-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutyesz96
őstag
-
Gsx-rr
veterán
válasz
fatboy32 #81301 üzenetére
Ugy latszik nem akarod megfogadni a tanacsokat!
Nagyon rossz az elkepzelesed! A testepito etrend nem neked valo sajnos ,hiaba szeretnel te testepites fele mozdulni!
Drasztikus es kellemetlen valtozasokat kell eszkozolnod ,mint itt mar paran irtuk!
Ezzel az etrendel es a szinte nulla kardioval ne szamits nagyon eredmenyre!
Ilyen szenhidratbevitel egy 100 kilos "testepito" tomegelesi etrendjehez kozelit! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
fatboy32 #81276 üzenetére
Ez nagy menet lesz. Kitartást hozzá.
Csak halkan egy-két saját tapasztalat. MyFitnessPal segíthet a kcal számlálgatásban, nekem bevált. (Van okostelefonos alkalmazás is) Egy csomó magyar kaját is ismer, de recepteket is írhatsz be, ha valamit nagyon egyedi módon csinálsz. Én kb. egy hónapja kezdtem 105-106 kg körül, most 93 kg vagyok. Napi 1500 körüli kalória bevitel, mellette mindennap 40 perc körüli futás/biciklizés. Makrókat is figyelem, de nekem nem jön össze sosem az előirányzott fehérjebevitel. 70-90g között sikerül összehozni általában, CH 120-150g, zsír meg kb. 50-70g) Mindezt úgy, hogy mindennap eszek vagy tojást, vagy halat, vagy csirkét. (Tudom: Itt "és" kéne a "vagy", és mindjárt meglenne....
) Külön táplálékkiegészítőket nem (v)ettem. Beszoktam pötyögni mindent, amit megeszek, így a tiedet látva nekem soknak tűnik a diétához. Több mozgás nem ártana, még, ha az elején nehezen is megy. Korábban én is heti kettővel próbálkoztam, de sokkal könnyebben kimarad/abbamarad, mintha minden napra terveznéd. Hajrá!
-
Gsx-rr
veterán
válasz
fatboy32 #81291 üzenetére
Szerintem arra ne szamold.
Sajnos el kell keseritselek. Ilyen tulsullyal komoly valtozast kell eszkozolnod.
Tehat sajnos eloszor biztos ehezes nelkul nem fog menni.
Az utolso ket szenhidratos kajadbol kihagyhatnad a szenhidratot.
Amit leirtal az egy tipikus "testepito" etrend, ami szerintem nem megfelelo neked.
Az a kardio baromi keves lesz! -
sutyesz96
őstag
válasz
fatboy32 #81276 üzenetére
Szerintem még a 117 kilódhoz is sok lesz ez a fehérje egy napra. Kezdésnek viszont nem rossz, de tudd hogy tökéletes étrendet kvázi lehetetlen egyből belőni. Tesztelgetni kell, érezni magadon hogy mi számodra jó, nézni a tükröt és a mérleget. Nem írtad mennyit edzel, mit edzel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- További aktív témák...
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- DJI Goggles N3 drón FPV szemüveg - ÚJ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest