Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- iPhone topik
- Arany-fekete színben is elérhető a profi dínó
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytoll
senior tag
Igen, lehet csapatban és soloban is játszani. Itt sok kisebb feladat van, olyasmik mint hackthebox-on a challenge-ek. Ezen a linken érhető el az oldal, regisztrálni kell, aztán már lehet is próbálkozni a feladatokkal. Ezeknek a feladatoknak a lényege, hogy egy flag-et megszerezz, amiért a webes felületen pont jár. Vannak crypto, web, binary hacking és forensics feladatok is. Én a general skills kategóriából csináltam meg a legtöbbet eddig, most pedig egy ideje a buffer overflow-kat tanulmányozom.
Hasonló CTF oldal még az overthewire.org és azon belül a bandit CTF. Ezt pár éve végigcsináltam, elég sokat lehet ebből is tanulni.Hogy témánál is maradjak, hackTheBoxon mit ajánlasz kezdésnek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest