- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deniro2
senior tag
válasz
tybsen #82550 üzenetére
Az összes állítható fejes vágó szar, ha "nullásnál" nagyobbra akarsz vágni velük, mert a szőr/haj behajlik a vágófelület és a fej közötti résbe, így jó, ha ötödszörre nagyjából egyenletes hosszúságot kapsz. A cserélhető fejesek kategóriákkal jobban vágnak, még ha nem is divatosak manapság...
Valódi nullásra meg azért nem tudsz vágni, mert két penge dolgozik és nyilván az alsónak is van vastagsága... Amúgy meg száliránnyal szemben kell vágni, különben persze, hogy lapul... Nekem régebben egy 2k-s cserélhető fejes volt, amivel meg is voltam elégedve, de elromlott, vettem helyette egy filipszet 5x annyiért és szívok vele állandóan, a szakállam jellemzően 6 féle hosszúságú...
sutyesz96: natúr joghurt, só, fokhagyma. A szart is meglehet enni vele...
-
-
Zola007
veterán
válasz
tybsen #82491 üzenetére
én is akartam venni, de a mai napig nem sikerült a "tömeges" húskészítésre jobb megoldást találnom, minthogy 4-5 csontos csirkemellről lerántom a bőrét
Beirdalom, megsózom, megfűszerezem és magas falú tepsiben fóliával lefedve megsütöm 2 óra alattAzonban ugyanaz a gondom vele, mint neked. Csirkeszag van az egész emeleten, nyáron megdögleni a konyhában olyan pára és meleg lesz miatta, illetve a sütőnk is sza.r
Én egy ilyenen gondolkodom, hosszabbítóval kitenném az erkélyre, aztán elforogna ott magának mint a ringlispiel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged