- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
#72042496 #37000 üzenetére
Otthon van egy jól megtermett férfiember, ő félévente szándékosan kihagy 1-2 hetet. Azt mondja, ennyi kell is, hogy töltődjön az ember és megmaradjon a lelkesedés.
ez egyértelmű, én is most ilyen szabin vagyok, bár későbbre akartam tenni. hasznos az izmoknak is, a lelkednek is, mindennek
-
shteer
titán
-
törölt tag
válasz
#72042496 #16547 üzenetére
mindket esetben nagyon hatrafeszul a konyok, es vallizulet teljesen kedvezotlen pozicioba kerul ahhoz, hogy rendesen fel tudja venni a terhelest amit kap. Nyilvan genetika es egyedi anatomia kerdese is, hogy aztan okoz-e panaszt vagy serulest ez a terheles, de jobb elkerulni.
Lehuzasnal teljesen jo a mellre huzas szeles fogassal, ott is probald a konyokod elol tartani, es kontrollaltan huzni hatbol, hogy a vall ne kapjon tul sokat.
A nyakbol nyomasra en nem is csinalok semmi alternativ gyakorlatot, nalam oldalemeles van csigan, aztan szevasz, a vallam elso reszet nem is edzem kulon.
Az a baj a vallizulettel, hogy baromi serulekeny, viszont nehezen gyogyul, jobb elkerulni.
(#16551) meroly
ja, azt is el kell hagyni. En mondjuk sose csinaltam, mert annal azonnal erzem hogy rendellenesen feszulnek az izuleteim.
Mondjuk en a valledzesre nem fektetek valami nagy hangsulyt, mert egyreszt az a legerosebb testreszem, masreszt meg ugyis kap eleg sokat pl. mellnel. Csigazok egy kicsit oldalra meg hatra, aztan annyi. Meg vigyazok is ra, volt mar vallfajasom, fajt fel evig....
-
meroly
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Bestbuy játékok
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest