Aktív témák

• keopsz
    HÁZIGAZDA
    válasz Egon üzenetére #404

egyre rosszabbakat ír.. :(

választási eredmények? 1%-os különbség. miről beszél?

''tényeket'' írtam, mert idéztem két politikusnak a mondatait. ennyi.

ne haragudjon, de milyen alapon és mit kérdőjelez meg? ne sejtessen, hanem írjon le konkrétumokat, vagy ne írjon semmi.

miért nem a medgyessy szavahihetőségét kérdőjelezi meg? akiről az mn hozta le pl. h d209 volt a beceneve.. érdekes..

kiemel 1 mondatot, aminek imho a felét sem érti (mert millenáris, mert széchenyi terv, mert státusz-trv..), és onnét vezet le..

onnét indult a dolog, h ön szerint EGYOLDALÚ a kiállítás. ezt önön kívül még SENKI más sem mondta ebben az országban, max. azt sérelmezték, h a sokkal nagyobb ''korszak'' mért kap sokkal több teret.. (ez is nonszensz..) ARÁNYTALANSÁGOT emlegettek, kiegyensúlyozatlanságot. okkal-joggal-anélkül, mind1. ön EGYOLDALÚSÁGOT írt. ami 1oldalú, annak nincs másik oldala. az fekete. és nem fehér. és nem szürke. itt ''baszta'' el, már megbocsásson..

a költségvetés fölött nem mi fogunk ítéletet mondani, mert se egy mancs cikk, se egy mn-es írás még nem elég az üdvösséghez. ön miért hiszi el azt, amit a mancs leír? mindig elhiszi?

én a témába vágó anyagokat emeltem be, amikre az ön problémája után keresgélve akadtam. nem értem, miért fáj önnek a kicsit merészebb (távolabbi) kapcsolódás. én tudtam követni..

Aktív témák