- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
modeller
aktív tag
''mert a félkegyelmű microsoft már megint tekert egyet a megszokott dolgokon.
''
Megint? Ez négy és fél éve történt a win2000-ben... Sőt egy évtizede, mert a LDM végülis NT4-ben is volt már, persze ez a mostani jóval többet tud.
Egyébként sem tudom mit tudott megkavarni, mivel a 9x-es időkben nem volt paticionáló program a windowsban. (nem, az fdisk nem a windowsé volt, hanem a dosé csak átemelték bele)
(egyébként nem tudom mit szólnál hozzá, ha én hivnám félkegyelműnek meg baromnak torvaldsot, mert hülye vagyok a linuxhoz és nem ott van valami ahol én keresem?)
''De azt megmondhatnád, hogy egy installálás közbeni particionálás mért cseszte szét a partíciós táblát?''
Nem tudom, nekem még sosem cseszte szét. De, ha ez ''szabályos'' ti. reprodukálható működése lenne, akkor lenne róla bugtaq,amiről én nem tudok. (ha te igen, akkor oszd meg velünk, és akkor elhisszük, hogy szar)
''Ha már annyira véded.''
Én alapvetően nem a wint védem, hanem azokat az embereket (az informatikai világ 90%-a mondjuk) akiket végeredményben lehülyézel, azzal, ha hozzá nem értésből fakadóan valótlan hibákat terjesztesz róla. A többi hozzá nem értő meg nem érti miért használjuk mi a wint, ha ilyen szar... A titok: értünk hozzá.
''Ugyanis az azt csinálja amit ÉN akarok.''
Nekem a win is... -
modeller
aktív tag
''Fdisket ismered?
Na azt ugye pofonegyszerű használni.Mégis szétbarmolta a partíciós táblát.
Én erről beszéltem.''
Kár, hogy fdisk nem létezik sem xp-ben (amiről a téma szól) sem 2000-ben (ahonnan - mint irtam - kéne windowsról beszélni) igy nemigazán jön ide. Te meg fdisk-es (egy 8-10 éves program) használatából szerzett tapasztalotodra alapozva adsz a téminditónak mellőzési tanácsot. Arra a programra ami nem is létezik a rendszerén és ha kézzel felrakná akkor sem futna!!!
(hozzátenném, nekem fdisk-el se volt soha gondom, pedig particionáltam vele párszor)
Egyébként winnek meg saját particionáló programja van, a logical disk manager service, nem kell neki sem pm sem más... -
modeller
aktív tag
''Tanuld meg!WIn alól partíciós táblába nyúlkálni szigorúan tilos!Érted?!''
Legfeljebb neked nincs lövésed se a windowshoz azért sikerült egy ilyen egyszerű műveletet is elrontsál rajta! Érted?!
Én vagy 100x particionáltam win alatt és tökéletesen működött mindig. És nem csak egyszerű műveleteket, hanem szoftveres raid-től kezdve, spanned volume-okon át a sparse pointokig mindent. Igy talán nem kéne ilyen buta tanácsokat adni. Gondolod egy nagyvállalatnál ahol 10.000-es nagyságú windowsos géppark van és naponta tucatszor particionálnak majd dos-ba lépnek vagy linuxba? Na nee...
''Fura módon ha linux alól csináltam hasonlót, sosem volt gondom, amint win nyúlt hozzá, minden partíciónak lőttek....''
Mégis látod a témainditónak a linux vágta haza a particióit a és win javitotta meg. Neked ellenekező tapasztalattal viszont hozzáértés hijján a közelébe sem volna szabad menjél windowshoz. Hagyd ezt meg a hozzáértőknek.
Érteni kell hozzá bármelyik rendszert is használod. Ha nem értesz a winhez ne használd. De attól még linuxal sem mész semmivel többre, hacsak nem ahhoz értesz. Egyszerű nem?
(bocs nem személyeskedni akarok, de felhúz amikor ilyen butaságokat állitanak valamiről amihez látszólag user szinten se konyitnak. és természetesen windows 2000 és újjabb rendszerekről beszélünk, mint ahogy a téma is arról szól, nem a 9x vonalról)
Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Revolut
- AliExpress tapasztalatok
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ingatlanos topic!
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest