Hirdetés

Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz keopsz #376 üzenetére

Tisztelt KEOPSZ Úr!

Díjaznám, ha legalább annyival megtisztelnel, hogy nagybetűvel írja a nickemet - nekem számítanak az ilyen apróságok.
    Az hadd legyen a saját privilégiumom, hogy _mikor_ olvasom a fórumot: ha egyszer reggel keveredek ide, akkor reggel tudok reagálni a korábbi beírásokra - szvsz pl. ez különbözteti meg a fórumot a chat-től...
    Az ''egyoldalúságról'': _szerintem_ egyoldalúan mutatja be a fent nevezett intézmény a múltat, Ön szerint nem. Ez van.
    Dühöngeni nem(csak) én dühöngök, arról pedig hogy Önnek mire van szüksége, szvsz nem rám tartozik.
    Nem kérek elnézést: nincs miért.
    Én világosan értem magam, és ami azt illeti Ön is kevés konkrétumot hozott fel...
    Ami a költségvetési részt illeti: pontos számokat lusta vagyok keresni, de mivel Ön sem igazán idéz konkrétumot, ez engedtesség meg nekem.

Az aláírásába nem én kötöttem bele; meglehetősen zavaros fogalmazásából nem derül ki egyértelműen, hogy azért is engem tesz-é felelőssé.
    A témát a magam részéről (ebben a topicban mindenképpen) lezártnak tekintem.

Maradok tisztelettel:
    Egon

Ui.: a szakmai munkásságát nagyra becsülve őszintén kívánom, hogy minél több tesztje lásson napvilágot, és minél több emberhez jussanak el.

Aktív témák