Hirdetés
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Igen, lehet csapatban és soloban is játszani. Itt sok kisebb feladat van, olyasmik mint hackthebox-on a challenge-ek. Ezen a linken érhető el az oldal, regisztrálni kell, aztán már lehet is próbálkozni a feladatokkal. Ezeknek a feladatoknak a lényege, hogy egy flag-et megszerezz, amiért a webes felületen pont jár. Vannak crypto, web, binary hacking és forensics feladatok is. Én a general skills kategóriából csináltam meg a legtöbbet eddig, most pedig egy ideje a buffer overflow-kat tanulmányozom.
Hasonló CTF oldal még az overthewire.org és azon belül a bandit CTF. Ezt pár éve végigcsináltam, elég sokat lehet ebből is tanulni.Hogy témánál is maradjak, hackTheBoxon mit ajánlasz kezdésnek?
-
Nagytoll
senior tag
Szia!
Jó látni hogy más is érdeklődik ilyen témák iránt! Nekem egy éve sikerült regisztrálnom de igazi boxokkal még nem nagyon próbálkoztam. Jelenleg a 2018-as PicoCTF-en csinálom a feladatokat mert szeptember 27 és október 11 között lesz megrendezve élesben a 2019-es event.
Remélem leszünk többen is

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest