Hirdetés
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Yettel topik
Aktív témák
-
keopsz
HÁZIGAZDA
néhány éve, jöttem haza a szigetről, hajnalban, és a hűvösvölgyben megálltam dinnyét venni. a zöldséges akkoriban non-stop működött. egyedüli vásárló voltam, és mert szóba került a mit-csinálok-ilyen-későn, lett beszélgetés egész hamar. a zöldséges, aki engem folyton le-gojozott, és vmi olyan ''lefegyverzően'' szimpatikus módon gyalázott folyamatosan, hogy ha nem áll mondhatni ''rendíthetetlen'' lábakon az identitásom, könnyen megszégyeníthetett volna. pedig rendre próbálkozott, próbált porba gyalázni, példálózott és vmi furcsa felsőbbséggel kezelt le. órákon át.. ráértem, hagytam, forrja ki magát a helyzet. ''a zsidó zöldséges igazságot oszt'' - gondoltam. egy 20 éves srácnak, akinek alapvetően (semmilyenvetően..) nincs baja a tudálékos emberekkel, mert ha lenne, mindezt nem írhatná le most, mert rég otthagyta volna a lekezelő elméleteivel és következtetéseivel. a zöldséges, aki jobb híján vadidegen emberekbe rúg bele.. mert valami baja van. vagy csak azt hitte?..
ha sikerült neki, amit előadott, azóta vmi afrikai misszióban ténykedik, meg könyvet ír, szóval nagy ember. de az is lehet, h épp egy pékségben vonja kérdőre a gyanútlan vásárlót, aki bagettje mellé így egy jó adag fejmosást is begyűjt, és biztosan jó érzéssel jön majd máskor is.. mert mi, gojok és gádzsók, élünk-halunk a lecseszésért, h nekünk csak erre futja.. ''többségben lenni.'' bocsi..
Aktív témák
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Diablo IV
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 500GB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest