Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Sikeresen felraktam a Vista Ultimate 32 bites verziot.Szinte minden hardwarehez van driver csak a Creative SoundBlaster 128 PCI-hoz nem találtam és igy a hang nem az igazi.Aki ismeri a WinDVR 3-at azoknak irnám a Device-nál ott van de a Source-nál nem tudom kiválasztani a line-in opciot.És igy nem tudok hangot rögziteni a TV-röl és a hangerejét se tudom változtatni.Merre találhatnék a fenti hangkarihoz Vista-s drivert? Elöre is köszi. :respect:
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.
Az egyetlen dolog, ami miatt még gondolkodom, hogy nagyon szép hangja van a Realtek-nek, viszont egyszerűen nem jövök rá, hogyan lehet normálisan konfigurálni.A konkrét problémák: akinek van ilyenje az tudja, hogy van egy "Realtek HD audio input" és "output" csatorna, de igazából az inputnál felsorolt sávoknak (pl. mikrofon, line-in vonali bemenet) nem állítható a jelerőssége, csak némíthatóak. Egyedül a fő felvétel hangerő állítható. Az output csatornánál persze ki lehet ezeket (pl. rear blue in, rear pink in) választani és ott már a hangerő sincs letiltva, de ezeknek nem itt lenne a helyük, hanem az input csatornában, ezzel meg is bolondítják a Pinnacle TV tuner kártyát is (amely kimenete a hangkártya rear blue in bemenetére van kötve), mert a tuner progi "okosan" a HD audio input csatornát telepíti fel magának mint felvétel és playback csatorna, csakhogy ahogy mondtam az érintett sávok nem itt hanem a HD audio outputban vannak valami rejtélyes oknál fogva. Így nem működik a TV tunernél a tv némítás, és hangerő változtatás egyszerűen azért, mert a HD audio input csatornában nincs semmi, ami "enabled" státuszú, így a tuner programban a lenyíló lista üres marad, szóval nem lehet kiválasztani, h a programban a némítás és a hangerő változtatás melyik sávra vonatkozzon.Elöre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Revolut
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Óra topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest