Hirdetés

Aktív témák

• keopsz

HÁZIGAZDA

néhány éve, jöttem haza a szigetről, hajnalban, és a hűvösvölgyben megálltam dinnyét venni. a zöldséges akkoriban non-stop működött. egyedüli vásárló voltam, és mert szóba került a mit-csinálok-ilyen-későn, lett beszélgetés egész hamar. a zöldséges, aki engem folyton le-gojozott, és vmi olyan ''lefegyverzően'' szimpatikus módon gyalázott folyamatosan, hogy ha nem áll mondhatni ''rendíthetetlen'' lábakon az identitásom, könnyen megszégyeníthetett volna. pedig rendre próbálkozott, próbált porba gyalázni, példálózott és vmi furcsa felsőbbséggel kezelt le. órákon át.. ráértem, hagytam, forrja ki magát a helyzet. ''a zsidó zöldséges igazságot oszt'' - gondoltam. egy 20 éves srácnak, akinek alapvetően (semmilyenvetően..) nincs baja a tudálékos emberekkel, mert ha lenne, mindezt nem írhatná le most, mert rég otthagyta volna a lekezelő elméleteivel és következtetéseivel. a zöldséges, aki jobb híján vadidegen emberekbe rúg bele.. mert valami baja van. vagy csak azt hitte?..

ha sikerült neki, amit előadott, azóta vmi afrikai misszióban ténykedik, meg könyvet ír, szóval nagy ember. de az is lehet, h épp egy pékségben vonja kérdőre a gyanútlan vásárlót, aki bagettje mellé így egy jó adag fejmosást is begyűjt, és biztosan jó érzéssel jön majd máskor is.. mert mi, gojok és gádzsók, élünk-halunk a lecseszésért, h nekünk csak erre futja.. ''többségben lenni.'' bocsi..

Aktív témák