- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
-
attiati
veterán
válasz
tchriss #186408 üzenetére
Nem tudom hogyan lehet ezt objektíven mérni?
6-7 éve szedem, de ennyi idő alatt az ember átalakul és rengeteg szokását megváltoztatja, nem lehet önmagában egy tényezőt mérni.
Egy jó termék, erősen árazva, erős marketinggel, fermentálás miatt más, mint a többi piacon levő cucc. Egy biomérnök, vegyészmérnök tudná igazán megmondani, hogy szakmai szemmel milyen.Én inkább pont azon gondolkodom, hogy érdemes e lecserélni az allin1 kapszulát különálló Yiya termékekre. Viszont elég macerás lenne 10 kapszulát bevenni különböző napszakokban.
Naturtanyának van még fermentált multija.
Miket szedtél eddig?
Igazából nem márkára kellene rámenni, hanem bevizsgált minőséget venni.Tényleg kár, hogy a cikkedben nem említi meg azt az 5 terméket.
nézd csak mit találtam:
[a cikkedben nyilatkozó Bíró Szabolcs hatóanyag elemző oldala]
Legyen ez bármi is
KIKNEK/MIRE AJÁNLOM?
Termék vásárlás előtt állóknakMeglévő termék vizsgálatáhozKonkrét hatóanyagról tájékozódóknak -
attiati
veterán
válasz
tchriss #186380 üzenetére
Akkor mégiscsak van értelme a 30e ft-os multivitaminomnak.
Mondjuk magnézium pont nincs benne, de cserébe fermentált módon van benne minden hatóanyag. 10 éve még béres activalt és centrumot szedtem és ugyanúgy beteg voltam évente 2x.Amúgy a gyártók sokszor tényleg a fogyasztók igényeit elégítik ki.
Itt van ez a Scitech izületvédő cucc.
[Arthroxon Plus]Tettek bele feldolgozatlan kollagén és feldolgozottat is. Biztos, ami biztos, mert a többféle az jobb. Kivéve a kollagén esetén. Sőt, ott inkább ártalmas.
Ugyanis a feldolgozatlan kollagén leginkább az autoimmun eredetű ízületgyulladásra jó (mivel a gyomorban nem bomlik le). Ellenben árt neki a gyomorban lebomló feldolgozott kollagén (peptid), mivel a lebomlás után idegen anyagként érzékeli a szervezet.
Na most a Scitech-nél beletették mindkettőt.....
-
Cs1csó
titán
válasz
tchriss #185087 üzenetére
A váll az másnál is hasonló ha nem figyel oda rá célzottabban, kiegyensúlyozottabban: az elülső vállat ugye a fekvenyomás, ferde pados nyomás is fejleszti a hátsót és az oldalsót szinte semmi, azt külön kell, megjegyzem, az elülső vállizom edzését akár hanyagolni is lehet feltéve ha pl. csinálsz ferde padon fekvenyomást mert az rendesen megdolgoztatja azt is.
-
Cs1csó
titán
válasz
tchriss #185067 üzenetére
Szia, csodák nincsenek: odafigyelni fegyelmezetten a kajára, én kétféle kilengést ismerek: az egyik amikor a napi étkezések nem a megfelelőek vagy a második amikor az étkezések közötti nassolás kavar be.
Számold a kalóriát 2000kcal-nál több általában egy nap nem kell ha mellé heti 3-4x edzel esetleg plusz állóképesség miatt egy kis kardiót tolsz az sem gond.
A tesztoszteron legnagyobb ellensége ami itt a fórumon többször le volt írva a KEVÉS PIHENÉS, esetleg a sok stressz, mozgásszegény életmód, rossz táplálkozás. Ezekre kell figyelni.
Tehát ha rendesen megvan a napi szükséges alvás (nem egyik kávétól a másikig létezik csak a napod) és odafigyelsz a táplálkozásra, nem vagy elhízva, sportolsz akkor nem lesz gond.
A legjobb testzsír mérő eszköz a TÜKÖR. -
Orlin
addikt
válasz
tchriss #182106 üzenetére
Én is nézem őket.
Elvileg DietGainz kritizálta Gabi edzését talán kommentben.De annyire nem követtem én sem.Aztán a Páldi ajánlotta vitassák meg,de nem lett belőle semmi majd letiltotta.
Most néztem DietGainz-nek amúgy vannak közös videói Páldival.
A tegnapi eset után Páldi Insta storyban mondta szerinte DietGainz nem is szeret edzeni csak nyűg neki meg a könyve is gáz máshonnan vannak beleírva dolgok,instagrammról ect...Meg hogy mindenkinek más edzés válik be nem lehet egyre kategorikusan azt mondani sz*r,mert lehet másnak működik.
Az utolsó DietGainz-Gyergyószegi videó amúgy kifejezetten jó.Őt is bírom bár a Myproteines beállás annyira nem tetszik,de meg kell élni valamiből.
Amúgy DietGainz ezzel kapcsolatban is osztott meg videót a napokban mekkora faszság.
Lehet Páldi ebből is indult ki...
Nem érzed a bicepszedet edzésen? -
szőröscica
addikt
-
aelod
veterán
válasz
tchriss #177424 üzenetére
Felesleges a CLA. Ha ennyire pontosan tudod, hogy miből mennyit vittél be makrók szempontjából akkor szépen kis leptékekben növeld a szénhidrátot úgy, hogy a többi maradjon ugyan annyi. Az meg ha valaki többlet kalóriát visz be (tömegel) teljesen egyén függő, hogy ilyenkor mennyire zsírosodik. Iktass be ilyenkor is cardio edzéseket ha szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ingatlanos topic!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Air 3 drón újszerű állapotban, garanciával
- ÚJ Assassins Creed Shadows - The Complete Official Guide - Collectors Edition
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest