- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
Igen, csak ugye korábban volt kiválasztva, közben meg leendő anyuka is jobban körvonalazódott "mellesleg". A 11-es képnél volt jobban szembetűnő. A többinél határeset.
De van pár kedvenc is a sorozatban.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
De kár, hogy nem látszik a fejük a zongorán tükröződve. Nekem a csokor is kicsit ki van égve (a zongorán már jobban kivehető a formája). Egyébként hol készült a sorozat?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
*Ropi*
félisten
Túl hosszú volt a záridő a deszkáshoz...És pucolj szenzort!
A többi jó lett.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Big-Lacos
aktív tag
Szerintem mar ott is teljesen hasznalhato, 5.6-nal a legjobb utana mar csak azert kell rekeszelni, hogy tobb melysegelesseg legyen.
Sajat tapasztalat alapjan is, tesztek alapjan is ez jott le.Ezzel igy megvan az "alom set up" nekem:-)
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
torzo
őstag
Ha bárkitől, akkor tőlem is.
Számomra ez nem esküvői fotózás, hanem képriport (a téma mellesleg esküvő), ezért sokkal magasabb a pontszáma (nálam). Viszont nagyon terjedelmes. Egyszer már priviben írtam hasonló tartalmat. Rendben, hogy a párnak, családnak ennyi vagy ennél sokkal több képet adsz át, de egy vevőcsalogató honlapon ez baromi- és feleslegesen sok, nincs türelem végignézni.
Nem szorulsz a dicséretemre, de azért elmondom, hogy nagyon tetszenek azok a pillanatok, amelyek nem kamerába bámulós, pózolós, hanem amolyan igazi ellesett mozzanatok. Ahol a szereplők már nem is figyelnek rád, természetesen viselkednek, valódi érzelmek látszanak, ilyenkor mintha a néző is ott lenne.
A beállított képek nekem amolyan tucatok. Tudom, hogy kell ilyen. Kell. A megrendelőnek. A portfolióból kivenném őket.Némelyeket kompozíciós szempontból is tudnám kritizálni, de akkor azért elég nevetséges lennék.
Summa-summarum: a lányom esküvőjére - bakker, már ilyen vén vagyok - te leszel az egyik, akit felkérek fotózni. Vsz. jövő nyár.
[ Szerkesztve ]
-
Larry303
addikt
hiányolom a hosszúcombút és a báránybordát
mégmindig nem néztem végig, de mutattam Heninek, meg kolleginának odáig voltak...Cayman: frankó, nekem csak a narancs sok kicsit.
forceberg: megnézném magasabbról, jobban döntve, hogy a tengerből több az égből kevesebb legyen
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/kocsisbalazs
-
forceberg
veterán
THX. Mégis mikor? Természetesen dél körül, amikor leginkább tűz a Nap. na jó, ottani idő szerint kettőkor. A sorozatod minőségi!
Larry: fentebbről csak úgy lehetett volna, hogy az öböl kijárata nem látszik. Ennél a képnél a félig leomlott sziklafal omladékán voltam[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Sir Riccio
addikt
Köszi, igyekszem! A 16-35 II szerencsére nyitva is baromi éles, szóval nem szoktam lerekeszelni, az 50-est meg megszokásból használom nyitva, pedig nem kéne mert szeret mellélőni az AF nagyon. Tervben van a cseréje egy Sigma Art-ra csak idén előbb saját esküvő lesz.
A válogatás meg mindig is gond volt nálam, sajnos ehhez az anyaghoz nagyon kötődöm mert az átlagosnál is jobban megszerettük a párt szóval azért került fel belőle sok kép.
Köszi, hogy megnézted/írtál!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Big-Lacos
aktív tag
Jok ezek a kepek. Valami ilyen projectet en is szivesen vennek.
Azt hiszem csak kronikus postolhatnekom volt, unatkoztam, az orvos eltavoitott 2 hetre melobol, gepem sem volt az elmult napokban, aztan ez lett belole, de koszi a velemenyt, helyreigazitast mindenkinek
Tuti, hogy romma fenykepeznem Romat, a Vatikant.
(bar kicsit felnek tole, hogy olyan mint Parizs:nem lehetett mozogni a selfiebotos japoktol)Ejj de off vagyok, na befogtam.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/biglacos/
-
Mercutio_
félisten
Egy ilyen pecóban el bírnék tengődni
airbnb azért is jó, mert építészeti, lakberendezési tippeket lehet mazsolázni
Mondjuk airbnb-vel kapcsolatban hasonló sztorit hallottam máshol is.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
A 27 és 28 nekem nagyon kilóg a sorból, utána követi a 29, bár az elképzelést értem, csak nem igazán jön át. Egyébként kicsit feszültnek tűnik a páros, bár szvsz nem könnyű kamera előtt feloldódni.
-
Real_Necro
veterán
A két képnél számomra túlságosan eltávolodik a pár, valahogy megtöri azt a közelséget, szerelmi mámort, amit elindít a sorozat. De ugye ez szubjektív.
-
total90
Topikgazda
Ezekre ne mondanam, hogy veszett jok, de meg is kellemes volt megnezni, tobb azert mint turistafoto.
Milyen geppel+uveggel keszultek?Most nagyban agyalok, hogy eladom minden fotos cuccom (D5000, D71000.. obik) es raroppenek egy Nikon D800-ra +24-70 f2.8 +50 f1.8.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Real_Necro
veterán
71 tetszik a legjobban.
Egyébként milyen szisztéma szerint váltogatja az oldal a képeket? Néha bosszantó, hogy kiszúrok kicsiben egy képet, elkezdem nézni, aztán mire rá kattintanék már nem az van ott...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nem erről van szó, de ha bele gondolsz egy vízjeles kép ugyanolyan reklámnak minősül.
Vízjel nélkül már nem lehet képelni? Gondolom nem amiatt van para, hogy az alacsony DPI-s agyontömörített képeket sokszorosítani fogja valaki, hanem hogy az eddig bevált szokáson kicsit változtatni kell(ene).⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest