- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsiogre
tag
válasz
Fail3D! #151299 üzenetére
Ott kell rendelni ahol olcsob, most pont a magyar oldalon az , de az angol oldalon szokott jobb ár lenni- facen van csoport be lehet tarsulni rendeléshez énis ugy csinálom van egy környékbeli srác ir ha rendelnek aztán ha kell valami megrendeli mikor megjön a cucc és erre jár odaadja én meg kifizetem.
-
gaborn1
tag
válasz
Fail3D! #117324 üzenetére
Tapered Release Protein Blend (88%) (Milk Protein Concentrate (Milk), Whey Protein Concentrate (Milk), Whey Protein Isolate (Milk), Egg White Powder), Hydrolysed Wheat Gluten Peptides, Flaxseed Powder (Cold Milled), Emulsifier (Soy Lecithin)
Tiedbe nincs semmi szója. Ezek az összetevői. Amúgy tudtommal az ízesítetlennek kb olyan az íze, mint a tejnek, ha azt megiszod, akkor nem lesz gond vele.
-
Woodslave
félisten
válasz
Fail3D! #117273 üzenetére
ha 50 font alatt költesz akkor is csak 890Ft a házhoz szállítás. Most éppen nem látok semmi őrült akciót, bár bizonyos ízben (ha van birthday cake amit megint megnyitottam de gondolom a victoria sponge cake is - még nem kóstoltam de már otthon figyel) 15k alatt megvan az 5 kilós házhozszállítással. 3000Ft/kg-os áron mondjuk magyarországon is kapsz fehérjét, de azokról nem tudok érdemben nyilatkozni.. A pure pro drágább most akcióban is (nutriversum.com) de a myprotein szerintem jobb ízben és minőségben is.
-
Radnix
senior tag
válasz
Fail3D! #117273 üzenetére
Egy bizonyos összeghatár felett ingyenes a szállítás, ezért érdemes összeállni pár emberrel, és akkor azt megspóroljátok, bár eleve nem vészes a szállítás és 5 munkanap alatt megérkezik.
A myprotein.hu oldalon találod a legjobb árakat, hétfőn volt pl 25% akció, az ilyen kedvező időpontokban érdemes rendelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Philips LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hálózati / IP kamera
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest