- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #122928 üzenetére
Nem toszmindegy honnan van a pénze? A magyar ember sajnos olyan - tisztelet a kivételnek - , hogy mindig többet akar mutatni mint ami épp van. Köteg pénz volt nála? Lehet épp futár volt...
Nekem sosem volt szimpi a fószer, régebben sem amikor még a Vörös Zolival nyomták a közös edzést. Egy kategória nálam a Németh Pistivel - Steve Namath b+...- kiment ribancnak az usa-ba és most ő az ász. Meg a magyar kalapács. Hagyjuk már kérem... -
aelod
veterán
válasz
GoTReX #122687 üzenetére
Mindig a forma a lényeg
(#122685) Perijon
Hasonló a helyzet az edzés előttivel is. Ha pörgetés kell ahhoz, hogy azokkal a súlyokkal eddzen valaki, amikkel, akkor nem biztos, hogy alapvetően készen áll rá az ember teste. Jó, jó, persze közrejátszanak a körülmények, munka, család, lelki dolgok. Nem rossz dolog ez, pl a koffein. De mindenesetre egy újabb aspektussal gazdagodtunk.
Elég sok mindenre rá lehet szokni, nem kell még egy felesleges dolog szerintem. Ha van olyan nap amikor nagyon nincs kedved lemenni edzeni de le kell, akkor érdemes az ilyen pörgető.
(#122686) ncc1701
De azt te is tudod, hogy pl.egy Flex Wheeler csúcsformát nem fog tartani 50+ évesen.
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #122629 üzenetére
Láttam, elvileg manipulált. De mindegy lefosom.
(#122629) GoTReX
Én már nem lepődök meg semmin, pláne azon, hogy ennek az edzünk aggyal gyökérnek ennyi követője van. Követem a Chris Ho-t és ő edz valami youtuber (mert most már van ilyen is b+ na mindegy) Varázsló nevű takonyt edzett. Hát mondom rákeresek erre a gyerekre. Rakat követője van. Egyik videójában valami random embereket hívogatott telefonon és ez vicces volt meg röpködtek a like-ok. Kezdem valahol megérteni Bunny mentalitását erről az egész szenny közösségi médiáról.
(#122627) Woodslave
Vágom melyik. Az sokkal durvább szerintem.
Ez a kedvencem
-
szasanyi
félisten
válasz
GoTReX #122577 üzenetére
Mit lehet tudni arról az emberről - és a hozzáértéséről -, aki ilyen magabiztosan tesz ilyen kijelentéseket? Tényleg érdekel mert az tény, hogy a sok gyártó és a marketing, valamint "majd én megmondom a tutit" cikk több mint fele valóban fals, vagy konkrétan átverés (többnyire ugye marketing célból).
-
Angel2014
addikt
válasz
GoTReX #122291 üzenetére
Merre van az errefelé? De fantasztikus meglátás
(#122218) Woodslave : Ez a te napi összeállításod ? Mert ha igen nem csoda hogy nem fejlődsz...nem hiszel nekem oszt szét a jumbot az étkezésektől...ha tudod a 3 órás fehérjét tartani...a másik minek a 60 g 2 kanál fehérje ha csak 30 at tud megemészteni a szervezet, de ha a étkezéssel vagy utána iszod meg valószínű semmi nem szívódik fel belőle.
Reggeli otthon: tojásrántotta 5 tojásból + teljes kiőrlésű kenyér, zöldség
Tízórai suliban/munkában: 2 adagolókanál Jumbo Hardcore
Ebéd: Hús, valamilyen körettel és zöldséggel
Uzsonna (még mindig munkában, vagy suliban, de akár otthon is): 2 adagolókanál Jumbo Hardcore
Vacsora (otthon): Hús, tojás, vagy túró, valamilyen körettel és zöldséggel... -
-
goodboy007
senior tag
válasz
GoTReX #122093 üzenetére
Részletes leírás
Szívesen! -
aelod
veterán
válasz
GoTReX #121896 üzenetére
Nem csodálom. Ekkora izomtömeget ilyen szárazság mellett színpadra vinni, és ott keményen végigtolni a kötelező pózokat, szabad pózokat nem kis feladat. Nem csoda, hogy levegőért kapkodnak.
Nekem annyi a személyes tapasztalatom ebből, hogy elég megterhelő egy verseny. A többiek a színpadon izzadtak, fújtattak, foly róluk a barnító. Én jól éreztem magam mert a backstage-ben kurvahideg volt és fáztam végig úgyhogy alig vártam, hogy a színpadra szólítsanak minket. Ott jó meleg volt
(#121895) rwin5
Nálad ki számít tininek?
-
Woodslave
félisten
válasz
GoTReX #121688 üzenetére
érdemes lenne komolyan venni amúgy ezeket ahogy Angel mondta, de szerintem 30x évesen odamész hogy fáj a mellkasod, kiröhög ha azt mondod hogy infarktustól félsz. Azt fogja mondani ne súlyzózz menj úszni.
Mondjuk idén én is akarok egy komolyabb kivizsgálást, meglátjuk tb keretében mit lehet intézni
-
marked one94
őstag
válasz
GoTReX #121496 üzenetére
Nyugi nálunk is ez van
De tökéletes, én amúgy is a szabadsúlyokat szeretem, abból legyen elég és boldog is vagyok.
Tegnapi hát edzés T-rudas evezés 10 sorozat, egyenes rudas evezés meg 6 + a végén felhúzás. 160kg már nem ment elfogytam.
Mai lábedzés meg guggolás meg lábtoló.
Jelenlegi forma 85kg körül egész jól jön a tömeg nekem is a cél a 90 utána meg szépen vissza.
-
bigmasterg
addikt
válasz
GoTReX #121476 üzenetére
Zsírégetés lenne a cél?
Mert erőnlét / állóképesség javításra szerintem jobb a hiit.Szerk.:
Angel2014: ja, arról az 550kg-os lábtolóról raksz majd egy videót?
Gondolom beengeded addig, hogy térded éri a mellkasod, vagy combod a hasad (vagy mi van nálad kijjebb). Akarom mondani, gondolom teljes mozgástartományban dolgozol, szépen kontrolláltan. -
ncc1701
veterán
válasz
GoTReX #121434 üzenetére
Tavaly a nutriversum.com oldalról rendeltem tejsavó fehérjét, 9 kilót, elég jó áron volt. Sajna ez volt az egyetlen jó tulajdonsága neki, fele xar volt, másik fele meg olyan, h inkább kidobtam. Lehet, csak én vagyok érzékeny, fene tudja, de visszatértem a scitec whey pro-ra. Az legalább nekem finom.
(#121441) syl5: Azért jó, ha finom, mert én nem eszek sütit, mostanában már nagyon gyümölcsöt sem. Ez nekem speciel segít, nekem ez a süti, desszert is egyben.
-
syl5
őstag
válasz
GoTReX #121439 üzenetére
Jutalmazod? A sajtgyártás melléktermékével?
WTF?
Én azt nem értem, ha háború van, meg sanyargatás akkor miért kell olyan tuti finomnak (nem az egyébként egyik sem) lenni a fehérjének? Valahogy nem jön össze a kettő. Egyáltalán miért kéne jutalmazni magad edzés végén? Magadért csinálod, saját döntésed szerint, senki nem kényszerít rá.
Jöhet a flame war
-
aelod
veterán
válasz
GoTReX #121356 üzenetére
Ja baszki idén leszek tripla x. Igazából 16éves koromban jártam először edzőteremben a koleszban. De azt a két évet nem nevezném edzésnek. Fekve nyomtam meg kb csak bicepszeztem. 18 évesen jártam rendes edzőterembe, hasonlóba mint ami a legutóbbi bbtv-ben volt csak ez nem a föld alatt volt hanem egy tűzoltó szertár volt berendezve.
Shingen
Nem az ízéért iszom. De a banános az rettenet.
-
rwin5
őstag
válasz
GoTReX #121305 üzenetére
Sosem jöttem rá miért de nekem hosszú távon mindig feltolja a vérnyomásomat, és biztos vagyok benne, hogy amiatt van mert évek óta mindig így történt. Googlén semmi ilyet nem olvastam mellékhatásként de nálam mindig kijön ez. 2 hó szedés után mindig pihentettem, de muszáj is mert kivégezne
szerk: gyakon írnak összefüggést, szóval akkor lehet más is tapasztalja
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest