Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Speciális kamerával érkezik a Z Fold7
- Stabil pályára állt az Android 16
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- One mobilszolgáltatások
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- Bankkártya alakú és méretű AirTag alternatívát mutatott be a Ugreen
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dicker
őstag
válasz
deniro2 #38863 üzenetére
Miért is?
---
Egyébként én kettő kanállal (nagy) használtam az Assaultot, de úgy se mindig működött. Szerintem gyenge, legalábbis gyanítom, hogy 70 kilóra van tervezve egy adag, mint általában. Ebben amúgy nincs sok stimuláns, így képtelenség, hogy ettől ne lehessen aludni. Direkt ki is van emelve.
Én rá 1 órára tudnék aludni, csak általában nem lehet. Még koffeinből is csak 150 mg van egy adagban, ami elenyésző az ilyen war machine-s 300/adagokhoz képest. Mivel mindig este edzek, így nekem még nem volt problémám belőle.
Sőt volt, hogy mixeltem: CreaHCL+ATP+Assault+BCAA, így egyben kevés vízzel, a vegyes ízek miatt gyorsan lement. Na úgy már hatásosabb volt.
Akinek meg elalvási gondjai lennének az nyomjon edzés után egy kardiót, és könnyen megy az alvás. -
hrvp
aktív tag
válasz
deniro2 #38863 üzenetére
Vérnyomással kapcsolatban már sokan kérdeztek, de szinte senki nem válaszolt, szóval ha képben vagy ne tarts magadban, mert nálam is hasonló a helyzet. Bár a szisztolés érték már 120 körül van az utóbbi egy évben (én úgy tudom 90–119 között van a kívánatos érték) a diasztolés sosincs 60 fölött, sőt volt már 50 alatt.
És sajnos az otthoni vérnyomásmérőnk már nem nagyon megy rá a karomra
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Politika
- Gaming notebook topik
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo szettben, extra kofferrel
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, FPV Controller 2
- DJI AVATA Fly Smart Combo drón - 3 akku, Goggles V2 szemüveg, SD kártya
- ÚJSZERŰ DJI Mini 4 Pro FLY MORE COMBO SZÁMLÁS + GARIS
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo és plusz kiegészítők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest