Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic V2 - origami
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj.Mike
senior tag
Nézd meg a www.steampowered.hu oldalt azon megtalálod a szükséges információkat ami a vásárláshoz kell. Ha valami gond van írj.
-
Dj.Mike
senior tag
az az a rész mikor a sok antliont kell kinyírni köztük 2 nagyot is addig nem férsz hozzá a felvonóhoz amíg nem ölted meg a 2 nagy antliont mert addig nem nyitja ki az ajtót a vortigaunt szóval csak aztán mennek veled oda a felvonóhoz ha elmúlt a veszély aztán a felvonóban van egy csákány amit ki kell szedni hogy a felvonó lemenjen
-
Dj.Mike
senior tag
mostmár Geforce 7600 GT-m van azzal megy fullon
-
Dj.Mike
senior tag
hali bocs elfelejtettem kijavítani a videókártyám adatait egyébként az előző kártyával csak 800x600-ban ment a játék
-
Dj.Mike
senior tag
hú hát az nekem elég újdonság hogy mikor bekapcsoljátok a lámpát akkor elkezd akadni
nekem full grafikával ment és akkor sem akadt meg mikor felkapcsoltam a lámpát -
Dj.Mike
senior tag
egyébként jobban megnéztem a végén lévő helikopter lapátjait és tényleg össze vannak hajtva akkor előfordulhat hogy csak lesz annak a helikopternek valami szerepe a következő részben
-
Dj.Mike
senior tag
hú ma kezdtem el ismét a játékot csak most hardon és meg kell hogy mondjam jóval nehezebb mint a medium főleg a hunterekkel kínlódtam sokat
-
Dj.Mike
senior tag
az újabb rész december körül várható ha nem csúszik
-
Dj.Mike
senior tag
hát egy mindenesetre tuti: hogy én egyszer nem akadtam el a játékban vagyis egyikben sem. nem tudom miben lehet elakadni, nem annyira nehéz játék, mondjuk az igaz h mikor először játszottam az ep two-val a legvégén lévő harcban mikor a sok strider jön, na ott a sok hunter egyszer azért szépen feladta a leckét, de megoldottam. hihi
-
Dj.Mike
senior tag
hello miután kimentél az épületből ahol összedugtad a kábeleket akkorra ugyebár kinyírtad a 3 huntert. aztán kint kinyírtál még 2-t utána ahonnan kimentél épületből azzal szemben van egy épület egy 2 szárnyas ajtóval azt kinyitod az ajtó színe kék egyébként és bemész ott jobbra mész és lesz egy nagy képernyő a falon . odamész hozzá közel majd Alyx is odamegy és ő nyitja ki a kaput eztán csak be a kocsiba és irány át a kapun
-
Dj.Mike
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hali szerintem arra a részre gondol amikor megérkeznek egy kisebb telepre ahol a nagy kapu előtt bal oldalon lévő ház tetején kell beugrani és van 2 kábel amiket meg kell cserélni és úgy bedugni őket amik közül az egyik a kaput látja el árammal a másik meg a kis felvonót amivel fel tud jutni Alyxhez. szok a szörnyek meg az úgynevezett Hunterek és 2-en támadnak meg először miután felmész a lifttel miután lelövöd őket jön mégegy aztán mikor kimész az épületből jön még 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG (32GS75QN-B) 180HZ QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- ROG Strix G713PV 17.3" QHD IPS Ryzen 9 7945HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Victus 15.6" FHD IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- MSI Thin GF63 12UDX 15.6" FHD IPS i7-12650H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- Gigabyte AERO X16 1VH 16" QHD+ IPS Ryzen AI 7 350 RTX 5060 16GB 512GB NVMe SSD gar
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest