Hirdetés
- iPhone topik
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12T - egytucat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Takuun
aktív tag
válasz
seederking #83334 üzenetére
Én ezt ajánlom [Power House Gym]
Nagy, olcsó és f*sza gépek vannak (Atlas Sport).
Az emberek kedvesek, pedig némelyikből nem néznéd ki. De soha nem volt még gondom. Ja és mindig elfértem, még csúcsidőben is, pedig azért sokan járnak oda. Egyedül az öltöző tréé nekem. Ja és nincs klíma, ami azért 40 fokban kellemetlen lehet, de azért ipari ventillátorokkal megpróbálnak javítani a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest