Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
Vegitaa
üzenetére
Az Adam cég gyárt ribbon vagyis szalagos magassugárzós hangszórókat melyek tudják ezt a tartományt.
http://www.adam-audio.com/en/pro-audio/products/a8x/technical-dataEgyébként én 17kHz-ig hallok, nem tudom hogy tudom érezni ami felette van.
-
schawo
titán
válasz
Vegitaa
üzenetére
Ilyen zenéket a HDtracks, a Linn Records és az Acoustic Sounds boltjából tudsz vásárolni.
Ehhez szükséged van olyan dgitális eszközre, ami le is játssza ezeket, valamint olyan erősítőre és hangsugárzóra, vagy fejhallgatóra, ami képes átvinni 20 kHz fölött. Ilyened van? (Nem tartom valószínűnek, ha eddig nem merült fel a probléma). Ha nincs, akkor mekkora pénzösszeget szánsz a projektre, valamint elsősorban hordozható/fejhallgatós vagy inkább telepített megoldásra van szükséged?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest