- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
BOOSTER
aktív tag
Ok most csak egy utolsó hogy mivel tudom pontosan megnézni a memfeszt??
AIDA csak azt írja ki hogy mennyi a hivatalos ha minden igaz...
Leghamarabb szerdán tudom megnézni és visszaírni pedig még késöbb...(koliban vagyok és otthon nincs net ráadásul az ominózus gép otthon van amivel PH-zok az egy másik gép)...
Csak azt gondoltam hátha van még valakinek tippje mi lehet a gond és amikor tudom szépen végigpróbálgatom...
De majdnem le merném fogadni hogy az a problem. amire gondolsz... -
BOOSTER
aktív tag
Köszi...Ha az memók alapban szarok lennének akkor azért komolyabb gondok lennének a stabilitással szerintem...
Habár ez is nagyon bosszantó tud lenni...Mert mikor rákezd akkor egy pályát is csak nehezen tudok végigvinni...Max 10-20 perc után kidob...de van mikor meg órákig elmegy...Ráadásul kisebb játékoknál illetve filmnézés zenehallgatás közben nincs semmi gond sem...Csak a nagy hardverigényű játékokkal... -
BOOSTER
aktív tag
A feszt most nem tudom megemelni mert nem vagyok otthon de amint kipróbáltam megírom mi az eredményt...
Egyébként mennyit érdemes adni neki???Az alaplapom jól tele van pakolva tuningopciókkal úgyhogy a feszemelés szerintem menni fog csak mennyivel emeljek...
Szerintem ez tök jó ötlet...A lap csak 2,5V ot ad alapban...
[Szerkesztve] -
BOOSTER
aktív tag
Nem tuningolok alapfesz...
1. 256MB
2. 256MB
3. 512MB
A foglalatokban így helyezkednek el...
Az alaplap via csipszetes tehát egycsatornás memóvezérlő van...Így elvileg nem lehet gond ezzel...
A nenónak 2,6V kellene mármint az újnak és Aida szerint 2,5V ot kapnak de meglehet...hogy ez gond...A bajok csak erős leterheltség mellett jelenkeznek lehet hogy egy kis plussz feszkótól máris jobb...
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest