Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
Aktív témák
-
Jozsué
tag
-
Jozsué
tag
[L]google.co.hu[L]
Ne kérdezzétek miért, én sem tudom
-
11 nap!!!!

-
Skica
őstag
Decemberre a nagy durranásnak akarják.
-
Na találjátok ki, hogy hány nap van még hátra!
Hát 12 azaz tizenkettő!!!
-
Zoller34
aktív tag
Azért ne feljetsd el , hogy vannak olyan emberek , akiknek nem telik bivalyerős gépre . Vesznek Amd-t vagy celeront , és Geforce Fx 5200 vagy Radeon 9200SE figyel a gépükben , esetleg integrált vga .
Nekem történetesen van egy Connect3d Radeon 9200 128MB vga-m 20000 ft volt .
Én nem nagyon gondolkozom azon hogy megvegyem ezt a játékot , bár jópár éve játszom már az 1-el . -
lordkevin
csendes tag
válasz
GhanBuri Ghan
üzenetére
Ez így van, végre van valaki, aki tud olvasni a sorok között, és nem kapásból fikáz.
Köszi -
13 nap, ugye várjátok máár?

-
-
lordkevin
csendes tag
Tudod, az a helyzet, hogy a Haegemoniát kapásból megvettem. (az eredetit)
És utána jött a hideg zuhany - idegesítő, rugalmatlan hibát tönkretették a játékélményt. Pl: ha nem megfelelő sorrendben csináltál meg egy mellékküldetést, onnantól a főküldetést már nem tudtad megcsinálni. Mondjuk meg sem jelent az a hajó, amit el kéne pusztítani.. Ja, és a game nem szól, és amikor már órák óta böngészed a térképet, rájössz, hogy bug.
Nem tudom Te mennyit keresel, de nekem nincs havi 13 rugóm próbálkozásra.
Mégegyszer mondom: szerintem az nem bűn, ha valaki végigjátsza a kalóz verziót, és utána megveszi az eredetit.
Egyébként számold meg, hogy hány eredeti progi van a polcodon - mert olyanok szoktak így felháborodni, akik még életükben nem vettek eredeti játékot.
(ja, az újságmellékletek full játékait ne számold)
Nekem egyébként 43 eredeti, dobozos játékom van! -
Amúgy meg 2 hét azaz:
14 nap!!!!! -
XeeN
senior tag
Valoszinuleg megveszem az eredetit... Aztan ha lesz belole magyar verzio, lecserelem arra.... (biztonsagi masolat... )

-
Ragnar
tag
-
rogers
aktív tag
Marhára nem akarom senki örömét elrontani, de kicsit elkeserít, ahogy itt mindenki nyíltan kijelenti, hogy ő bizony lopott cuccot fog használni!
Lesz demó, gondolom pár pályával, azon meg lehet legálisan nézni mindenkinek milyen is a progi. Akinek ezek után kell, az basszus vegye meg!
Azt hiszitek, hogy ingyér írták?
Én biztos meg fogom venni, ha tetszik. PONT azért, mert jó és a fejlesztők megérdemlik, hogy ne szarjunk a fejükre! -
lordkevin
csendes tag
Nos, én egy 1,8-as Nortwooddal, fél giga rammal és radeon 9600 pro-val várom.
Remélem nem fogok csalódni - sem a gépemben, sem a játékban.
Első nekifutásra biztosan nem veszem meg az origit, de ahogy olvastam lesz magyar verzió is - ha a kalózmásolat elvarázsol (tegye fel a kezét aki nem warez cuccot próbál majd ki) akkor biztosan megveszem az eredetit.
A Half Life-ot imádom - azóta a trón üresen áll. Remélem, hogy a király visszatér!!! -
15 nap.

-
18 nap!!!
-
Skica
őstag
A sok sulinetes masina meg csak sír vele.
-
No megtudtuk: szept. 30-án a bencsmárk tuti elérhető lesz, de kíváncsi volnék a magy megjelenési dátumra is...
Ti melyik változatot fogjátok megvenni/megszerezni? Én tuti a collectors editiont. -
Skica
őstag
Vagy csak a mejelenés attól tennék fügővé ,hogy az ATI zászlós karesza mikor jelenik meg (ha időben??).
-
Skica
őstag
Micsoda szívás lenne ,ha megint elnapolnák kb hat hónappal!
-
Emberek!!!!!!!!!!
Már csak 20 nap!!!
-
rogers
aktív tag
na nem szabad ezt komolyan venni.
Én csak arra próbáltam utalni, hogy ezek a gaz szoftver és hardverfejlesztők az új játékok kapcsán megintcsak arra mennek, hogy minél újabb és drágább cuccokat vegyél, különben élvezhetetlen lesz... na
Nem akarom én leszólni az ATI 9700-at, képzeld nekem ''csak'' 9600Pro figyel a gépben. Bár asszem ez változni fog![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
marcee
addikt
Ezt nem értem: elterjdt, hogy a dx9 összes ficsőrjéhez jelenleg nincs elég gyors kártya, erre lehúzzátok a jelenlegi legjobbakat ?!
Úgysem fog megjelenni olyan játék, amihez nincs vas! Szvsz legalábbb egy évig nem fog még kijönni olyan cuccc (leszámítva a street leagal-t, heee ''value''), ami 9700-on ne futna jól (max fsaa nélkül, na bumm)
Arra írnak programot, amire el lehet adni. -
vzzoli
tag
Ha erre is lesz Counter strike akkor betetőzik beteges függőségem a számítógépek iránt, és teljesen kizárom magamat a külvilágból.

-
21 nap.

-
Sanya
nagyúr
Hehe, én meg azt várom, hogy mindenki el akarja adni a r9700-át, és én meg ócsó pénzért megveszem

-
zsoltee10
addikt
Szerintem örülhetünk, ha Karácsonyra megjelenik. doomIII-t sem akarták két e3-n bemutatni....

-
rogers
aktív tag
Én azért eléggé óvatosan kezelném ezt a szept. 30.-i dátumot. A jó ég tudja, mi történik még addig. Ha tényleg meg akarnak akkor jelenni, akkor mostanában már a CD nyerslemezt kéne készíteni, meg csomagolni

Ha vki megnézi az amazon.com-ot akkor ott vmi október végi dátum szerepel a HL2-re. Érdekes, mert ott fent vannak már a vele kapcsolatos könyvek, meg a MOD készítőknek való development kit is... -
Skica
őstag
ja : http://service.futuremark.com/compare?2k1=5778569 ez is volt,de mid elattam a gyors amortizáció miatt.
-
Skica
őstag
http://service.futuremark.com/compare?2k1=5374539 volt ez is.
-
Skica
őstag
http://service.futuremark.com/compare?2k3=1216375 de van ez is.
-
Skica
őstag
http://service.futuremark.com/compare?2k1=6869653 GF3 Ti 200-al.
-
maniac
senior tag
Keresek jo aron 9700PRO-t! Vagy 9700-t. vagy 9800-t.
-
vzzoli
tag
Én a Doom III-at várom már mióta otthon feltettem még a régi gépemre (cel 1.1 copper., gf2mx400) az alpha-t. Egy windows számológép méretű ablakban futott kb. 3-4 fps-el, viszont a grafika az überfasza volt!!
-
zsoltee10
addikt
Én is várom már, és simán menni fog cel1.4 és r8500 párosítással.... 320X200-ban.

-
Yutani
nagyúr
válasz
strike-force
üzenetére
MEKKORA ötlet... Riszpekt!

-
csudri
őstag
Amúgy szept 30. az csak a steam verzió. A dobozos egy nappal később okt. 1-én jön ki az USA-ban. Nálunk ki tudja mikor jelennek meg az első példányok.
A magyarított verzió (értsd sub és szinkron) valamikor november vége felé lát napvilágot.
De persze aki egyből az év játékának titulálja, az persze ezeket már mind tudja, úgyhogy felesleges is volt beírnom.
-
Ezekszerint a 9700 sima az ''gagyi'' a HL2-höz??? Nemá.

-
Skica
őstag
Kicsit spórolok, most egy GF3 Ti 200-as.
-
Skica
őstag
L http://service.futuremark.com/compare?2k3=495433
-
Amúgy Gordon Freeman tök úgy néz ki mint én, csak az SZTK-s szemüveg hiányzik. Nem tud vki egy olyat??? Én azzal a szemüveggel akarom végigjátszani...

-
Skica
őstag
Miután megnéztem a közelgő játékok követelményét, elattam még jó áron a Radeon 9700promat.
-
Skica
őstag
Előzetesek alapján minden gépet meg*ingat (P4 3200+5900Ultra+1G mem 800x600=80-90Fps).
-
Skica
őstag
válasz
strike-force
üzenetére
Na te sem leszel egy frame vadász.
-
-
Ki milyen konfiggal ugrik majd neki?
-
Sziasztok!
Hát már alig bírom kivárni az év játékát... tisztára remegek meg minden...
Kénytelen vagyok a HOMM4 Winds Of War-al játszani. Szóval indítottam egy visszaszámlálós topicot a bizonyos SZEPTEMBER 30.-a ugye ez a hivatalos megjelenése a HL2-nek?
Akkor kezdődjék:
22 nap.
Aktív témák
- Huawei Watch GT3 46mm Rozsdamentes acél váz, számlás, dobozos
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Asus Dual Radeon RX 5500 XT EVO 8GB GDDR6 Számlás, dobozos, újszerű!
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Énsi azzal nyomom.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)