- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
safbalesz
csendes tag
válasz
Rabbitf_24 #29968 üzenetére
aláírás
-
safbalesz
csendes tag
sziasztok,
erre tudna valaki választ adni, segíteni?
-
safbalesz
csendes tag
válasz
Rabbitf_24 #29865 üzenetére
az arcodon látszik nagyon, szép eredmény, hajrá!
más:
[link][link]
ezen cikkek alapján úgy gondoltam, hogy átszervezem a kiegészítő erősítő edzéseimet. eddig egy héten 3-4-szer jártam kondiba, mivel súlyhozós sportágról (box) révén szó nem nagyon mentem bele gépes gyakorlatokba, semmilyen alap gyakorlatot nem végeztem, csak húzódzkodtam, tolódzkodtam, hasaztam... stb.
ezen cikkek plusz az edzőim tanácsára (nálunk az ütőerő a csípő rotációjából és a farizom feszüléséből indul) próbálnám átszervezni ortodox és kissé unortodox gyakorlatokkal az edzéstervemet.
kb. hetente 2-3-szor tudok lejárni, többször nem is kell, mert nekünk inkább technikailag kell "ott lenni" de pár jó funkciójú gyakorlat nem árthat, sőt.
amit az első linkben láthattok edzéstervet követném, tehát 2 napra lenne elosztva has (mindig), guggolás, fekvenyomás, felhúzás, ha tudnék menni hétvégén, akkor betennék valamit ezek közül, akár kettőt is. ezzel nincs gond.igazából a törzsemet szeretném megedzeni (az angol "core" szó talán jobb kifejezés, tehát a test magját, ahonnan az erő származik, a far, az alsó hát, hasizmok, láb... stb.), ugyanis olyan problémám (is) van, amilyet egyrészt említ is a második cikk és illusztrálja is (előreeső medence). szóval a cikkben említett "kezdő" törzserősítő gyakorlatokon kívül ti ismertek bármilyen mást is?
illetve ha ilyen problémám van (minimális, de észrevehető - medence előreesés ) akkor inkább ne erőltessem a guggolást?
fekvenyomás, felhúzás, guggolás - ezekről tudnátok valóban tökéletes végrehajtásokat mutatni, nem akarok abba a hibába esni, hogy rosszul csinálom, és annyi véleményt olvastam már, hogy teljes zavar van.
előre is köszönöm mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gyúrósok ide!
- Robogó, kismotor
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós kamerák
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest