- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radnix
senior tag
válasz
patex1983 #145898 üzenetére
Legfőbb fehérjeforrásaim a tejsavó fehérje meg zsírszegény túró, tej, és más húsokat azért szoktam fogyasztani, bár az utóbbi kb 1 hónapban csak olyanokat amiket nem, vagy alig kell rágni, mert le vannak csiszolva a fogaim, és az ideiglenes koronák könnyen lejöhetnek.
Ma pl harcsát ettem, azt nem kell rágni, mert elolvad a szádban(#145894) do3om: Respect, hogy van motivációd otthon lenyomni az edzéseket!
-
Angel2014
addikt
-
AsakuraDave
őstag
válasz
patex1983 #142725 üzenetére
Úgy szoktam hogy pl ma mell-kar volt,mellel kezdek szétszedem nagy súlyok ahogy leírtam ha ez megvan akkor egy kis hasazás majd megiszom a shaket és jöhet a kar,mert amugy semmi energiám nem lenne már rá és placebo vagy sem de felpörgök utána,nálam működik most egy ideje ez. Meg nem hiszem,hogy olyan gyorsan feldolgozná és felszívná a szervezetem a fehérjét hogy kárba menne meg már megvolt egy nagy izomcsoport edzése.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
patex1983 #138318 üzenetére
„Flame”: erőteljes érzelmi töltetű, indulatokat gerjesztő, lejárató, elfogadható érv nélküli, valami ellen hangoló tartalom.
„Trollkodás”: téma- és közösségromboló provokáció.
(#138320) D3W1L3
Én azt hittem, hogy itt is hasonló színvonalú párbeszéd zajlik, mint bárhol máshol a fórumon, de erre csak a baromságot olvasom már tegnap óta.
Aki kezdőként idejön, netán dagadt kockából Lazar Angelov szeretne lenni, az nem sok hasznos információt fog találni, ha nem lapoz vissza párszáz oldalt... -
Angel2014
addikt
-
aelod
veterán
válasz
patex1983 #135705 üzenetére
150be guggoltam 5öt
115be nyomtam 5öt
160al húztam fel 5ötTegnap vállaztunk, vállból nyomás ment 35ösökkel. Eddig nem mentünk fel csak 30ig. Némi erőszint növekedés megfigyelhető azért. Nyilván csodát semmi sem tesz. Kivéve a cuccot ugye... de azzal meg nem élünk.
(#135704) Woodslave
(#135706) HussarFAz IFBB-ről megvan a véleményem. Főleg az MTFSZ által képviselt Santona féle elite pro ligáról. Itthon is ugyan az megy mint kint. Szánalmas az egész. Nem tudom ki az a hülye aki náluk akar versenyezni és itt pro lenni.
Viszont jó hír, hogy jövőre a fitparádé elég színvonalas lesz mivel pro kártya szerezhető a rendes IFBB-hez. Az azért nem semmi főleg úgy, hogy nem kell a tengeren túlra utazni érte. -
AsakuraDave
őstag
válasz
patex1983 #133330 üzenetére
Szerintem egyél sok zöldséget is [valahogy így]
-
MATEO6600
őstag
válasz
patex1983 #129399 üzenetére
Én pl még életemben nem költöttem tömegnövelőre, luxusterméknek ítélem...
Azoknak való, akik lusták összevadászni a hozzávalókat.
+ nincs meg benne az a kényelem se, hogy hozzád mérten tudod váltogatni az összetétel mennyiségét.
Nálam egy edzés utáni turmix, alias tömegnövelő ebből épül fel:
50g gyors felszívódású fehérje
5g monohidrát kreatin
50g gyors felszívódású szénhidrát (Fast Carb )
Ezt így alkalmanként összeállítani 30 mp, cserébe rengeteg pénzt spórolsz hosszútávon.
Persze lehet mondani, hogy egy jó tömegnövelőben még más is van, de véleményem szerint ez a 3 kell bele (még a kreatin se annyira fontos).Ja és én a tejfehérjeallergiám miatt nem is iszok tejsavót, helyette marhafehérjét. Ilyen (jólárazott) tömegnövelő meg még nagyobb ritkaság.
-
Woodslave
félisten
válasz
patex1983 #127193 üzenetére
lehet hogy az izomláz mértékét vagy a kifáradást csökkentheti. De igazából semmi adat nincs arra, hogy ha a fehérje szint megfelelő akkor bármi hatása lenne izmosodás szempontjából. De nem lehet összehasonlítani egy klasszikus edzés előttivel.
mondjuk van aki szerint ízesítésnek jó a vízbe edzés közben. Más szerint meg csak drága cukor.
-
aelod
veterán
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Diablo IV
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - 2 akkuval
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged