- iPhone topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igazából kizártam mindent ami laktózt tartalmaz. Tudom hogy a laktáz tabletta nem gyógyszer, de elég nehezemre esne beszedni minden fehérje mellé így inkább váltottam Biotech vegan proteinre. Egész viselhető az íze így elnyalogatom ezt.
-
Sziasztok.
Nem tudom hogy saját hirdetést linkelni megengedett-e, ha nem akkor dobja ki az admin és előre is sry.
Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey / BSN Syntha-6 / Biotech 100% Pure Whey
-
válasz
flash- #182459 üzenetére
Szia.
Ezt így nem tudja neked senki megmondani. Függ attól mennyire volt súlyos a törés, mennyi idős vagy és hogy már megy-e a gyógytorna, illetve már kb a második-harmadik héttől ment-e.. Nekem 9 hét volt a komplett gyógyulás mire teljes értékű munkát tudtam vele végezni, de ez elég ritka eset, általában sokkal hosszabb idő kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Xbox Ultimate előfizetések
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest