- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4rkm4n
őstag
válasz
randras_83 #11327 üzenetére
Nekem egy kicsit alexpósnak tűnik, és valamennyi kontrasztot még elbírna. Olyan, mintha vignettáltad volna, vagy tévedek?
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Real_Necro #9524 üzenetére
Hihetetlen, de nem montázs, a fotók valódiak!
-
D4rkm4n
őstag
Évekkel ezelőtt kezdtem el látogatni ezt a topikot, és most csak ámulok, hogy milyen jó fotósok nevelődtek ki itt. Gratulálok mindenkinek! No, megyek nézelődni, mert van mit.
-
D4rkm4n
őstag
Valóban nem tűéles, kicsit éppen ez a festményszerűsége fogott meg. A tanácsokat igyekszem megfogadni. (Minimális mentségemre legyen szólva, hogy az alap objektívvel lőttem, amitől nagy csodák nem várhatók.)
-
-
D4rkm4n
őstag
válasz
kiskornel #4802 üzenetére
Látod, ez mindjárt elnyerte a tetszésemet!
A második képnél nekem egy kicsit már bántja a szememet ez a vakító fehérség.
total90 [#4804]: Nem is olyan rég még én is csak 1024×768-ban néztem a világot. Ha nem kezd haldokolni a notebook-omban a winchester, akkor nem vettem volna asztali gépet és hozzá egy óriási monitort. Szóval annyira nem alap dolog az az 1920×1080!
-
D4rkm4n
őstag
-
D4rkm4n
őstag
A természetfotósok élete sem könnyű!
-
D4rkm4n
őstag
válasz
Sir Riccio #434 üzenetére
Pont az a baj a fix vízjellel, hogy nem minden háttérhez, színvilághoz alkalmazható. Ebből a szempontból jobb az egyénileg elhelyezett logó. Szerintem.
-
D4rkm4n
őstag
A harmadik fotón az Asclepias syriaca kissé túlságosan is a bal oldalra került. Szerintem. Ugyanakkor jó a mélységélesség, kellőképpen elmostad a hátteret és a színvilág is az adott témához illő.
Az efféle képeket leginkább agrár felsőoktatási képzésekhez javasolnám. Mind növényfelismerési, mind pedig magbeszámolókra való felkészüléshez remek fotó!
-
D4rkm4n
őstag
Bár eléggé kijöttem a fényképek kritizálásából, pár gondolat a fotóidról:
1. Az első képen a modell csípője alatt túl sok szabad hely van, ott nekem üresnek hat a kép. Ha kevésbé dőlve örökítetted volna meg, jobb összehatású lenne. A fények és a mélységélesség nekem jónak tűnik.
2. A második kép szerintem rendben van, esetleg a modell haját kevésbé kellett volna balra fésülni.
3. A harmadik fotón engem kimondottan zavar a háttérből elősejlő vörösre festett köröm, illetve a fehér karkötő is látványosan eltér a fekete fehérnemű nyújtotta kellemes kontraszttól.
Ezek persze egyéni szubjektív vélemények, kíváncsi vagyok, hogy a profik mit mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest