-
Mobilarena
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
Larry303
addikt
válasz
kiskornel #7071 üzenetére
kössz mindenkinek a véleményt!
nem a wb van elcseszve azt belőttem, hanem utólag dobtam rá split toningal azt az árnyalatot, de akkor úgy látszik kár volt. -javítom dobok fel egy v2-t
amúgy ezekkel a melegebb színekkel-fényekkel valahogy meg vagyok fertőzve...akkor is használom amikor nem kéne...majd dobok be képet tiszta időben lőtt havas csúcsról természetesen az is kapott kicsitchapel: elég sokat bajlódtam a vágással, hogy azért egyensúlyba kerüljön...próbáltam hasonló mértékben elosztani a sötét-világos részeket
fizik: annyi ilyen varjú él ott, hogy kb nehezebb nélkülük képet csinálni, mint velük
majd dobok még róluk, van pár közeli is
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest