, azokat szeretettel várom vaktesztre UCA 202 vs T61 alaplapi hangkártya.
Erre rákérdeznék.
A képen 2db EV ZLX15, és 1 dB sub 05d előtt van a laptop, a keverő meg Behringer q802 USB. Hidd el nekem, hogy jól szól. -
DjKoxi
senior tag
Mire használod ezt a rendszert? Van hozzá PA hangfal is? Az én javaslatom az, hogy vegyél egy keverőt. Ha nincs HD-s hangkártya a laptopban, akkor USB-s keverőt, ha van akkor megteszi egy nem USB-s is.
USB-s
Nem USB-sLehet venni másik típust is, a kommerszek kb ebben az árban vannak. Ezeknek már akkora a kimenő feszültségszintje amivel meg tudod vezérelni a végfokodat. Az olcsóbbakon nincs ennyi csatorna, és szegényes a hangszín szabályzási lehetőség. A Q802 volt nekem, és elfogadható hangja van, kb kategóriatársa a Gemininek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest