- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
MineFox54 #1965 üzenetére
Ezt láttam már, köszi, nézegettem is sokat, és a NW-800-at is (szinte egy és ugyanaz a kettő), majdnem be is rendeltem, de félek kicsit tőle, hogy közepes távolságból ezek is nagyon halkak lennének (a logout teszten is közvetlenül a szája elé tartja a srác).
[Itt] van egy összehasonlítás, ahogy egyre távolabbról rögzítenek vele beszédet, ha jól látom, egy Behringer UM2-ről hajtva, és elvileg a potmétert kb 1/3-ra feltekerve.
Az UM2 és a Spartan A között van ekkora különbség, vagy a Shure SM48, és a BM-800 között ? Létezik, hogy interfésztől függetlenül kb 3-szor nagyobb hangerőn rögzít a BM-800, mint a Shure SM48, vagy a két interfész mikrofon erősítőjében van a különbség ?
Vagy kérdezem inkább úgy, a BM-800 50 cm távolságból, Spartan A-ről hajtva, kb 50% preamp-al, bármiféle utólagos feldolgozás nélkül is rögzít akkora hangerőn, hogy az megfelelően hallható legyen ?
Bocs a hülye kérdésért, csak erre nem találok megnyugtató választ a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest