- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Neki ültem és sikerült 2 boxot is rootolni a héten. Mindkettő easy kategória, de végre úgy érzem kezdek bele jönni.
Így most összesen van 3 boxom: Networked (retired), Blunder és a mai kapás, Traceback.
A challengek is elég jók. Találtam párat amikkel jót szórakoztam. Azokból gyorsan be is gyűjtöttem 18-at. -
Nagytoll
senior tag
Igen, lehet csapatban és soloban is játszani. Itt sok kisebb feladat van, olyasmik mint hackthebox-on a challenge-ek. Ezen a linken érhető el az oldal, regisztrálni kell, aztán már lehet is próbálkozni a feladatokkal. Ezeknek a feladatoknak a lényege, hogy egy flag-et megszerezz, amiért a webes felületen pont jár. Vannak crypto, web, binary hacking és forensics feladatok is. Én a general skills kategóriából csináltam meg a legtöbbet eddig, most pedig egy ideje a buffer overflow-kat tanulmányozom.
Hasonló CTF oldal még az overthewire.org és azon belül a bandit CTF. Ezt pár éve végigcsináltam, elég sokat lehet ebből is tanulni.Hogy témánál is maradjak, hackTheBoxon mit ajánlasz kezdésnek?
-
Nagytoll
senior tag
Szia!
Jó látni hogy más is érdeklődik ilyen témák iránt! Nekem egy éve sikerült regisztrálnom de igazi boxokkal még nem nagyon próbálkoztam. Jelenleg a 2018-as PicoCTF-en csinálom a feladatokat mert szeptember 27 és október 11 között lesz megrendezve élesben a 2019-es event.
Remélem leszünk többen is
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest